Alpit kukkivat – Loosestrives are blooming

Alpit kukkivat – Loosestrives are blooming

Tarha-alpi jatkaa vielä kukintaansa. On kukkinut jo pari viikkoa ja kukinta jatkuu loisteliaana. Toinen alpikin on innostunut kukkimaan. Suikeroalpi nimittäin. Suikeroalpi kukkii Amerikan jalopähkinän juurella ja vesialtaamme reunalla. Aku tykkää suikeroalpista. Se on Akun vakiomakuualusta altaan reunustalla. A dotted loosestrife (Lysimachia punctata) is still blooming. It’s already been blooming for two weeks and it’s keeping on delighting. Another Lysimachia, creeping Jenny ( Lysimachia nummularia) is also blooming. It’s blooming under an American  Walnut -tree and next to our little water pool. Our dog Aku loves that loosestrife. It’s Aku’s favorite place where to sleep…

Suikeroalpi – a loosestrife (Lysimachia nummularia)
Tarha-alpi – a dotted loosestrife (Lysimachia punctata)
Tarha-alpi ja kultahelokki perennapenkissä – a dotted loosestrife (Lysimachia punctata) and Oenothera tetragona

4 thoughts on “Alpit kukkivat – Loosestrives are blooming

  1. Hih, suikeroalpipeti on varmasti kivan pehmeä 😉 Ja ne ovat onneksi niin sitkeitä kasveja, etteivät varmaan ole moksiskaan Akun makoilusta ?

  2. Hello from Spain, although English is my first language.

    I love your apple blossom header and the yellow theme in your latest blog. I enjoyed my visit.

  3. Tarha-alpini ovat niin korkeita, että kaatuivat kovissa sateissa – jokavuotinen homma, joten pitäisi kai muistaa aina tukea ne jotenkin. Kestävät muuten kauan maljakossakin!

    T. Sari

  4. Hello. I was looking down through your postings and I have to tell you your gardens are beautiful. So many gorgeous flowers. Thanks for dropping by my blog. Have a lovely weekend.
    Lona

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: