Terassin sisustusideoita – Terrace ideas

Ensi kesänä olen päättänyt panostaa terasimme laittoon. Nyt se on todella tylsä. Kaksi tummaa kovapuutuolia ja klaffipöytä keskellä. Alla kuvia jälleen Pinterestistä, joista ajattelin ammentaa ideoita. Romanttista olla pitää!

Next summer, I’ll decor our terrace. I found some beautiful ideas in Pinterest. 

Garden lounge - I would love an area like this in the garden.
Via: http://ideascasas.com/jardin-terrazas/consejos-decoracion-jardines-exteriores-casa/ Romantic Outdoor Canopy Bed Via:http://www.stylisheve.com/romantic-outdoor-canopy-beds/ My fave idea for a sleeping porch....just needs a little bigger porch and a little bigger bed! Via: http://magazineyourhome.blogspot.com/2014/03/its-porch-weather.html Again with the repurposing of packing pallets: brilliant! Bring inside spaces to the outdoors. Beautiful. Via: http://honestlywtf.com/home/inside-out/ I am in love with the colors. Via: http://rosewalkcottage.blogspot.com/2012_07_01_archive.html Would love a porch like this! Via: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344840372302934&set=a.212681378852168.46531.211259392327700&type=1&theater

Jonkin tuollaisen pehmeän köllöttelypaikan terassille haluaisin ripauksella romantiikkaa…

I’d like to have a cozy corner with a hint of romance…

36 thoughts on “Terassin sisustusideoita – Terrace ideas

 1. Ihania inspiraatiokuvia! Minulla on jäänyt kuisti vähemmälle huomiolle, ensi kesänä aion minäkin panostaa siihen enemmän 🙂

 2. Kuvien perusteella voisin väittää, että terassille tulee ainakin katosvuode! ;o)

 3. Nut jo ikävä kesää, kun kuvia katselee =)
  Kaikissa kuvissa on jotakin ihanaa, mutta ehkä tuo toisen kuvan rönsyilu puhuttelee enempi.. kiitos jälleen inspis-kuvista..

 4. Joskus kirjoitin, että mitä järkeä on käydä kopioimassa kuvia Pinterestistä, mutta oon kyllä sen(kin) periaatteeni joutunu nielemään jo ajat sitten :D. Niin kaikkea ihanaa sieltä löytyy, että järki lähtee.

  Ja miten ooktin taas osannu löytää just niin teidän näköiset jutut :). Mun suosikki (mutta mun mielestä ehkä vähiten teidän terassin näköinen) on tuplakuvan oikeanpuoleinen kuva.
  Teille valkkaisin varmaan ykkösen tai kolmosen. Ne olis ihanat <3

 5. Tuo vika on mun juttu, tokakin voisi olla, mutta en ole kauhean ihastunut enkeli- ja madonnapatsaisiin. Tosin tokavikssa on ihan mun värimaailma.

  Mikä onkaan ihanampaa kuin terassin suunnittelu: Minä olen vasta alkumetreillä, mutta nautin jo.

  Mukavaa viikonloppua!

 6. Pinterest shows us so many ideas, you found some super romantic ones for your terrace. I should like to have a bed on my verandah too, but I don't think it's practical in our climate. But it's nice dreaming with pretty pictures.

 7. I only doubt if you have time to sleep on your new terrace in summer… I agree with Janneke, Satu. I wouldn't have a bed on a terrace, maybe sofa, wheel chairs and a table.

 8. Ihania inspiraatiokuvia. Mullakin on jäänyt terassin laittaminen ihan puolitiehen, kun ollaan asusteltu pergola-alueella pari viime kesää. Ehkä voisin ensi kesänä keskittyä miettimään terassia ja oikeastaan ajatuksena onkin ollut hankkia tai tehdä sinne pari mukavaa keinutuolia. Saapi nähdä sitten, mitä tulee lopulta toteutettua 🙂
  Mukavaa viikonloppua!

 9. Aivan ihania kuvia. Ensin ajattelin eka kuvan kohdalta että tästä minätykkään. Sit kun pääsin seuraavan ja seuraavan kohdalle niin enpäs enää tiennytkään mikä olisi ihanin.

 10. Jotain tuollaista toiseksi alimmaisen kuvan tunnelmaa haluaisin.

 11. Olen joskus ajatellut ihan samalla tavalla! Niin se mieli muuttuu… Mun suosikki on ykkönen tai toiseksi viimeinen.

 12. Meillä on sama juttu. Oleskellaan paviljongissa ja terassi jää vähälle huomiolle. Kivaa viikonloppua!

 13. Den ena mer sagolik än den andra, så mycket inspiration. Ska bli spännande att se vad du hittar på.
  Fortsatt trevlig helg
  Anette

 14. Tulin heti vastavierailulle ja voi miten nättiä täällä on. Liityin heti lukijaksikin. 🙂

  villavalko.blogspot.fi

 15. Beautiful inspiration, my favorit are photos nr 2 and 5. Greeatings for you.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: