Inspistä – Inspiration

17 DIY Spring Gardens Ideas!
Via:http://judyscottagegarden.blogspot.fi

Seikkailin taas Pinterestissä…  Jokohan ensi kesänä saisin hankittua sen vaaleanpunaisen kottikärryn ja rakennettua näyttävän kukka-asetelman siihen? Kärry olisi kätevä siksikin, että sen voisi työntää sateilta suojaan. Ruukkujen kantaminen ukkoskuuroilta suojaan on huomattavasti raskaampaa

Fuscia climbing rose on wooden arbor with box hedge and brick path in rustic formal English county style garden..
Via:http://acultivatednest.com/2012/02/charming-cottage-gardens

Tässä kuvassa on mielestäni jotain hurmaavaa. Itse asiassa kaikkea, josta pidän. Puksiaidanteita, ruusuköynnös, kärhö, kaari ja portti, polku ja koko tunnelma.

English Garden Design | garden design ideas, English garden, design

Via: englishgardensphotos.com

Ylläolevan kaltaisen pilariaidanteen haluaisin kiertämään lavakauluskasvimaatamme. Pitää suostutella miestä…

Create an English garden designed landscape in backyard
Via: greengirlygarden.blogspot.com

Tuollaisen kukka- ja väriloiston kun saisi aikaiseksi.. Huoks!

I have to see this place! in the neighborhood of my son's school in Charlotte and we never knew it was there. romantic and inspiring story.

Via: southernliving.com

Ylläolevassa kuvassa on myös sitä jotakin…

Näillä mennään tätä torstaita kohti… Kivaa torstaita!

32 thoughts on “Inspistä – Inspiration

 1. Nuo inspis kuvat on niin kauniita ja mieli halajaa jo puutarhaan mikä on vielä aivan täynnä lunta. Mun idea olis tehdä lavakaulusmaa ihan pieni ja koitan varmaan saada sen alulle ainakin.
  Kivaa torstaita Satu!

 2. Ihanat inspiraatiot!! Monet kuvien jutut viehättävät myös omaa silmääni.. 🙂

  Just tuossa kävelin kahvikuppi kourassa lumisella takapihallamme ja ajattelin tulevaa kesää!! Niin ne ajatukset vaan jo väkisinkin kääntyvät kesään vaikka pitkä matka sinne vielä onkin. Ainakin meillä täällä pohjanmaalla.

  Kivaa torstaita myös sinne. <3

 3. On vaarallista mennä pinterestiin… Mulla on parit vanhat kottikärryt ja kotona olen laittanut niihin yrttejä ja paprikaa, työpaikalla niissä on joka vuosi tupakkakukkaa. Ja on tosiaan kätevät, kun paikkaa voi vaihtaa helposti.

 4. Upeita! Voi kun vaan saisi tuollaista aikaan!

  Onneksi sentään taimienkasvatuksen olen saanut alkuun, vihreän pilkistäminen mullasta saa kummasti vireystilaa ylöspäin:)

  Mukavaa torstaita!

 5. Aaaaah, englantilainen puutarha on omakin haaveeni – ja ikuiseksi haaveeksi jääneekin… Fiilistely on kuitenkin ihanaa1!

 6. Ihania kuvia olet löytänyt. Meillä on yhdet kottikärryt, punaiset, joita ei voi enää käyttää, kun ei löytynyt oikean kokoista rengasta. Siinä on hieman liian pieni ja kova rengas. Olen kasvattanut siinä usein salaattia. Nyt ensi kesänä menee etupihalle postilaatikon taakse. Paljon kukkia. Ja aivan niin kun sanoit, saa työntää rankala sateella suojaan. Vaaleanpunaiset kottikärryt olisi ihanat. Kivaa lopouviikkoa Sinulle!

 7. Juuri huokailin värikkään bannerikuvasi tunnelmaa, se sopisi mainiosti noiden inspiraatiokuvien joukkoon 🙂

 8. Apua, mitä ihania kuvia! Estetiikka kohdillaan sanoisin 🙂

 9. Ihania kuvia, ihania puutarhoja. Mutta ei sinun puutarhasi jälkeen. Kun katsoo vain tuota bannerikuvaa, niin huomaa, että näin on. Toivottavasti löydät ne vaaleanpunaiset kottikärryt 🙂
  Keväistä viikonloppua. Sunnuntaina on jo maaliskuu!

 10. Kauniita ja inspiroivia kuvia ja tunnelmia. Valitettavasti tämä pohjoinen sijaintimme asettaa omat vaatimuksensa ja rajoitteensa.

 11. Ihania ja värikkäitä kuvia, kiva nähdä miltä pihasi tänä vuonna näyttää! Jotain tuollaista pylväsrakennelmaa kaipailen omallekin pihalle, mutta ensin pitäisi saada kasvimaa perustettua ja sitten vielä kasvihuone… 🙂

 12. Kesää mietin minäkin, vaikka on puoli metriä lunta. Kivaa perjantaita!

 13. Totta, mutta voi yrittää etsiä korvaavia ratkaisuja. En kyllä panisi eteläisempää sijaintia pahakseni…

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: