Raparperin alla… – Rhubarb…

Raparperin alla… – Rhubarb…

Tänä vuonna raparperia tulee riittämiin. Aion tehdä siitä hilloa mansikan kera. Hillo on hyvää aamupuuron lisukkeena. Lisäksi raparperista saa hyvää mehua. Juhannuksen tienoilla kannattaa raparperit leikata aivan lyhyiksi, jolloin niistä saa loppukesästä vielä uuden käyttökelpoisen sadon. Jollei raparperia leikkaa, se muuttuu ”tikkuiseksi” ja sitä ei kannata enää käyttää. This year we’ll have rhubarb more than enough. I’ll make some jam with strawberries. The jam is delicious with porridge in the mornigs. You can also get good juice of the rhubarb. In the Midsummer it’s good to cut all the rhubarbs down, so you’ll get another harvest later in the summer.

8 thoughts on “Raparperin alla… – Rhubarb…

  1. Kiva, että löysit blogiini! Tervetuloa toistekin. Tiedätkö jotain hyviä raparperireseptejä?

  2. Raparperi on herkullista! Mitä kesän eivät raparperi piirakka? Toivotan teille hyvää viikonloppua! Zinnia

  3. Kasvihuoneessa oli parikin suurta naispatsasta ja kierreportaat olivat kyllä aikas hienot…

    Raparperit kasvavat aina vähän turhankin nopsaan.

    T. Sari Puumulista

  4. Minullakin on pieni raparperin alku kasvamassa: toivottavasti ensi kesänä tulee jo satoa!

  5. Minullakin pieni raparperin alku kasvamassa; toivottavast ensi kesänä saadaan jo satoa!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: