Lumille kyytiä + Fiskars-arvonta!

Lumille kyytiä + Fiskars-arvonta!

Heips! Sainpa blogiyhteistyökumppaniltani Fiskarsilta mukavan lähetyksen viikolla. Ja lähetys tulikin kreivin aikaan, sillä loppuviikosta saimme parikymmentä centtimetriä lunta. Sain testiin uusia  SnowXpert-lumityökaluja.

Yllä kuvassa SnowXpert lumikola, jossa on ergonominen ja kevyt muotoilu. Kolaa on kevyt käyttää isompienkin lumimassojen siirtoon. Lumikolan kahva on kätevänmuotoinen ja pohja luistaa hyvin. Ei tartu. Minäkin jaksan työnnellä lumia ihan helposti. Lumityökalujen patentoitu alumiinireunarakenne on kestävä ja terävä.

Pienempiä aloja on näppärä puhdistaa lumista SnowXpert rullaavalla lumentyöntimellä. Ja hommahan rullasi hyvin! Parikymmentä centtiä lunta siirtyi kuin tyhjää vain kasvarin oven edestä. Mikki valvoi työn laatua.

Patentoidun, ergonomisen kädensijan uusi muotoilu mahdollistaa hyvän otteen myös rukkaset kädessä.

Meillä onkin hyvä kokoelma erilaisia Fiskarsin lumentyöntimiä. Jokaiselle perheenjäsenelle löytyy sopiva ja mieluisa. Osa on ollut käytössä jo vuosikausia ja hyvin pelittää vieläkin!

Kun tein tätä postausta, etsin ihmeissäni, minne upouusi SnowXpert lumilapio oli joutunut. Kappas vain! Lapio oli lähtenyt mieheni mukaan Upseerikerholle! Mitä  ihmettä? Mies oli bongannut näppärän näköisen lapion ja ottanut sen matkaansa. Mieheni lähetti kuvan lumiolapiosta ja harjasta kerholta. ;O)

Upseerikerhon rappuset puhdistuivat kuulemma nopeasti! Matkassa oli myös Fiskarsin QuickFit Patioharja.

Alla Mikki ihastelee valkoista SnowXpert autoharjaa ja jääraappaa. Molemmat samassa paketissa. Kaksipuolisen raapan saa irrotettua erilleen harjasta.

Harjassa on joustavat, naarmuttamattomat harjakset.

Autolapio on kestävä ja kevyt ja sillä saa lapioitua jäätyneetkin lumet. Ja mitäs teille arvonkaan? Fiskars on luvannut arvontapalkinnoiksi kaksi valkoista SnowXpert autosettiä. Palkinto sisältää autolapion ja harja/jäärapan. Kaksi onnellista voi voittaa setin itselleen. Alla arvonnan säännöt:


* Saat yhden arvan olemalla blogini kirjautunut lukija (Lukijat-toiminto oikeassa sivupalkissa) ja kommentoimalla tätä postausta. Kerro kommentissasi, mitä Fiskarsin lumityökaluja omistat? Mikä on suosikkisi? 

Voit saada lisäarvan:


Tykkäämällä blogini Facebook-sivustosta ja kommentoimalla tätä postausta Facen puolella.

Seuraamalla blogiani Blogit.fi -sivuston kautta. Sinun pitää kirjautua sivustolle voidaksesi liittyä seuraajaksi.

Maksimissaan voit siis osallistua kolmella arvalla!

Suoritan arvonnan ystävänpäivänä 14.2.2018. Ilmoitathan kommentissasi, monellako arvalla osallistut. Jätä kommenttiisi yhteystietosi, jotta tavoitan sinut, mikäli voitat.  Onnea arvontaan!

173 thoughts on “Lumille kyytiä + Fiskars-arvonta!

 1. Kahdella mukana. Lumentyöntimiä ja lapioita löytyy. Valkoinen setti on tosi tyylikäd,!

 2. Mukana tässäkin arvonnassa 🙂 Oma suosikkini on tuo lumilapio. Minä se vaan puhdistelen lasten lumilapiolla meidän pihan lumet. Töissä meillä on lumentyönnin.
  Mukavaa lauantai-iltaa Satu <3

 3. Mukana kahdella arvalla. Lumentyönnin on suosikkini,löytyy myös Fiskarsin kola.

  tvoitto[at]gmail.com

 4. Ihanaa, kreivin aikaan tämäkin! Mulla just tänään hajosi jääraappa/harja, kun moukaroin sillä tuulilasiin jäätynyttä paksua lumikerrosta – eilen täällä oltiin nimittäin plussalla ja yöllä se paksu vetinen lumi jäätyi sitten mahdottomaksi klimpiksi. Kirveellä olisi varmaan pitänyt ottaa 😀
  Osallistun yhdellä arvalla.

 5. Hei vaan! On ainakin lumentyönnin, lapiosta en oo varma merkistä. Mutta lumikola ois hankittava, entinen on liian kookas, eikä luista kunnolla. Joten yksi arpa 🙂

 6. Kolmella arvalla mukana! Meillä ei taida olla yhtään Fiskarsin lumityökalua. On kyllä tyylikkään ja laadukkaan näköinen tuo autosetti, kyllä sillä kelpaisi kaivella autoa lumen alta 🙂
  netteri[at]gmail.com

 7. Kahdella arvalla mukana arvonnassa. Meillä on käytössä Fiskarsin patioharja ja lapio.

 8. Yhdellä arvalla mukana kiitos ☺
  Kola ja rullaava lumentyönnin, käteviä molemmat ja meillä käytössä.
  Mukavaa viikonloppua Satu ♫

 9. Mukana myös 🙂 Kahdella arvalla. Omistan Fiskarsin Linkolan ja lumen työntimen. Kola on suosikki, koska sillä saa kunnon hikitreenin samalla 😀
  ruskarouva85[at]gmail.com

 10. Meiltä löytyy lumentyönnin ja lumikola. Niitä on tänä talvena todellakin tarvittu.
  Ja mikä ihana apulainen avustamassa♡
  Kivaa viikonloppua♡♡♡

 11. Meillä on kolmatta vuotta Fiskarsin lumentyönnin ja lumikola, ja molemmat olleet ahkerassa käytössä näin talvisin, eli lunta on riittänyt kiitettävästi. Suosikki on lumikola, ilman sitä olisi ihan pulassa, se on ihanan kevyt ja ergonominen selkävaivaisellekin. Olispa kiva päästä testaamaan tuo autoharja, on niin jännä tuo harjaosa.
  talviuninalle(at)gmail.com

 12. Kahdella mukana. 🙂 Lumentyönnin ja lumikola ovat suosikkejani ja löytyvät meiltä kotoa.

  hippohiiri at gmail.com

 13. Ihana arvonta muka kahdella meiltä ei löydy yhtään Fiskarsin lumityökalua muita työkaluja kyllä löytyy:)

 14. Kahdella mukana. Ostin itselleni lumikolan pari vuotta sitten. Kyllä nyt lumi siirtyy!?

 15. Kahdella arvalla mukaan. 🙂 Fiskarsin lumityökaluja ei löydy, mutta tarpeeseen tulisivat! 😀

 16. Tornionjokilaakson asukkaana jossa tälläkin hetkellä tuntuu että on hukkumaisillaan lumeen tarvis kyllä olla kaikki maholliset saatavilla olevat apuvälineet.
  Eipä meiltä silti taida löytyä kuin Fiskarsin lumikola 🙂
  Peukut pystyssä yhdellä arvalla mukana, mie kyllä niin tarvisin omaan autooni tuon setin.

 17. Kahdella arvalla mukana 🙂 Löytyy lumikola ja lumilapio. Hyviä tuotteita 🙂
  sirkkulitm[at]gmail.com

 18. 2 arpaa kiitos 🙂
  Fiskarsin lumikola löytyy talviosaltolta. Sitten tietysti muut puutarhan lapiot, haravat ja sakset 🙂
  nannaliini10[at]gmail.com

 19. Lunta on tiälläkin kolattavaks ja siirreltäväks. Nyt on luvassa satteeton kaus!
  Mukava arvonta. Yhellä mukana.

 20. Kahdella arvalla mukana bloggerin ja blogit.fi seuraajana.lumikola on meillä. Salli.moilanen35[at]gmail.com

 21. 1 arpa, bloggerin kautta luen 🙂 Lumikola on hyödyllinen, se löytyy! Muutenkin laadukkaat tuotteet. minna1995(at)gmail.com

 22. Meiltä löytyy jo useita vuosia vanha lumentyönnin ja itse tykkään siitä.
  Kolmella arvalla mukaan.
  hamalainentm[at]gmail.com

 23. Onpa teilläkin tosi paljon lunta! Tehokkaan näköiset työkalut ja tehokas työn laadun ja -tahdin arvioija! Rapsutukset Mikille!

  Kahdella arvalla mukana!

 24. Täytyypä osallistua tähänkin arvontaan, meillä juuri katosi jonnekin yksi autoharja, ja tänä talvena niitä kuluu! Fiskarsin lumityökaluja meillä ei juuri ole, menee enemmän kirvespuolelle 🙂 Näppärän oloinen tuo harja, kaksikin voisi putsata autoa yhtä aikaa, toinen raapata ja toinen harjata 🙂 Mukana yhdellä.

 25. Mukana mahtavassa arvonnassa. Tarpeeseen tulisi tuo voitto, meillä kun Oulussa on lunta vaikka muille jakaa. Ihana kun mies oli napannut osan tarvikkeista mukaansa, eli ei voinut olla huonoja kun mieskin tykkää 😀

 26. En omista mitään,valitettavasti. Tarvetta kyllä olisi. Mutta toivottavasti tämän arvonnan jälkeen jo meiltäkin jtn Fiskarseja löytyisi:D
  marjo.vesanto[at]gmail.com

 27. Näyttävän ja käytännöllisen näköisiä apuvälineitä! Pitkävartinen lumilapio näyttää olevan ainakin tuossa keittiön ikkunan takana.
  Mukana arvonnassa kahdella arvalla.

  Aurinkoista pakkaspäivää!

 28. Huomenta, Satu! Taloista löytyy useampi Fiskarsin lapio ja kola, hyviä ja tarpeellisia välineitä! Tyylikkään näköinen arvontasetti! Kahdella arvalla mukana!

 29. Kotoota löytynee ainakin Fiskarsin lumentyönnin. Lumikolan merkkiä en muista, mutta se onkin mallia montakymmentävuottavanha. 😀 Se on jännä, että autosta katoaa usein harjat/jääraapat, eli jälleen uusi ei olisi pahitteeksi. Mukaan arvontaan blogin lukijana. <3

 30. Mukana kahdella! Lumentyöntimiä löytyy kaksi kappalein ja aika monta lapiota. Tyylikäs setti arvonnassa! (Yritin eilen kännykällä kommentoida, mutta taisi kommentti kadota hankeen :D)

 31. Vaikka kevät on tulossa, niin kaipa lumityökaluille on vielä valitettavasti käyttöä…:)
  Joten kahdella arvalla mukana…

 32. Tällä hetkellä en omista mitään, mutta kunnollinen lumilapio olisi tarpeen. Kahdella arvalla mukana.
  s.kansakoski(at)luukku.com

 33. Meiltä löytyy Fiskarsin lapioita, haravia sekä muita puutarha työkaluja.

 34. Taattua laatua, kuten ovat kaikki Fiskarsin puutarhatyökalutkin. Pari kolaa jo talosta löytyy, mutta ainokaisesta lumentyöntimestä tulee välillä kiistaa. Ja vanha autoharja vetelee viimeisiään.
  Kahdella arvalla mukana.

 35. Sinulla on kyllä kadehdittavan paljon lumityökaluja. Minulla meni kolakin rikki ja muutkin välineet hieman rempallaan, Odotan aina kevättä, niin en ole viitsinyt panostaa kunnon välineisiin, vaikka pitäisi.
  Olen kolmella arvalla mukana.

 36. Tasokkaat tuotteet Fiskarsilla ja joitakin meiltä löytyy. Eli kolmella mukana,jos onni suo, osoite on myös Suomeen 🙂

 37. Fiskarsin lumilapio löytyy ja on kyllä hyvä !

  Yhdellä arvalla lähden tavoittemaan palkintoa!

 38. Lunta on taas tullut ja kolalle riittää töitä. Yhdellä mukana.
  karhuoja[at]gmail.com

 39. Fiskarsin lumikola löytyy ja on hyvä! 🙂 Yhdellä arvalla mukana
  matsalikka[at]gmail.com

 40. Mahtava arvonta! Mukana yhdellä. Meilläpä ei taida olla yhtään Fiskarsin talvista tuotetta, kesätyökaluista löytyy jotain.

 41. En valitettavasti omista vielä mitään Fiskarsin työkaluja talvihommiin, vaikka olisi kyllä ehkä tarpeen! Meillä lumenluontia riittää lähinnä maalla käydessä sekä mökkeillessä. Tänä talvena, kun mies jäi työttömäksi, hän kyllä viettää paljon aikaa mökillä rauhakseen. Olen yhdellä tässä mukana, josko sais helpotusta auton putsaukseen!
  minuhno[at]gmail.com

 42. Auts. Ei kovin ergonomista.. Mukavaa sunnuntaita, Outi!

 43. Lumentyönnin on kyllä kätevä. Kaksi arpaa sinulle!

 44. Raapat ovat näillä keleillä kovilla. Huh, älä sentään kirveellä!

 45. Arpa sinulle! Kola on raskas työntää, jollei se luista.

 46. Meillä on käytössä tuollainen autosetti ja on näppärä.

 47. Juu, avustaja on ehdoton näissä hommissa. Mukavaa viikonloppua!

 48. Näppärä on! Minä tykkään käyttää tuota rullaavaa lumentyönnintä. Mukavaa sunnuntaita!

 49. Hyviä ja kestäviä työkaluja niin talveen kuin kesäänkin löytyy Fiskarsilta. Kaksi arpaa sinulle.

 50. Lumentyönnin on hyvä käyttää. Kolme arpaa sinulle. Kivaa sunnuntaita!

 51. Juu, lunta on. Tuli ykskaks. Huoks. Tehokkaita ovat. Kaksi arpaa sinulle. Mikki kiittää!

 52. Meiltä liikenisi lunta myös. Hih, olipa tosiaan. Onnea arvontaan, Nanni.

 53. Heissulivei! Kaksi arpaa sinulle! Mukavaa sunnuntaita!

 54. Jonnekin ilmeisesti katosi, kun ei tullut. Onnea arvontaan! Mukavaa sunnuntaita!

 55. Juu, yleensä helmi- ja maaliskuussa tulee ne enimmät lumet. Mutta sitten on ihanaa aikaa!

 56. Juu, on noita mukava kokoelma. Etu- ja takapihalle. Kolme arpaa sinulle. Kevättä odotellaan!

 57. Yhdellä arvalla mukana. Välineille olisi todellinen tarve, autoharja meni juuri säpäleiksi.

 58. Meillä on uusi Fiskarsin kola. On kyllä näppärä. Noita työntimiäkin on, mutta en muista ovatko Fiskarseja. Yhdellä arvalla mukana.

 59. Kiitos,
  mukana yhdellä arvalla.
  Lumeen tarkoitettuja työkaluja on vain yksi ja sekin kesäkodissa.

 60. Kolmella arvalla mukana. Fiskarsin kolaa ja työnnintä on tarvittu kovasti tänä talvena.
  Ja edelleen lisää luvassa, huuh.
  postin.tuomaa[at]gmail.com

 61. meiltä ei taidakaan löytyä mitään fiskarsin ulkotyövälineitä – saksia toki löytyy kotoa useammat kappaleet 😉 ansode[at]gmail.com

 62. 3 arpaa. Lumikola on kaikista tärkein ja suosikkini. Lumentyönnin ollut pitkään haaveena, tyylikäs tuo fiskarsin niin täytyy laittaa hankintaan. 🙂 texas-86 (at) hotmail.com

 63. Meillä ei taira olla yhtäkää talavitavaraa Fiskarssilta. Kesääsiä kyllä löytyy meiltäki.
  Yhyrellä mukana.

 64. Mukana yhdellä arvalla. Fiskarsin lumityökaluja ei tällä hetkellä löydy, muita työkaluja kuitenkin on. pihan.vuosi (at) gmail.com

 65. tottakait mukana kahdella arvalla.
  onpa teilläkin paljon lunta, nyt todella tuli tarpeeseen tuo Fiskarsin lähetys! itse olen käyttänyt ja tykkään fiskarsin pitkävartisesta lummilapiosta. tuo kola vaikutti todella hyvältä.

 66. What a snow…..have a Nice week love Mikki….love Ria x ❤️

 67. Meillä taitaa olla kaikki lumityökalut Fiskarsilta 😀 Kaksi kolaa, lumentyönnin, pienempi lumentyönnin ja kolme lumilapiota. Meillä on iso piha niin pakko olla työkalut kohdallaan. Itse tykkään eniten lumilapiosta missä on ergogrip varsi. Kevyt käyttää 🙂
  ellijapii[at]gmail.com

 68. Kaksi arpaa kiitos, kyllä löytyy lumikolaa ja lumentyönnintä mutta tuo autosetti on kyllä ihan uusi tuttavuus:-)

 69. Kahdella arvalla mukana! =) Fiskarsilta löytyy omakotiasujana vaix mitä; kola, työnnin, kirves, puutarhasakset jne jne. Vaan autoharjaa sieltä ei oo.. Olis kiva! =)

 70. Kiva arvonta, kolmella arvalla mukana:) Fiskarsin lumityökaluja meillä ei ole mitään, tuollainen patioharja olisi kyllä kätevä. Ihanaa alkanutta viikkoa sinne♥

 71. Fiskarsilla on hyviä työkaluja niin kesään kuin talveenkin. Aurinkoista viikkoa!

 72. Meillä tuli lunta enemmän vasta viime viikolla. Välineet tulivat juuri sopivasti. Kolme arpaa sinulle. Aurinkoista viikkoa!

 73. Juu, lunta tuli reippaasti viime viikolla. Suojaapa kasveja kylmältä. Kaksi arpaa sinulle. Kivaa viikkoa!

 74. We have a lot of snow and frost right now. Happy new week, Ria. Thank you for stopping by!

 75. Teillä onkin kunnon arsenaali. Fiskars on miettinyt tuota käyttömukavuutta. Aurinkoista viikkoa!

 76. On näppärä käyttää! Kaksi arpaa sinulle. Mukavaa viikkoa!

 77. Kaksi arpaa sinulle! No, jospa kohta olisi. Aurinkoista viikkoa!

 78. Yhdellä arvalla mukana! Tosi kätevän näköisiä nuo 🙂
  ainosuklaa[at]gmail.com

 79. Yhdellä arvalla mukana.

  Entuudestaan ei ole mitään Fiskarsin lumityökaluja.
  Lumentyönnin ja terassiharja ovat varmaan kätevät.

 80. Yhdellä arvalla mukana! Lumityökaluja ei meilläkään ole fiskarsin, mutta viime keväänä hommasin fiskarsin teleskooppivartisen oksasahan ja sillä sujui puiden leikkaukset hienosti.

 81. Pätevän näköinen setti! Osallistun kahdella arvalla. Meillä on muistaakseni Fiskarsin lumikola.
  viherrin.com

 82. Lumikola löytyy ja se onkin suosikkini =). Mukaan yhdellä arvalla.
  siinatar[at]gmail.com

 83. Lumilapio löytyy ja tykkään 🙂
  Yhdellä arvalla mukana
  helmityttonen[at]gmail.com

 84. Meillä ei ole yhtäkään Fiskarsin lumenenluonti välinettä. Jäärapa on todella vanha ja huonossa kunnossakin.

  vitaevay[at]gmail.com

 85. Tarpeeseen tulisi! Mukana siis kolmella arvalla 🙂

  ameliarose211[at]gmail.com

 86. Mukana ollaan ja meillä on joka talvi paljon lumitöitä tehtävänä, että kyllä se paras työväline on kunnon lumentyönnin. Tykkään kun on pienempi kuin se normikola. Kolmella arvalla mukaan. T. Kati kati.kainulainen[at]gmail.com

 87. En omista vielä mitään Fiskarsia.

  Kolme arpaa.

  sannamaria77 at gmail.com

 88. Hyvät arvonnat. Kahdela mukana lumi kola on suosikkini Meillä on fiskarssin lumi kola ja lapjo Niillä onkiin paljon tänä talvena käyttöä 🙂

 89. Olisikin juuri tarvetta tällaiselle autosetille <3

  1.arvalla mukana, liina.mamma(a)gmail.com

 90. Lumentyönnin löytyy kotoa ja kahdella arvalla mukaan

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

 91. Mukaan yhdellä. Lumentyönnin taitaa olla fiskarsin.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

 92. Lumikolamme on ihan kohta "sanomassa työsopimustaan irti", mietin ostanko vielä tänä talvena uuden vai vasta seuraavana. Joten kaikilla kolmella mukana, käyn vielä facen puolella. Ihanan aurinkoisia pihakuvia :).

 93. Fiskarsilta löytyy näppärät työkalut niin talveen kuin kesäänkin. Arpa sinulle.

 94. Ovat hyvät välineet. Käytössä meilläkin. Kaksi arpaa sinulle.

 95. Tänäänkin lumentyönnin oli työn touhussa pihalla 🙂
  Olen lukijana ja seuraan Bloglovin' kautta 🙂
  Tunnelmallista iltaa <3

 96. Osallistun kahdella arvalla arvontaan.

  Omistan useamman lumikolan, lapion, ja tuollaisen lumentyöntimen. Lumentyönnin on suosikkini. Tosin valitsen työkalun aina lumenlaadun mukaan. Ahonena[at]gmail.com

 97. Meillä ei ole Fiskarsin lumityövälineitä ollenkaan, ainoastaan haravia löytyy! Yhdellä arvalla mukana.

 98. Mukana arvonnassa (blogi ja face).
  Lumikola ja lapiolöytyy…
  mari.pajunen(at)meiliboxi.fi

 99. Kahdella arvalla mukana 🙂 Kyllä meiltä löytyy pari lumikolaa ja myös lumentyönnin ja lumilapio.

 100. Yhdellä arvalla mukaan autosetin arvontaan! Vaikuttavat kyllä tolkuilta nuo Fiskarsin lumityökalut, harjoista lähtien. Meillä ei valitettavasti ole vielä noista mitään. Uusi kola olisi kyllä tarkoitus hankkia, joten pitääpä vakavasti harkita noita. 🙂 hiltuha(at)gmail.com

 101. Arpa sinulle! Juu, haravoita riittää meilläkin. Mukavaa ystävänpäivää!

 102. Arpa sinulle. Kätevä setti on. Mukavaa ystävänpäivää!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: