Akun muistolle – Aku in memoriam

Akun muistolle – Aku in memoriam

Aku nukkui ikiuneen tänään klo 13.05. Aku oli rakas ja uskollinen ystävä. Kaipaan Akua ihan mielettömästi! Aku passed away today at 13.05 o’clock. Aku was a beloved and loyal friend. I miss him so much!

Aku 26.11.2012

54 thoughts on “Akun muistolle – Aku in memoriam

 1. Voi kauhistus, ihanko yllättäen? Olen niin tottunut hänen kuviinsa täällä blogissasi. Otan kovasti osaa suruun.

 2. So sorry for you and your family Satu. This is so very sad. Aku was such a vast member of your family. This must be so hard for you all. My thoughts are with you. Had Aku been ill or was it totally unexpected? Anyhow, it's always heartbreaking when something like this happens.
  Big hug,
  Marian

 3. Kiitos, Pirkko. Akun kunto huononi kaiken aikaa viime keväästä alkaen. Viimeiset kolme päivää kunto heikkeni kaiken aikaa. Tänään se ei pysynyt pystyssä. Lääkäri epäili jotain kasvaimia tai selkäydinsairautta. Aivoperäistä se ei ollut. Takajalat pettivät alta. Vietiin Aku puoliltapäivin eläinsairaala Aistiin, jossa se nukutettiin, koska lääkäri ei luvannut kovin toiveikkaita ennustuksia. Haluttiin säästää Aku kärsimykseltä.

 4. Musertavan surullisia uutisia… Luopuminen on niin tuskallista, mutta kuitenkin armollista, kun sen aika on. Koittakaahan jaksella koko perhe. kokemuksesta tiedön, että jossain kohtaa ne hyvät muistot alkavat lievittää surua ja ikävää.

 5. Toivon Sinulle voimia. Oman karvakuonon menetys jättää ison tyhjän paikan sydämeen.

 6. I've been crying the whole day. I loved him so much! His condition got worse during the last three days. Today he could hardly walk or stand. The vet didn't promise any recovering and Aku should have been tested for several days, so we didn't want Aku to suffer. He fell in eternal sleep in our arms by the vet's.

 7. Lämmin osanottoni Satu. Ihan itku pääsi kun luin tämän surullisen uutisen. Oli kiva, että ehdin tutustua Akuun täällä blogissasi. Voimia kaipuuseen.

 8. Niinhän se on. Akun vointi huononi aika äkisti. Viime viikolla kävi vielä melko reippaasti lenkillä ja tänään ei pysynyt pystyssä. Viimeiset kolme päivää olivat vaikeita, etenkin tämä aamupäivä. Ikävä on.

 9. Kyllä koti tuntuu tyhjältä ilman Akua. Sen tavaroita on siellä ja täällä ja tietyt rutiinit ovat mielessä. Se lääkkeen antoajat jne. Akulla oli epilepsia ja sai siihen jatkuvaa lääkitystä.

 10. Kiitos, Cheri. Kyllä on iso suru ja paha mieli. Aku on mielessä koko ajan, se oli niin rakas kaveri.

 11. Kiitos, Suvi. Mieli on raskas. Tuntuu kamalalta päättää toisen elämästä ja kuolemasta, mutta vaihtoehtona oli kärsimys, ja sitä en rakkaalle lemmikille halunnut.

 12. Koiran menettäminen on kova paikka ja ikävä on varmaan pitkään läsnä perheessänne. Kaipaukseen ja suruun auttaa vain aika. Muistot yhteisestä ajastanne ovat kuitenkin lohtuna.

 13. Otan osaa suruusi!
  Voimia koko perheelle!
  Ei ole helppoa tehdä lopettamispäätöstä.
  Itse jouduin tekemään saman päätöksen, kun kultaisen noutajamme takarajaat pettivät. En olisi kestänyt katsoa enää yhtään toisen kärsimystä.

  Kiitos kaverille niistä ilon ja onnen päivistä, joita se toi perhe-elämään.

 14. My sincerest sympathy on the loss of your beloved Aku! He was a wonderful and loyal friend and I will miss seeing his adventures on your blog. My thoughts are with you and your family.

 15. Kolme haukkua olen ollut saattamassa viimeiselle matkalle. Jokainen on ollut yhtä raskas. Lohtua on tuonut se että, kivut ja kärsimys on ohi. Kovapaikka se silti on aina ollut. Tyhjää on kotona kun ystävää ei enää ole. Elämän on kuitenkin jatkuttava, vaikka koville se ottaa. Voimia ja jaksamisia koko perheelle.

 16. how sad – we'll all miss Donald, he has been such a warm continuous presence in your blog Satu. My best wishes to you and your family in your grief.

 17. osanottoni ja voimia sinulle. Tiedän tuön tunteen, olen itsekin sen joutunut läpikäymään.

 18. Itku tulee täälläkin helposti. Jaksamista ja lapsille isot halit. 🙁

  T. Sari

 19. I feel for you, Satu! When a dog lives near for years, he becomes a family member, one more child.
  Сondolences to you and all your family.

 20. Voi, voi, surullista, otan osaa!

  Niin paljon kuin iloa lemmikit antavatkaan, on meidän niistä luovuttava aikanaan. Voimaa vaatii tehdä lopullinen päätös, mutta kivuttoman ja kunniallisen kuoleman ne ansaitsevat. Lopussa meillä on se valta näyttää uskollinen rakkautemme näitä eläimiä kohtaan.

  Voimia teille <3

 21. Kiitos, Kruunuvuokko! Yöllä muistelin Akua ja mitä yhdessä teimme.

 22. Niinpä. Päätös toisen elämästä on kamalaa tehdä, mutta hyvän kaverin ei halua kärsivän.

 23. Kiitos, Maarit. Koiran emäntänä varmasti tiedät, miltä tuntuu.

 24. Kiitos, Harry. Aku oli meidän kolmas rottweilerimme. Taavi eli 8-vuotiaaksi ja Roope 12,5. Aku kuoli nuorimpana, ei ehtinyt täyttää kahdeksaa.

 25. Thank you, Catmint. Aku got worse so quickly and we couldn't see him to suffer.

 26. Lemmikistä luopuminen on ihan kamalaa. Se on perheenjäsen.

 27. Kiitos, Pirjo. Olisi ollut itsekästä pitää Aku, kun näki sen kärsivän viimeisenä päivänään.

 28. Nadezda, for some reason I can't read or comment your latest posting in your blog. I've been trying for days…

 29. Voi surkeutta. Se on kamala päätös, koiran nukuttaminen. Olen ollut mukana viemässä siskoni koiraa viimeisen kerran eläinlääkärille. Silläkin koiralla oli parantumaton vakava sairaus. Itkimme kotoa lähdöstä asti, kun tiesimme, ettei lenkkikaveri tule enää takaisin. ISOT HALIT sinulle ja lapsille !

 30. Kiitos, Eija. Akulla on nyt hyvä olla, vaikka me täällä suremme.

 31. I am so sorry to read this .So sad your sweet dog died .Take care
  Big hug from me.Elisabeth

 32. Kuinka surullista, otan osaa todellakin suruusi. Itsekin jo neljä koiraa rajan yli saattaneena, tiedän tuskasi.

 33. Kiitos, Tuija. Aku oli meidän kolmas rottweilerimme ja koiramme.

 34. Dear Satu, I didn't realise until I read your later posts about missing Aku and a dogless life and looking into the possibility of getting new dogs. I really feel so sad that your dog is no longer around you. My sympathy and codolences to you and family. Big hug and remember Time is a great healer.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: