Joulukukkia ja Mikin viikonloppueloa – Christmas flowers and Mickey’s weekend

Joulukukkia ja Mikin viikonloppueloa – Christmas flowers and Mickey’s weekend

Tänä vuonna tein joulukukka-asetelmat melko myöhään, sillä saavuimme tänne Itä-Suomeen vasta 22.12. Jotkut kukat kukkivat, mutta eivät kaikki vielä.

Eilen mieheni opetti Mikkiä kävelemään hihnassa ja kantamaan damia. Mikki on innokas opettelemaan kaikkea uutta. I made our Christmas flower arrangements quite late, because we came here to Eastern Finland on the 22nd of December. Some flowers are blooming, but not all of them. Yesterday my husband taught Mickey to walk on a leach and carry dummy. Mickey is very eager to learn new things.
 Hyasintit – Hyacinths

Mikki dami suussaan – Mickey and dummy

 

 

Mummo antoi lapsille kaktukset – Granny gave our children these cactus  
Jouluruusu – Christmas rose

 

 

29 thoughts on “Joulukukkia ja Mikin viikonloppueloa – Christmas flowers and Mickey’s weekend

 1. Your flowers are so beautiful.I can't have them because my Mikki and i are very allergic to Hyacinths.Mickey is just adoreble ,give him a big hug from me
  X Elisabeth

 2. Olen käynyt täällä blogissasi aivan liian harvoin. Aivan ihana Mikki!! Onnea kovasti uudelle perheenjäsenelle. Teillä oli varmaan hyvä joulu. Ihana tassuttelija. ♥
  Toivottavasti vuodenvaihteen raketit eivät pelota pientä pentua. Hyvää ja rauhallista vuotta 2013!

 3. Mikki kasvaa kovaa vauhtia ja on jo mennyt kouluun 🙂 Kovin oppivaisen ja nöyrän näköisenä hän katsoo opettajaa.

 4. I gave Mickey a big hug! He sleeps every day in my arms on the couch..

 5. Huomenna laitetaan kaihtimet kiinni, ääntä telkkuun ja pidetään Mikki sisällä, ettei säiky raketteja. Hyvää Uutta Vuotta 2013, Ninnu!

 6. Kauniita kukka-asetelmia olet tehnyt:)
  On se vaan niin herttainen.. pikkuinen Mikki!

 7. Joo, Mikki on nöyrä kaveri rotikoihin verrattuna. Minusta tuntuu, että se on jotenkin rauhallisempi kuin rottweilerin pennut. Välillä on kuin aikuinen koira, mutta saa semmoiset kolme rajumpaa hepulia päivässä.

 8. Kiitos, Irma. Mikki on tosi söötti! Nukkuu päiväunet kainalossa…

 9. många fina hyacinter du
  mina har tyvärr vissnat nu
  han är så söt lille Mickey
  ha det så bra
  maggan

 10. Satu, the flowers compositions you made are wonderful. I love hyacinths much and when they are in my living room their smell is in the whole home!
  Miki is growing up quickly.

 11. Oletpa aikaan saanut kauniit kukka asetelmat ja paljon kaunista on täällä luonasi. Mikki tosi tosi söpöläinen ja niin tyytyväisen oloinen ja mikä ettei, kun damia kanniskelee!
  Kaikkea hyvää Uuden Vuoden vastaanottoon teille<3

 12. Ihana Mikki ! Meillä oli Tiikeri myös pieni uusi pentu kun oli sen ensimmäinen uusi vuosi. Veimme sen ulos varta vasten kuuntelemaan ja katselemaan raketteja. Olin lukenut, että koira pitää normaalina myöhemmässä elämässään kaikkea, mihin se on 3 (vaiko 4) ensimmäisen kuukautensa aikana totutettu, eli ns sosiaalistumisvaiheessa. En tiedä johtuuko tästä, mutta ei ole moksiskaan raketeista, eikä ukkosesta. Toisaalta tietty pauke on raskasta koiran erinomaiselle kuulolle.

 13. Ihastuttavia kukka-asetelmia olet rakentanut!
  Mikki on terhakkaan näköinen pikkukultsu. Damiharjoitukset alkavat aikaisin. Hyvä niin. Meidän kultsu oli tosi huoo daminoutaja. Ehkä me aloitimme harjoitukset liian myöhään.

 14. Thank you for sharing these beautiful flowers! Mickey looks cuter in every picture you post!

 15. Ihana Mikki ja miten reipas noutajanalku dummyn kanssa 🙂

  Hyvää uutta vuotta teille!

 16. Kyllä me alkuillasta käytettiin Mikkiä ulkona katsomassa ja kuulemassa raketteja. Ongelma on se, että tässä meidän talon kulmilla räiske on ihan mieletöntä tuntitolkulla.

 17. Mikki on innokas menemään damin perään ja omii sitä mielellään eikä hevin halua tuoda sitä takaisin. Siinä on harjoittelemista…

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: