Kuvaongelma ratkesi! – I don’t have image mode problems anymore

Kuvaongelma ratkesi! – I don’t have image mode problems anymore

Kuvaongelma Picasan suhteen ratkesi ihan vahingossa! Kun muutin blogieni nimet ja osoitteet, tavallaan tein uudet blogit. Nyt mulla on ilmaista kuvatilaa mielin määrin. Enää ei öisin tarvitse klikkailla kuvia pienemmiksi. Se vaiva tässä on ollut, että on pitänyt tiedotella kamuille uusia osoitteita.. Jollei halua ostaa kuvatilaa, tässä on yksi ratkaisu ongelmaan. I have solved my picture problem with Picasa – by mistake! When I changed my blog names and addresses, I made new blogs. I don’t have to resize my pictures smaller anymore. There’s now plenty of image mode for my pictures. Well, there’s been a little work to inform these new addresses to my blog friends… But if you don’t want to buy image mode, here’s one solution.

13 thoughts on “Kuvaongelma ratkesi! – I don’t have image mode problems anymore

 1. Kannattaa pienentää nyt blogin "alkuvaiheessa" kuvia, ettei tila taas heti täyty. Otan aina kopiot haluamistani kuvista ja pienennän ne, mutta jätän alkuperäiset suurempaan muotoon, jos vaikka haluan niistä julkaisukelpoisia kuvia. Olen tehnyt muutaman valokuvakirjan vuosien varrella eikä niissä voi käyttää pieniä kuvia.

  Sormuksista puheenollen – arvaapa oliko hankala kammeta ennen leikkausta pois yo-lahjaksi saamani sormus, joka oli ollut näpissä vuosikymmenet??? Enpä kokeillutkaan laittaa sitä enää takaisin…

  Huomiseen!

  T. Sari

 2. Joo, aion pienentää pikselit alusta alkaen. Mulla on alkuperäiset kuvat koneella omissa kuvatiedostoissa. Pienennän nuo pikselit Picasan kuvista Picasassa.

  Nyt meni mieli taas alamaihin, kun tuli Aistista soitto, että Akun tuhkat voi noutaa. Siinä on sitten yhdessä purkissa kaikki, mitä rakkaasta kaverista on jäljellä. Surullista.

 3. Voi, kun surullista. Mitä aiotte tehdä tuhkalle, sirotellaanko se johonkin vai säilytetäänkö sitä ?

  Minäkin sain eilen aikaan sen, että poistin sun vanhat blogiosoitteet ja kopioin uudet tilalle. Pääsetkö nyt kommentoimaan mun blogiin ?

 4. Keväällä, kun maa on sula, laitetaan Akun uurna Roopen ja Taavin viereen takapihan pihlajan alle. Emme myykään taloa, vaan remppaamme sitä itsellemme. En raaski luopua puutarhasta..ja ostajia ei näihin aikoihin ole liikkeellä, joten antaa olla.

  Laitoin sulle sähköpostia.

 5. Thanks for the great idea Satu! Does Picassa re size your pictures automatically?

 6. Surullista on, mutta onneksi sinulle jää paikka minne voit laittaa kukkasen tai kynttikän kaverin muistoksi. Minun samojedi Mirabel nukkuu ikiunta tonttimme laitamalla kuusen alla:)

 7. I don't know if it's possible. I've done it by myself in Picasa one by one..

 8. Elämä on tätä. Siitä lemmikin pitämisen ilosta joutuu aina lopuksi maksamaan kovan hinnan.

 9. Glad to know that your image size problems are solved. Good luck with your new blog!

 10. Now you have a new friend- Picasa 0)). I still can't do anything in it.

 11. No, minä jo ehdinkin ihmittelemään bloginimesi muutosta. Nokkelasti hoksattu tuo kuvatila.

 12. Yes. It's much easier now when I don't have to think all time whether I can add some pictures or not. How do you add your pictures?

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: