Aurinkoista torstaita! – Sunny Thursday!

Aurinkoista torstaita! – Sunny Thursday!

Aurinko paistaa kirkkaansiniseltä taivaalta täällä Helsingissä. Tänään ulkoilemme Mikin kanssa. Eilen olimme yhteensä lähes neljä tuntia ulkona. Kävimme kolmesti koirapuistossa ja lisäksi lapset käyttivät sitä kahdesti ulkona. Mikin pitää päästä ulos noin kolmen tunnin välein, jotta ei tee tarpeitaan sisälle. Yöt se nukkuu nätisti ja ei tee öisin mitään. Alla kuvia eilisistä päivätansseista. Puolitoistavuotias kultainennoutaja Nalle vei ja Mikki vikisi! Nalle osasi leikkiä tosi nätisti pennun kanssa. The sun is shining and we have a bright blue sky here in Helsinki. Today we’ll go out with Mickey. Yesterday we spent nearly four hours outdoors. We were thrice in a dog park and our children took him out twice. That is the only way we keep our home clean, because Mickey needs to go out every third hour, except night time, when he sleeps. There are some pictures of yesterday below. A Golden Retriever Nalle (Teddy) played with Mickey. Nalle is one and a half years old male dog.

Tyttäreni otti pätkän leikkiä videolle (älkää välittäkö äidin ja tyttären höpötyksestä..): My daughter took a short video of the game:

53 thoughts on “Aurinkoista torstaita! – Sunny Thursday!

 1. Näyttää siltä, että se oli Mikki joka vei… Mukavaa päivää!

  T. Sari

 2. Tulipas tuosta videosta ja kuvista muutenkin hyvämieli . Ihana kevät 🙂 Me lähdetään Onnin kanssa nyt ulos ja pakkasta on -11 hrrrr.. vaan ei haittaa kun vaatteet on keksitty , hi . Mies sano että aamulla puoli kuudelta oli -25 joten onhan toi puolet vähemmän ;D
  Ihanaa ulkoilupäivää sinne helsinkiin

 3. Kiva video ja kivat kuvat ;)Täällä oli aamulla 25 pakkasta nyt enää onneksi -11 joten nyt uskaltaa jo pistää nenunsa ovesta ulos
  Mukavaa ulkoilupäivää sinne helsinkkiin ;D

 4. Miki on onnenpekka kun pääsee noin usein kavereiden kanssa painimaan! aamusta täälläkin -24, nyt enää -14, joten oiskohan jo aika lähteä meidänkin Helmin kanssa ulkohommiin. isäntä kaatoi mulle eilen koivun ja nyt olis tarkoitus aloittaa luutien teko. Siitä hommasta Helmi tyykkää kovin, saa retuuttaa ja repiä oksia mielinmäärin. Mukavaa päivänjatkoa Teille:))

 5. Tuo Nalle on ihana. Se antaa pennun päteä. Mikki on selälleen, kun se kerran läppää tassullaan tai tönäiseen takapuolellaan.

 6. Helmillä on varmasti mukava päivä. Mikäs sen kivempaa kuin riuhtoa risuja mielin määrin. Mikkikin tykkäisi.

 7. Ihanaa koirapainia:)Täällä myös kaunis aurinkoinen päivä, täytyy lähteä ulkoileen. Mukavaa päivää:)

 8. Koirat tykkää näistä talvisista, aurinkoisista keleistä ( no okoo…ehkä minäkin- kuitenkin) on ihanaa kiertää metsälenkkiä Väinön kanssa kun siellä on ajettu moottorikelkalla, niin hanki kantaa hyvin. Väinö juoksee iloissaan ympäri ja välillä nuuskii jäniksen jälkiä.Ihanaa saada tuottaa omalle koiralle onnen hetkiä. Meillä mies käy yleensä Väinön kanssa koirapuistossa illan viikeiseksi lenkiksi. Eilen taas Väinön kaulanalus oli ihan kuolassa, kun siellä satttui olemaan sen paras kaveri, jonka kanssa ne painii.Hih.
  Tosi kiva nähdä lauantaina, muista napata hihasta kiinni. eiköhän siellä olla jo heti kymmeneltä, jos se kerran silloin aukeaa? Niin mä muistelen.

 9. Mikki on onnellinen kun pääsee noin useasti ulos temmeltämään kavereiden kanssa, aivan kivoja kuvia tuli:)

 10. Mukavaa seurata koirien leikkiä:) Mikki ja kaveri nauttivat!
  Olenkin tässä tekemässä lähtöä metsään naapurin ja hänen koiransa kanssa. Naapurin koira näyttää olevan erittäin mieluista seuraa Iitalle 🙂

 11. Tuo on just sitä koirien omaa elämää,pientä kisailua:),täällä aamulla -25,vaan lenkillä käväsin,ihanasti aurinko paistaa!

 12. Micky having a lot of fun with his friends,it's good for a little dog to play a lot! We had a little bit of snow last night ,it is gone now and it's very sunny here.Have a great day.
  Elisabeth

 13. Olin pari tuntia ulkona ja siellä on todella kylmä tuuli!

 14. Kyllä, Mikki on iloinen ja reissun jälkeen aivan väsyksissä!

 15. It's weird that you have snow there! Well, we have more than enough as well…

 16. Oi kuinka suloista♥

  Meidän Olga pääsi koko ikänsä ulos 3 tunnin välein;-) Eikä muuten ikinä tehnyt sisälle. Tietysti osasi olla, jos olimme kauppareissulla tai elokuvissa tms.

  Teillä menee selvästi Mikin kanssa hyvin.

  Mukavaa jatkoa!

 17. Micky and his friend are young, playful and frolicksome,just like our young children. Its amusing and heart-warming to see them at play.

 18. Meidän Aku oli yhtä onnekas. Pääsi tiheään ulos. Varmaan Mikkikin, sillä työpaikkani on lähellä kotia ja voin käydä hyppytunneilla kotona Mikin luona.

 19. Dogs are such loyal, sweet, and silly friends. What a joy to watch Mickey grow and play! Loved the video!

 20. Olipa siellä mukavaa ja mikä on aurikoisellä säällä leikkiä♥

 21. Kyllä vaan aika kuluu kuin leikiten, kun on noin mukavaa seuraa:) ihanat leikkisät kuvat ja kultaiset noutajat rakastavat lumessa peuhaamista, mutta nyt on vielä parasta seuraa!

  Olen melko varma, että näin Mikin lauantaina siinä teidän nurkilla, seuranaan mies.
  Olimme autolla liikkellä!:)

  Mukavaa päivän jatkoa teille!<3

 22. Piękna pogoda to i pieskom chciało się bawić. Filmik jest uroczy. Pozdrawiam.
  Kaunis sää ja pieskom halusivat pitää hauskaa.Elokuva on söpö. Yours.

 23. Ystävällismieliseltä sylipainilta ihan näyttää Nalle vastaan Mikki. Koirilla näyttää olevan tosi hauskaa.

 24. Hieno juttu,että Mikki on jo hyvin sisäsiisti. Se on iso asia 🙂

 25. Leikkisää kisaamista Mikillä ja Nallella, oli kiva katsella videota:)

 26. Hello Friends!! I am so glad I got to visit your blog today, because I really loved the photos and video of the dogs enjoying themselves–dogs and snow go together, don't they? 🙂

  Thank-you for your kind words of friendship on my blog, I've really enjoyed them and look forward to getting to know you better!!

 27. You take such good care of your dogs, it is wonderful to see 🙂

 28. Yes, as well young people as animals are cute and happy.

 29. Olikohan mun mies vai poika? Pojalla on siniset vaatteet ja miehellä tummanvihreät. Mies oli kotona vasta iltapäivällä, kun tuli matkoilta.

 30. Niin oli. Nalle on tosi kiltti ja kiva. Ei yhtään vihamielinen tai alistava pentua kohtaan.

 31. Kyllä sille vahinkoja tulee. Viimeksi lörötti eilen matolle juuri ennen uloslähtöä..

 32. Kyllä tuollaisen painin jälkeen kaveruksia väsyttää.

 33. Yes, Mickey loves snow! It's good to wrestle in the clean snow.

 34. Jep, Tervasaaressa käydään monta kertaa päivässä. Eilen jälleen kolmesti. Mikki saa siellä purkaa energiaansa.

 35. Hauska toi video ja ihania kuvia jälleen kerran 🙂 On tuo Mikki kyllä ihan super suloinen! Mukavaa perjantaipäivää ja alkavaa viikonloppua teille 🙂

 36. Noo,pienet vahingot tuossa iässä vielä kuuluvatkin asiaan 🙂

 37. Hello!
  I admire your beautiful photos from a walk with Mickey …
  Dogs need a lot of walking. Tired good sleep.
  I send greetings.
  Lucia

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: