Pilvinen torstai – Cloudy Thursday

Pilvinen torstai – Cloudy Thursday

Tänään alkoivat Kevätpuutarha-messut Helsingissä. Aiotkos mennä? Messut ovat to – su ja avoinna klo 10 – 18.00 Messukeskuksessa. Voitin kaksi messulippua Kanelia ja kardemummaa -blogista. Mikä onni! Kiitos, Maria! Menen messuille mieheni kanssa sunnuntaina. Eniten meitä kiinnostaa kasvihuonetarjonta. Toivottavasti kasvihuoneita on monipuolisesti esillä. Tänään täällä Helsingissä on pilvinen ja tuulinen päivä. Eilen oli aivan mahtava sää. Aurinko paistoi ja olimme Mikin kanssa kolme tuntia koirapuistossa. Siellä oli paljon Mikille leikkikavereita. Eilen aamulla oli kova sumu, josta nappasin muutaman valokuvan. Tilaamamme lavakaulukset olivat saapuneet jo tiistaina Itä-Suomen taloomme. Mieheni kävi eilen siirtämässä lavat sisätiloihin. Minulta kysyttiin, mistä tilasin lavat ja muistin väärin toimittajan nimen. Sehän oli tietysti Nettipakkaus ja hintaa 20:lle lavalle tuli alle 300 euroa. (Muistin hinnankin väärin..) Lavat ovat käytettyjä. Toimitus oli kotiin asti ja se sisältyy tuohon hintaan, samoin alv. Toimitus oli nopea. Tilasimme perjantaina ja lavat tulivat tiistaina. Nyt on paikka, mihin istuttaa taimet, jahka saadaan lavat ulos ja tehdään niille paikka. English: It’s Garden fair from Thursday to Sunday here in Helsinki. I wan two tickets and I’ll visit the fair on Sunday with my husband. I was very lucky to win and I want to thank you; Maria, from Cinnamon and Cardamom -blog! My husband and I are interested in greenhouses and let’s hope we’ll see a lot of them in the fair. Today it’s cloudy and windy here in Helsinki. Yesterday it was a great, vernal weather. I was three hours in a dog park with Mickey. Yesterday it was very foggy in the morning and I took a few pictures.

Aamukahdeksalta – At eight o’clock in the morning

Tuntia myöhemmin alkoi jo kirkastua – An hour later..
Mikki – Mickey

24 thoughts on “Pilvinen torstai – Cloudy Thursday

 1. Kauniit sumukuvat! Tänään jopa hieman lumihiutaleita leijaili maahan.

 2. Kauniit aamumaisemat! Mukavaa messuilua! Kiitos noista lavakaulustiedoista.

 3. Ohhoh, ei mikään ihan pieni tilaus! Siinä luulisi sun taimienkin mahtuvan jo kasvamaan 🙂

 4. Kasvilaatikoissa kasvatuksesta ei voi sanoa mitään muuta kuin pelkästään hyvää. Olit myös tarpeeksi kauaskatseinen, kun tilasit heti lavakauluksia tarpeeksi. Muutamalla laatikolla ei näet pitkälle pötkitä.
  Puutarhamessut taitavat jäädä tältä vuodelta väliin, koska niin pettynyt olin edellisiin messuihin. Hyvää loppuviikkoa sinulle.

 5. Olisi kiva käydä messuilla, mutta vähän liian pitkä matka, täytyykin joskus ottaa selvää täkäläisistä puutarhamessuista. On siellä vielä talvi kun merikin jäässä. Mikin kuvassa ihana keväinen auringonpaiste!

 6. Mielenkiintoista nähdä noita lavakauluksia, niistä on ollut paljon puhetta (ja mie kun en oo koskaan niitä nähnyt, kuin lehdissä)
  Toivottavasti blogeissa ja lehdissä olis juttuja noista puutarhamessuista, kun ei täältä tule lähdettyä sinne asti käymään.
  Mikki haistelee kevätaurinkoa ihan selvästi 🙂

 7. I hope you have fun at the garden fair and take many pictures! Mickey is becoming quite a handsome young man!

 8. Täälläkin alkoi pilvistyä iltapäivästä, kun lähdin ratsastamaan; satoi jopa vähän räntää… Pian pääset hamstraamaan multaa, sillä sitä laatikot tulevat syömään ja paljon!

  T. Sari

 9. Is that the view from hour home – it is amazing. Enjoy yourselves at the garden fair, and hope you see a greenhouse that you like.

 10. Pienin määrä, jonka toimittavat. Toisaalta ihan hyvä, tulee riittävästi kerralla ja laitamme varmaan kaksi päällekkäin.

 11. Mukavaa messuilua! Minäkin haluaisin jo lauantaina, mutta mies on töissä..

 12. Oli pakko olla kauaskatseinen, kun 20 on minimäärä, jonka toimittavat! No, tuleepa tarpeeksi kerralla.. Toivottavasti ovat kivat messut. En ole koskaan ollut moisissa puutarhamessuissa, joten ei ole pahemmin odotuksiakaan.

 13. Tuossa rannassa on vielä jäätä, mutta kauempana on jo sulaa. Onneksi!

 14. Laatikoitten pohjalle tyhjennän "heinähäkit" ja niitten päälle sanomalehtiä ja pinnalle reilu kerros ostomultaa. Tällainen on ainakin alustava suunnitelma.

 15. Yes, that's the view from the apartment we live in here in Helsinki. Our house and garden is in Eastern Finland.

 16. Totta. Minulle tulee sumusta mieleen kaikki menninkäissadut..

 17. No johan on ollutkin sumuista!

  Mulla on kasvimaa itse väsäämissäni puureunaisissa 3x1m laatikoissa ja on ollut todella hyvä ratkaisu 🙂

 18. Hyvä kuulla. Meille tulee nyt kymmenen istutuslaatikkoa..

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: