Tunnelmallista perjantai-iltaa – Happy Friday evening

Tunnelmallista perjantai-iltaa – Happy Friday evening

Viikko on mennyt joutuisasti. Töissä ja kotona murkkujen kanssa. Sama meno kotona ja töissä ;O). No, eipä pääse meikäläinen kovin paljon kalkkeutumaan, kun vietän kaiken aikani teinien keskuudessa. Voin sanoa, että tätä menoa vanhakin nuortuu! 

Koko viikko on ollut pimeää ja märkää. Lumesta ei tietoakaan. Kaatosateista sen sijaan on saatu nauttia – enemmän kuin tarpeeksi. Masennusta tämän pimeyden keskellä olen torjunut sisustamalla. Olen ostanut kukkia, tyynyjä, torkkupeiton. Inspistä ja kauneutta sielulle olen etsinyt ihanista sisustuslehdistä. Tällä viikolla innostuin jopa ompelemaan, mikä on täysin vierasta minulle!

This week has gone so quickly. I’ve spent it with teenagers as well at work as at home ;O). Well, I stay up to date and youthful… 

The whole week has been so dark and rainy. It’s been pouring. I’ve decorated home, read decor magazines and bought some cozy things to make our home cozier. I have even sewed and that’s weird!

Viikko sitten kiikutin kotiin Prismasta valkoisen amarylliksen. Nyt se on intoutunut kukkimaan. Ihana! Toivottavasti kukkii pitkään. Haalin myös hyasintteja, jotka ovat ikkunalla vielä aivan nupussa. I bought some flowers: an amaryllis, hyacinths and roses. As you might know, I love flowers!

Niin, ne tyynyt ja torkkupeitto. Ne löysivät paikkansa siitä vieras- ja työhuoneesta, jota esittelin taannoin. Pinkit tyynyt joutuivat komeroon ja tilalle tuli roosaa ja harmaata. Löysin myös kivan pöytälampun Hemtexistä ja se päätyi  tyynyjen seuraksi samaan huoneeseen. Well, I bought some pillows and a blanket. They’re in the room I showed you a couple of days ago. The pink pillows, from my earlier post, are in a cabinet now. Now, there are rose and grey pillows and the blanket I bought is rose as well. I also found a lovely table lamp…

Äitini neuloi tuon harmaan tyynyn Teddy-langasta ja toinen samanlainen on vielä tekeillä. Helmineuletta. Kiva äiti! Osaan itsekin jotenkin neuloa, mutta saan neulomisesta päänsäryn, kun neulon olkapäät korvissa… – jostain syystä. Se uusi, roosa torkkupeitto on tuolla tyynyjen takana. Mielestäni tuo roosa sointuu hyvin tapetin kukkiin. My mother knitted me a grey pillow. Another one is still under work. I have a nice mum! I think those pillows match well with the wall paper, don’t you?

49 thoughts on “Tunnelmallista perjantai-iltaa – Happy Friday evening

 1. Ihana yltiöromanttinen tunnelma! Hemtexissä on tosiaan noita kivoja lamppuja, minäkin hankin varjostimen, mutta se ei käykään siihen lampunjalkaan mihin sitä kaavailin, mutta eiköhän se paikkansa joskus löydä.
  Hentoinen roosa näyttää sopivan tapettiin täydellisesti!

 2. Tuo torkkupeitto ja tyynyt sointuvat kyllä hyvin tuohon tapettiin! Äitisi neuloma harmaa tyyny on ihana ja niin pehmoisen näköinen. Onpa onni, että on tuollainen äiti:) Äitini neuloo minulle kyllä sukkia ja lapasia, joten pitääpä ehdottaa vaihtelua neulomiseen;)

 3. Kaunis lamppu, sopii hienosti huoneen tunnelmaan. Tapettikin on niin ihana!
  Minäkin ostin jo ekan hyasintin. Minun täytyy vaan pitää hyasintti lasikuvun alla, kun nenäni ei kestä sen tuoksua….
  Leppoisaa viikonloppua sinulle!

 4. Valkoinen amaryllis tuo kotiin ripauksen ylellisyyttä ja jos niitä on useita alkaa uskoa asuvansa vähintäin kartanossa.

  Vanha roosa on talviaikaan yksi suosikkiväreistäni.inä ostin tänään vanhan roosan värisiä kynttilöitä, jouluna sitten muita. Nuo tyynyt ovat kauniita! Tunnelma on kodikas.

 5. Kaunis valkoinen amaryllis. Täällä on yksi punainen nupullaan 🙂

 6. Oh how I do not like fall. I do not like the gray, rainy days.
  Your houses beautifully looks. There are a lot of flowers and light,
  I wish you a nice weekend.
  Lucia

 7. Kauniilta näyttää! Eikö ole jännä tuo värijuttu (pinkit tyynyliinat). Minullakin saattaa yhtäkkiä tulla joku väripiikki,vaikka oikeasti olen vaaleiden ystävä. Vaatteissa tykkään käyttää räikeitä,mutta sisustuksessa hillittyjä. Joskus sitä silti höpsähtää.:-D

 8. Valkoinen amaryllis on minunkin suosikkini. Rauhaisa, kodikas tunnelma työhuoneessasi.

 9. Teenagers can be wonderful. What wonderful cozy things you've found for your home! All looks warm and ready for the long cold winter!

 10. Amaryllis is really a beautiful flower, and can chase away those gloomy day blues any day!! Hope your week ends on a good note, take care, okay?

 11. Amaryllis on minunkin suosikkini! Äitisi taitavasti tekemä tyyny..upea! Kumpa minäkin osaisin..

 12. Valkoinen amarylis on kukkien kuningatar,punainen on sitten kunigas, ihanasti olet sisustanut, lamppu, peitto, tyynyt ,kaikki ne ovat kauniita.

 13. Kaunis valkoinen amaryllis,kauniit tyynyt sopivat hyvin.Mukavaa viikonloppua.♥

 14. Ihana tuo valkoinen amaryllis ja kuvat siitä ♥
  Minullakin nuputtaa valkea ja toinen on valkea ja punaisia raitoja, se ihan kohta aukaiseen nuppunsa.
  Upea postaus, tyynyt ihgu.
  Hyvää viikonvaihdetta.

 15. Sisustaminen onkin paikallaan näin pimeään aikaan, kun ilmat ovat taas ihania, silloinhan riennetään pihalle:)
  Ja sulla on jo ensimmäiset joulukukat, munkin pitää päästä kukkakauppaan…

 16. kaunista ja kutsuvaa!

  Ryllikset ovat yleensä kestäviä. Minulla on joskus yhden kukan kuihduttua noussut pari uutta kukkavanaa.

 17. Ihana amaryllis! Mä en ole vielä törmännyt sintteihin, ehkä niitä pitäis oikeen lähteä metsästämään.

 18. Ihanan romanttinen huone 🙂 Ihailin kans Askossa samantyylisiä pehmeitä tyynyjä, mutten osannut päättää mitä väriä ostan 😉

 19. Really cozy! This is a great season to stay at home reading with several cushions around you

  Marina

 20. Oikein ihanat ostokset ja hyvin sopii tuohon kauniiseen huoneeseen 😉 Päänsärkyähän sitä saa, kun koko ajan minäkin jotain tehdä säherrän. Pitää vaan sitten yrittää jumpata niskoja ja käsiä, kun raaskii jättää virkkauksen käsistään 🙂

 21. Munkin äiti pitää meidät villasukissa yms. Ehdotin nyt vaihteeksi tyynyn neulomista.

 22. Aiemmin en ollut roosan ystävä. Tuo roosa on mulle aika uusi juttu ja tykkään nyt kovasti!

 23. Mulla vähän vaihtelee. Välillä on räväkämpi meno, välillä hillitympi…

 24. Joo, talvella ehtii sisustamaan. Kesällä se taas jää puutarhan jalkoihin…

 25. Thank you, Marina. I like this time, although it's so dark…

 26. Pienellä vaivalla saa aivan uudennäköistä kotiin. Amaryllikset ovat upeita, itselläni on mökillä valkoinen, jossa on hitunen roosaa mukana.

  T. Sari

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: