Työhuone – Work space

Työhuone – Work space

Työhuoneeni / vierashuoneemme alkaa pikku hiljaa järjestyä. Työpöytä on paikallaan. Voin vapaasti levitellä siihen askartelujani yms., eikä niitä tarvitse joka kerran siivota pois, kun työ jää kesken. Kivaa! Aiemmin olen puuhastellut keittiön pöydän äärellä. Työhuoneeseeni löysi tiensä puusohva, joka aiemmin oli saunan pukuhuoneessa. Maalasimme mäntysohvan valkoiseksi. Ostin sohvalle uuden peiton ja tyynyjä. Nyttemmin tuo räväkkä pinkki noissa tyynyissä on tuntunut ehkä liiankin räiskyvälle. Voi olla, että ne vaihtuvat vielä hillitympiin. Oli räväkkä päivä tyynyjä ostellessa… ;O)  Huoneessa on uusi matto, jota Mikki erityisesti rakastaa. Työpöytä ostettiin Ikeasta ja mieheni suojasi pöydän pinnan muovilevyllä. Ostin huoneeseen uuden rullalaskosverhon ja tuoliin harmaan istuintyynyn. My work space / our quest room begins to be decorated. Now, I have a desktop of my own and I can leave my unfinished chores there and I don’t have to clean up every time. It’s nice! Earlier, I used to work in the kitchen. We brought a wooden sofa from our dressing room and painted it white. I bought a new white coverlet and some pillows. The grey carpet is new as well and Mickey loves it. The desktop is from Ikea. Yesterday, I bought a new curtain and a grey seat cushion.

Maalaustarvikkeeni majailevat puukaapissa, jonka ostimme sukulaisiltani alunperin poikamme huoneeseen. Kaappi on Englannista. Kasvihuoneen korituolit talvehtivat tässä huoneessa. Kesällä ovat taas kasvarissa samanlaisen sohvan kavereina. Täällä näyttää paistavan aurinko. Taitaa tulla hyvä ulkoilupäivä Mikin kanssa. Nautitaan sunnuntaista!

My craft supplies are in the brown cabinet, which we bought from my relatives. The cabinet is from England. Those two wicker chairs are from our greenhouse and they are in this room during the winter time.

The sun is shining here and I think it’ll be a great day to go out with Mickey. Enjoy your Sunday!

68 thoughts on “Työhuone – Work space

 1. Upea huone.
  Valkoiseksi maalattu puusohva on oikein nätti.
  Ja matto ihana kerrassaan.
  Onko taulut maalaamiasi?
  Nättejä ovat.
  Täällä myrskyisä päivä.

 2. Näyttää niin kutsuvalta! ja tuo minun lempparitauluni, tulppaanit:)

  Hyvää sunnuntaita, meillä täällä myrskyää.

 3. Hello!
  This room looks very beautiful.
  The rug is fantastic. Kona on the couch is very tasteful.
  For me it's raining.
  If the sun shines on you, you can go for a walk with Meckey.
  Pleasant experience.
  Greetings.
  Lucia

 4. How wonderful you decorated your workingroom. It's great to have a room for yourself.
  Enjoy the beautiful weather today Mickey also will be pleased to go out. Overhere it's grey and the weather does not invite to go out today. Time to bake.
  Have a wonderful sunday Satu.

 5. Oma huone on kyllä ihana juttu! Mun askartelustudioni toivonmukaan kohta paljastuu, kun remonttitarvikkeet talosta lähtevät. Pääsen sitten levittäytymään minäkin 🙂 Kaunis on huoneesi.

 6. Your working room looks like the perfect place to spend on gloomy autumn days together with Mikki on the rug. But let us hope to get some more beautiful sunny days to go out for a walk.

 7. Youre working place is cozy….i like the wallpaper.
  have a nice sunday.

  Greetings,
  Inge, my choice

 8. Minunkin silmään tuo pinkki tyyny pisti. Muuten niin harmonisten värien keskellä se on poikkeus. Ehdotukseni olisi vaihtaa tyyny tai lisätä väriä muualle huoneeseen. Ihana töihin kutsuva huone!

 9. The studio looks fabulous and so inviting. You will create beauty in this space and glad Mickey approves, I bet he has his eye on the sofa.
  Thanks for sharing
  Helenx

 10. Ihanan tilavaa! Ja sohva kaikki. Voi välillä heittäytyä pötkölleen ideoimaan 🙂

  Se olis just niin kivaa, että olis sellainen tila, jossa ei aina tarvi korjata kaikkea pois, kun lopettaa (sen, mitä ikinä onkin tekemässä). Ekä aloittaa hommia kaivelemalla tavaroita ensin esiin.
  Mulla ainakin on ompelutkin jääneet pitkälti sen takia nykyään, että koneella ei ole vakipaikkaa, vaan se pitää ensin kaivella tykötarpeineen esiin eri kerroksesta, raivata keittiön pöytä, että mahtuu ompelemaan ja sen jälkeen sama toisinpäin 🙂

 11. Kyllä tuolla kelpaa töitä tehdä ja askarrella. Mikki viihtyy varmasti sun kaverina tuolla pörrömatolla.
  Odotapas vain kuule, tämä Eino-myrsky on tulossa hyvää vauhtia Itä-Suomeen. Täälä lännessä myrskysi eniten aamuyöstä. Tuuli oli erittäin puuskittaista, välillä ihan tyyntä ja sitten talon katto narisi ja nirisi liitoksissaan. Onneksi puut pysyivät pystyssä ja katto päänpäällä.

 12. Oma työpöytä on kyllä ihan ehdoton! Minäkin järjestin itselleni sellaisen takkahuoneeseen tuossa vuosi sitten.
  Sinne saa jättää kaikki maalausvälineet levälleen.

 13. Tosi ihana huone; olen kade, sillä vielä ei sellaista ole siunaantunut minulle – ehkä sitten, jos saan jomman kumman jälikasvusta muuttamaan… Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  T. Sari

 14. Räväkkä pinkki tyyny käy oikein hyvin. Sopii hyvin maalamasi tulppaanitaulun kaveriksi:)

 15. Your workroom is very special! How wonderful that you have your own space to work. I love your artwork on the walls!

 16. Oma työhuone olisi kyllä mahtava, siulla on hyvin tilaa huoneessasi.

 17. Such a lovely room to work in. And I absolutely adore the cushion on your chair.
  Marian

 18. Kivasti olet laittanut vieras/askartelu huoneen. Ihan itselle sopivaksi kalustettu.

 19. A cosy room to work and great to have your own place.Since we moved to this little house i don't have my own room and i miss that sometimes
  Have a great week,Elisabeth

 20. Työhuone on loistava asia. Kyllä näin pimeänä aikana saa olla vähän räväkkää väriä, pinkki sointuu hyvin tulppaanimaalaukseesi.

 21. Kaunis työhuone:) Itsekin askartelen aina keittiön pöydällä. Se on ärsyttävää, kun keskeneräisiä hommia ei voi jättää siihen, vaan ne on aina kerättävä pois.

 22. Tuo räväkkä pinkki sopiii yhteen kukkataulun kanssa ja eikö myös jouluun…Minä vähän kavahdan joulunpunaista eli slle on tilaa meillä vain just jouluviikon. Paitsi ne Aarikan tontut…

  Ihana, ihana kaappi, tuo brittikaunotar!

 23. Oi kuule, pienet väriläiskät piristävät synkkiä marraskuun päiviä. Hyvä kun välillä räväyttää 🙂 Oi kun olisikin tuollainen työhuone… sille löytyisi kyllä käyttöä. Kivaa viikon jatkoa! 🙂

 24. Tienes un espacio muy cómodo y acogedor para trabajar!! Qué tengas un buen día.

 25. Kiitos. Hain kirjan eilen. Kiva ja kaunis. Kiitosrapsutukset myös Väinölle! Kiva kuva.

 26. Your work room is very cozy, Satu! I love your paintings on the walls!

 27. Kiitos, Kruunuvuokko. Vielä on pientä viimeistelyä vaille. Siitä tulee sitten uudempi postaus…

 28. Sepä se. Mullakin on jäänyt moni homma tekemättä, kun ei jaksa ensin kaivaa kaikkea esiin ja sitten taas korjata pois..

 29. Joo, tulihan se Eino meillekin. Käytiin metsäkävelyllä Einosta huolimatta. Tuuli oli hyvin puuskittaista.

 30. Joo, tilaa on. Vedettävä sohva toimii vierassänkynä. Huoneessa on myös toinen tv, jos tulee jonkun kanssa erimielisyyttä kanavavalinnasta..

 31. Kiitos, Cheri. Tyynyt ja taulut oli vähän ajateltu yhdistämään toisiaan..

 32. Kiitos, Ellen. Niinhän se on. Moni homma jää sitten tekemättä.

 33. Kiitos, Leena. Minäkin tykkään tuosta kaapista. Meillä toinen samanlainen tyttäremme huoneessa. Mukavaa viikkoa!

 34. Kiitos, Katja. Oma huone on kyllä luxusta. Tykkään! Mukavaa viikkoa!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: