Tulkoon valkeus! – The red color’s gone!

Tulkoon valkeus! – The red color’s gone!

Tänään sai joulu väistyä. Kestän joulukoristeita huomattavasti paremmin ennen joulua kuin varsinaisen joulun jälkeen. Itseasiassa minua alkaa ahdistaa jo joulupäivän iltana. Tänne asti sain pidäteltyä itseäni, mutta aamulla sai punainen väri lähteä ja valkoinen tulla tilalle. Ah, nyt sieluni lepää… Viisi tuntia meni kaiken purkamisessa ja siivoamisessa. Mieheni ja tyttäremme olivat apuna. Olihan siinä homma vaihtaa sohvien päälliset, keittiön verhot, purkaa kuusi ja muut koristelut. Innostuin myös vaihtamaan olohuoneen verhot. Aiemmat olkkarin verhot olivat kovanvalkoiset, nyt on luonnonvalkoiset. 

The only Christmas decorations, we have left, are flowers. I got bored with the red color, so I let it go.. and the white color is back. Now, I feel so much better. I like decorations before Christmas, but already on the Christmas Day, I feel unconfortable…

72 thoughts on “Tulkoon valkeus! – The red color’s gone!

 1. Kyllä teillä on niin nättiä, joulunpunaisena sekä valkoisena! Minä aion pitää jouluiset koristukset uuteen vuoteen asti, sitten saa tulla kevättä jo tilalle:) Mukavaa viikonloppua!

 2. WAU ! Vaikka oli punainenkin kaunis väri, niin kyllä nyt näyttää ylihyvältä. Kivoja harmaansävyisiä tyynyjä, peittoja ja mattoja olet ostanut. Tyylikästä !

 3. Ihan meni nauruksi, sillä samaa olen tehnyt itsekkin, joulu on kohta vaan muisto tuolla koristeita täynnä olevassa arkussa:)))

 4. Upee muutos takaisin valkoiseen vaikka punainenkin oli hyvä piristys 🙂

 5. Tulkoon valkeus..sitä se on juuri nyt tuo sisustus! Minäkin ajattelin laittaa jo kamariin luonnonvalkoiset pitsiverhot.
  Kevään kaipuu on niin kova.

 6. Harmaa ja valkoinen sopivat hyvin yhteen. Piristävät ja kauniit ovat nuo sinun keittiön verhosi. Sopii hyvin keittiösi väreihin. Piristävää seurata blogiasi, sillä mielestäni se poikkeaa muista sisustusblogeista persoonallisuudellaan. Hauskasti ja vauhdikkaasti myös kerrot blogissasi tekemisistäsi, siitä tulee aina hyvälle tuulelle. Mukavaa tulevaa vuotta!

 7. Meillä on vielä hyvinkin jouluista. Tosin osan punaisesta olen jo korjannut pois (minäkään en jaksa sitä kovin kauaa katsella); kuusi kyllä pysyy Loppiaiseen asti. Hyvää viikonlopun jatkoa!

 8. Ihana valkea koti, tuo lehmätaulu ihastuttava, mutta jotenkin se sopii ♥

 9. Kaunis olkkari nyt, vaikka kaunista oli punaisillakin päällysteillä! Täälläkin on punaiset matot lentäneet varastoon odottamaan ensi joulua ja muita jouluhärpäkkeitä on myös pantu kaappeihin, kivaa lauantata sinulle!

 10. Minulla oli näin joskus ennen, mutta nyt kun joulunpunainen ei niin enää saa armoa edes ennen joulua, kestän hyvin loppiaiseen Aarikan pikkutontuja ja kaikki muu saa olla ihan hyvin yli pimeän kauden, kuten vaikka ledit valkoisten verhojen takana. Tuo kieittön verhokappa on kivan värinen ja tuo selvästi jo mieleen kevään odotuksen.

 11. Kyllä on kauniin valkoista vaikka punainenkin oli kaunis.Mukavaa viikonloppua.♥

 12. Meillä vielä jouluinen sisustus saa olla ainakin loppiaiseen saakka. Kivalta näyttää sisustus nytkin, vaikka pidin kovasti myös aiemmasta " lookista" ja punaisen mukanaan tuomasta jouluisesta ja kodikkaasta lämmöstä.

 13. Yes….here the same..one day after christmas…I take away all my christmas decorations.
  This year I have not much decoration…so it cost me 10 minuuts….and I was ready.
  The white seats are beautiful.

  Greetings,
  Inge, my choice

 14. Milyen jól néz ki piros nélkül is 🙂 Én is ma szedtem le a karácsonyit.
  Szép hétvégét! Éva

 15. No, sun joulu pääsi sentään arkkuun! Mun joutui pahvilaatikkoon…

 16. Kiitos, Susanne. Punaiset sohvat olisivat varmaan olleet näin kurakaudella tuon karvaturkin kanssa helpommat, mutta kun nyt vaan kyllästyin..

 17. Niinpä. Sisällä pitää olla vaaleaa, kun ulkona on niin tummaa!

 18. Kiitos, Maijalinnea. Nythän mie oon ihan fiiliksissä! Siis nuo vihreät verhoväkerrykset ovat omaa tuotantoa ja olin aikanaan käsityöopen kauhu… Kutsui minua idiootiksi, että silleen…

 19. No, sinä oletkin sitkeämpää sarjaa kuin minä. Meidän kuusi lähti jo. Oli kyllä vuosisadan viisain päätös laittaa muovikuusi. Ei harmittanut laittaa sitä pois. Yleensä aidoista mulle kelpaa vain latvakuusi käpyineen ja ne on lähemmäs 100 euroa. Kallista huvia, jos kuusta katselee vain viikon tai ei sitäkään.

 20. Kiitos, Seijastiina. Jostain syystä halusin lehmätaulun keittiön seinälle ja niinpä pari vuotta sitten maalasin sellaisen. Monista tauluistani en kamalasti perusta, mutta tuosta lehmästä tykkään vieläkin!

 21. Kiitos, Leena. Vihreä on lempivärini ja siksi keittiöön piti saada vihreäruudulliset verhot.

 22. Olihan se punainen kodikas, mutta joulukoristeitten punaisen vuoksi kyllästyin punaiseen totaalisesti ja halusin taas rauhallisempaa.

 23. Kyllä silmä lepää näissä kuvissa. Niin on rauhallista.

  Ja niinkuin tuli jo edelliseen juttuun kommentoitua, niin ihan yhtä hätäinen joulunhävittäjä olen. Ja tosi tyytyväinen, että tänä vuonna jäi kaikki punainen jo alunperinkin laittamatta. (Yleensä on ollut tosiaan ne sohvan ja rahin päälliset, verhot, ruokapöydän tabletit ja siihen päälle kaikki koristeet). Joulu tuli joulu meni ja hyvä niin :). Kevättä kohti. Asap please 😀

 24. Oh, you did it quickly! My operation: "Decorations away" took five hours…

 25. So beautiful the white again with touches of blue of the cushions, does me think of snow and ice. I love the red colours with Christmas but January 2nd all goes out and my house get a clean up, to start a bright and fresh new year.

 26. Ihanat keittiön verhot! Ja se sammaltähti ikkunassa. Ihana idea, jota en huomannut aijemmin. Niin mun näköinen että ehkä ensivuonna pyörittelen sellaisen jos muistan 😉

 27. Nytkö teillä joulunpunainen lähti! No kauniit joulukukat sentään jäi…Olen kuullut jonkun sanoneen, että jos laittaa kovin aikaiseen ennen joulua korísteet sun muut, niin sattaapi tosiaan alkaa kyllästyttää pian joulun jälkeen.
  Meillä on monesti menny Nuutinpäivään ja ylikin… onpa sitten jo tammikuu pitkällä ja äkkiä pyörähtää helmikuulle… 🙂

 28. Ihanan vaaleaa:) Minäkin kestän joulukoristeita paremmin ennen joulua kuin joulun jälkeen… Enää on vain joulukuusi ja sekin lähtee viimeistään Uutena Vuotena.

 29. Mulla on niin neutraali joulukoristelu,että saa olla Nuutin-päivään asti. No,tönöttäähän tuo kuusikin tuossa,mutta kohtuuväreissä sekin 😀

 30. No ohhoh, onpas siellä käynyt puhuri;) Mukavia loppuvuoden päiviä!

 31. Raikasta ja valoisaa! Kyllähän tuo punainen on niin tehokas väri, ettei sitä tahdo kestää kovinkaan pitkään. Tänä vuonna sain meidän punaiset vasta niin myöhään paikoilleen, etten millään jaksa niitä ennen loppiaista pois ottaa… ehkä. Voi olla, että tulen silti vielä toisiin ajatuksiin, jos tuo talvi ei tule pian kunnolla.

 32. No tepäs ootte ollu ahkeria! Ihan hiki tuli lukiessa 😀 meillä koristeet taitaa olla vielä hetken, mut viimeistään uuden vuoden jälkeen ne saa kyytiä 🙂

 33. Kaunista on,myös vaaleana. Minulla on nyt ihmeekseni ollut sinniä,vaikka aikaisemmin riisuin joulun heti pois. Onhan se mukava kohta suunnitella jo keväisiä juttuja.

 34. Tänä vuonna joulu ei ole tuntunut niin joululta. En tiedä johtuuko lumen vähyydestä vai mistä. Joulukoristeet tosin laitettiin vasta aattoa edeltävänä iltana, joten niihin en ole vielä ehtinyt kyllästyä, mutta toisaalta ne tuntuvat, kuin olisivat väärässä ympäristössä. Ehkä pitäydyn kuitenkin perinteissä ja pidän koristeet loppiaiseen saakka. Tosin meillä ei jouluista ole kuin joulukukat, kuusi ja muutama tonttu.

 35. I'm holding on for a few more days. I will miss the lights. I always have flowers. Your house is beautiful.

  xo J

 36. I loved the red, but understand why you changed it–The blue is much more relaxing and soothing, and I still LOVE your kitchen! 🙂 Hope you are doing well, and have enjoyed your day!

 37. Hei! Olen joulunpyhinä käynyt tutustumassa minulle uusiin blogeihin. Kukkaiselämää on viehättävä blogi, kiitos siitä. Hypähdin mukaan "kukkien" keskelle lukijaksi. Minä olen Tuulia Turusta, mukava tavata. Päivät pitenevät. Hyvää Uutta Vuotta!

 38. Perfect! But we can't do that because Santa doesn't come to Spain so we have to wait till the 6th of January when the three Wise from oriente come with their presents, Imagine how the house can be after more than two weeks of Christmas decoration. I'm glad for you

  Marina

 39. Huh, teillähän oli oikein kunnon urakka! Meillä on joulu vielä, mutta ei ehkä kovin kauaan…

 40. Joo, on siinä joulun laitossa ja vallankin pois raivaamisessa hommaa. Kevättä odotellaan!

 41. Vaikka laittaisin kuusen vasta aattona, minua alkaa se ärsyttää jo tapanina.. Tapanina jo tuntuu, että joulu on käsitelty juttu.

 42. Niin, en tiedä, miksi ne joulutavarat alkavat ärsyttää niin pian… Jotenkin minun mieleni kääntää kevätvaihteelle.

 43. Mun ennätys on varmaan siinä uudenvuoden kieppeillä joulun säilymisen suhteen.

 44. Koska talvi on noin myöhässä, saamme varmaan nauttia siitä tappiin asti.

 45. Joo, inhoan koristeitten poisraivaamista ja inhokkihommat pitää tehdä pois alta.

 46. Minä panostin tänä vuonna enemmän jouluun kuin yleensä. Tarkoituksella koristelin myös hyvissä ajoin, sillä tapanina aina iskee joulukrääsäahdistus.

 47. I let the ligts stay. I always have fresh flowers as well. Happy Sunday, Jane.

 48. Tervetuloa joukkoon, Tuulia. Kiva, kun löysit tänne! Mukavaa Uutta Vuotta!

 49. Yes, I remember that tradition of yours. I've spent one Christmas in Las Palmas. Well, that would be okey to have decoration longer in that case, but our Santa visits us on the 24th of December and after that I feel that Christmas is gone..

 50. Thank you, Verbena. Welcome to follow my blog! Happy Sunday!

 51. Joo, oli urakka. Koristelu tuntuu paljon kivemmalta kuin niiden koristeiden pois kerääminen…

 52. Nättiä on teillä vaikka on muutokset tehty ei se joulu kauan kestä

 53. Mullakin alkoi jo kovasti joulu tökkimään, joten melkeimpä kaikki muu paitsi joulukuusi sai luvan siirtyä laatikkoihin ja ullakolle. Punainen on sen verran vahva väri, ettei sitä kauaa jaksa katsella.. Ihanan raikkaalta näyttää teillä!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: