Tyynytalkoot – Cushion project

Tyynytalkoot – Cushion project

Tuossa nuo karkkikynttilät nyt nököttävät ja odottavat kenties kasvihuoneeseen pääsyä. Ostin tänään tuon ylläolevan ruukun, hortensian ja muratin. Toivottavasti osaan hoitaa hortensiaa..

  Lisäsin tänään ruusukranssiin kuivuneita ruusuja. Luonnossa tuo kranssi näyttää mielestäni ihan kivalta, mutta tässä kuvassa kyllä melkoisen ”imelältä”…

Ja sama fiilis mulla on näistä tyynyistä. Livenä ne on musta kivoja, mutta nyt kun katson niitä tässä.., enpä enää tiedäkään. Aika rajut?

Tässä nämä eilen tekemäni tyynyt. Ne on ehkä ihan jees?

Tuosta ruututyynystäkään en ole enää ihan varma…

Onks nää vähän liian rajuja yhdessä? Miten mulle aina käy näin. Teen jotain ihan fiiliksissä, ja sitten en olekaan ihan tyytyväinen lopputulokseen..?

Ei tää kyllä toimi. Tarkoitus oli ommella vielä tyynyjä lisää ja joukkoon jokunen harmaa, jotta yhdistäisi mattoihin. Ehkei mulle vaan sovi liikaa värejä?

Nyt mie kyll romahan… Shortly in English: Today, I sewed many cushions and I was happy with the result, but now when I look at this wholeness, I’m not satisfied. The only thing I like is the new vase with white hydrangea. 

56 thoughts on “Tyynytalkoot – Cushion project

 1. Minusta näyttää tosi kivalta, kun on paljon väripilkkuja. Ihana tuo keltaraidallinen, hurmaannuin siihen täysin!

 2. Älä sie ny turhaan romaha – kivan raikkaita kevään värejä noissa tyynyissä! 🙂

 3. Itse tykkään myös paljon väreistä:) mielestäni tosi kauniita nuo kaikki tyynyt!!! Kaunis koti <3

 4. Pirteät tyynyt sopivat varmaan kasvariin parhaiten, olkkarissa voisi olla ehkä hiukan hillitympi look – luulen, että vähemmän erilaisia kuoseja rauhoittaisi parhaiten, vaikka värejä olisikin useampi. 🙂

  T. Sari

 5. Heippa Satu
  Älä nyt ihan vielä romaha vaan kattele ensin muutama päivä jos vaikka silmä tottuu väreihin. Mun tekis kanssa mieli värejä vaikka mihin mutta sitten kun niitä laitan niin ovatkin jotenkin liikaa,hö. Turkoosit tyynytkin sai mennä odottamaan enemmän kevättä. Ehkä värit on ok sitten kun ulkonakin on heleämpää.
  No ihanaa alkavaa viikonvaihdetta sulle ja kiitos ompeluinnostuksen herättämisestä. Heti alkoi kaasujalkaa vipattaa ( ompelukoneen kaasujalkaa )

 6. Oij, miten ihania tyynyjä oot tehnyt, niin kevään värejä 🙂

 7. Kävin tänään Hemtexissä ja näin siellä Filippa ja Tulpan tyynyt, jotka olisivat ihan sinun tyyliset! Kts. hemtex.fi

  T. Sari

 8. Hyvät ovat! Tee vielä harmaita tai yksivärisiä kaveriksi.:-)

 9. Kiitos. Luulen, Että lila ja kellanvihreä tyyny menevät joko tyttäreni huoneeseen tai kasvariin. Samoin ikkunapallot ja ehkä kranssikin…

 10. Luulen, että vaaleanpunaiset jäävät olkkariin ja saavat harmaata kaverikseen. Lila ja vihertävä menevät Anskulle tai kasvariin.

 11. Sometimes our ideas, as we imagine, do not necessarily work out as we anticipate. The cushions are really jolly and bright – you should keep them on the sofa and then see how you feel about them after a week or two.

 12. Spring is in youre home…
  Have a nice Weekend.

  Greetings,
  Inge, my choice

 13. Ihania "karamelli-tyynyjä"!! Ehkä silmän pitää saada ensin tottua, täällä kyllä tykätään ihan kympillä 🙂

 14. Voi älä sie romaha, sillä tyynyt on kauniit ja ihanan keväiset, kohtahanon kesä ja voit tehdä taas toisenlaisia:)))

 15. Ihan kivojahan niistä tuli, väriä elämään eikä aina vaan valkosta! 🙂

 16. No älä veikkonen vielä romaha. Ruututyyny on minusta ihan jees. Oletko jo kokeillut vihreää raitatyynyä ja ruusutyynyä vierekkäin. Minusta ne vois olla kivan näköisiä yhdessä. Kokeilepa: vihreämraita, punainen ruutu ja ruusutyyny yhdessä, miltä näyttäisi. Tuo lila on aika haastava, se on kuitenkin ihan kivannäköinen. Lila sopii kyllä hyvin tuon vihreän kanssa. Kauniit värit niissä on

 17. I love your cushions and is it no wonder your dog looks so contented in this beautiful room

  Helen xx

 18. Ihania suloisia tyynyjä, jostain syystä tykkään kovasti! ;-D

 19. Ompelu on yllättävän mukavaa hommaa. Tyynyt ovat riittävän helppoja tehdä, jotta tällainen tumpelokin saa jotain aikaan..

 20. I left the pink ones on the sofa and will sew some grey ones…

 21. Osa tyynyistä meni tytön huoneeseen ja osa jää olohuoneeseen…

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: