Vähän hempeää – A little rose

Vähän hempeää – A little rose

Mieleni teki keväistä hempeyttä olohuoneeseen, joten ostin kynttiläkruunuun vaaleanpunaiset kynttilät ja pinkkejä ruusuja pöydälle. Kunhan tästä rikastun, käyn ostamassa Pentikiltä hempeät roosat silkkityynyt noihin sohville. Siihen asti mennään noilla entisillä.

Ajatuksenani on myös askarrella kuivuneista ruusuista mansetit tms. koriste tuohon kynttiläkruunuun. Idea pyörii päässä, mutta nyt ei ole kuivuneita ruusuja. Kaikki on käytetty kransseihin yms. Olen jo pitkään myös aikonut maalata taulun vaaleanpunaisista pioneista harmaalla taustalla, mutta vielä en ole jaksanut puuhaan ryhtyä. Ehkäpä tässä keväällä jossain vaiheessa..

I wanted to have some romantic rose color in the living room, so I bought six rose candles and pink roses. Later, I’ll buy rose silk pillows. I also have an idea to make some candle-rings of dried roses. 

If I had more time, I’d paint rose peonies on the grey background. I’ve been thinking to paint peonies for a long time, but still haven’t. A painting with rose and grey would match well with the colors of the living room.

Käytiin aamupäivällä pitkällä metsäkävelyllä. Oli aika raskasta. On nollakeli ja minulla oli aivan liikaa päällä. Näyttääpä tuo nyt Mikkiäkin ramaisevan… Vielä voit osallistua arvontaan tästä! This morning we were walking in a forest with Mickey. It was quite hard because of the snow and I wore too many clothes. Well, Mickey seems to be tired as well…

49 thoughts on “Vähän hempeää – A little rose

 1. Ihanaa hempeyttä olkkarissa, minäkin ostin tässä pari vaaleanpunaista sohvatyynyä ikeasta.
  Oletpa ollut reipas, kun olet lenkkeillytkin, Miki raasu on ihan poikki:)
  Lupsakkaa lauantaita sinne:)

 2. Tienes una sala de estar muy acogedora y bonita! Muy bien decorada.Las plantas y flores frescas nos gustan mucho,y tu perro está muy cómodo y tranquilo!
  Gracias por visitar nuestro blog!
  Besos

 3. Kauniin hempeää olkkarissasi.
  Miki on ihanan uupunut ☺

 4. Your livingroom looks lovely, so does tired and sleeping Mikki.

 5. Vaaleanpunainen on kyllä aina paikallaan 🙂 Miten se maalaamisen aloittaminen voikin olla niin vaikeaa… Itselläkin olisi vaikka mitä ideoita, mutta ei saa aikaiseksi.

 6. I love Rose candels and flowers ,they look lovely in your living room .And Micky is so adoable.Have a great weekend
  Elisabeth

 7. Hempeät kevätvärit valloittavat ensin sisätilat, hetken vielä joutuu odottamaan että niitä löytyy pihalta;)
  Minä ostin pinkkejä tulppaaneja viikonlopuksi.

 8. What a pretty living room, and the painting sounds like a wonderful idea. I love the photo of your tired puppy.

 9. Onpa ihanan kodikasta. Ja noi harmaat pitkänukkaiset matot on huippukauniit! Voisin kuvitella, että siinä niitten päällä olis kiva loikoilla niin ihmisen kuin koirankin 🙂

 10. Kaunista ja viihtyisää! Aika hauskaa, kun minäkin olen koko viikon miettinyt, että voisi piristää kotia hennolla roosalla.Tänään pitelin käsissä vaaleanpunaisia tekopioneja, mutta jäivät vielä kauppaan 🙂 Mukavaa viikonloppua!

 11. Kaunista!
  Pitäisi itsekin käydä Pentikillä katsastamassa keväisiä uutuuksia. Haluaisin meillekin lisää hempeitä sävyjä.
  Rankan lenkin jälkeen on hyvä ottaa pienet nokoset, juuri noin kuin Mikki tekee;)

 12. Valon lisääntyessä mieli virittäytyy kevääseen ja ennenkuin huomaamekaan on kevät tässä edessämme.
  Ompa kauniit nuo kynttiläsi sopien hyvin kynttiläkruunuusi ja alla pinkit ruusut kurkottelvat myös kokonaisuutta ihastellen. Pitkät lenkit lumisissa maastoissa väsyttävät, itsekkin on tullut toisinaan tullut otettua päikkäreitä Rosa kainalossa. Mikki suloisuudelle rakkaat halit kuin myös Sinulle <3

 13. Hempeää vaaleanpunaista ja -keltaista mäkin kävin eilen ostamassa tulppaanien muodossa. Suloinen Mikki!

 14. Ihana kun kevät hiipii pikkuhiljaa ja alkaa tehdä mieli hempeitä värejä ympärilleen. valo kun lisääntyy niin sillä on kyllä aikamoinen vaikutus mieleen. Hain yhden turkoosin tyynyn ja pari turkoosia kynttilää ikeasta ja niistä jo tuli keväinen olo vaikka ensiviikolla odottaakin muutaman joulukortin tilaus, hi

  Mukavaa lauantai ehtoota teille sinne. Onni makkaa samassa asennossa tossa vieressä 😀

 15. How happy looks Micky sleeping in the living room! Your house is so cosy and welcoming!The cold winter evenings will easily go by in such a warm house!
  Wish you a happy Sunday!

 16. Kaunista, keväistä väriä hieman… Minä olen ollut vieläkin niin väsynyt töiden jälkeen, että sisällä ei ole tapahtunut mitään, paha siivo vain lisääntynyt 🙂 Jospa tuohon rytmiin taas tottuisi…

 17. Onpa suloiset vaaleanpunaiset ruusut. Jostain syystä minäkin pidän vaaleanpunaisista ruusuista, mutta suosikkejani ovat myös valkoiset ja keltaiset ruusut. Ennen kuin ehdin lukea tätä postausta, huomasin miten kuvassa tuon kattokruunun vaaleanpunaiset varjostimet kivasti pilkotti silmään ruusuja katsellessa. Tehosi!

 18. Vaaleanpunainen tuo todellakintodellakin ihanaa hepeyttä, siihen en jaksa kyllästyä nähtävästi koskaan. Mukavaa sunnuntaipäivää!

 19. Ihanan hempeää <3 Ja ihana Mikki, tosin hieman tais lenkki ottaa koville…

 20. Jotenkin on sellainen kausi täälläkin, että väsyttää…

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: