250 taimipottia ja kohta arvotaan! – 250 pots of seedlings!

250 taimipottia ja kohta arvotaan! – 250 pots of seedlings!

No niin… Aika paljon taimia ihmisellä, jonka ei tänä keväänä pitänyt kasvattaa yhtään mitään siemenistä! Poikani laski, että taimikippoja talossamme on 250 ja kaikkia taimia ei ole vielä edes koulittu. Lisäksi vielä kasvarissa on kaikki sipulit ja juurakot sekä muutama siemenkippo itämässä. Nyt on taimiharrastus uhkaavasti levinnyt jo keittiön ruokapöydän päätyyn. Toivon totisesti, että yöpakkaset hellittävät ja saan vietyä taimivauvani kasvariin. Well, my son counted that there are more than 250 pots of seedlings in our house. There are even some more seedlings, rhizomes and bulbs in the greenhouse. Quite a lot for a person who wasn’t supposed to have any seedlings this spring! 

Näissä kuvissa ei suinkaan näy kaikki taimet, vain osa. Taimia on myös olohuoneen ja eteisen ikkunoilla sekä autotallissa. Että semmosta… Kohta raikaa fanfaarit ja suoritetaan arvonta! Vielä voit osallistua klikkaamalla sanaa ”arvonta” tai sivupalkin arvontakuvaketta.

17 thoughts on “250 taimipottia ja kohta arvotaan! – 250 pots of seedlings!

 1. A windowsill full of seedlings is a beautiful act of faith on the part of gardeners that summer will come and that it's full of lovely possibilities!

 2. Hulluutta on monenlaista, mutta tämä on sitä terveintä lajia! 🙂

  T. Sari

 3. Sulla on kyllä paljon taimia! Waude! Ja minä kun tuskailin omieni kanssa :O)

 4. Your garden is off to a great start!! I'll look forward to watching it grown through your eyes!

 5. No tuossahan on aivan mahtava kokoelma! Ite kärvistelen muutaman kanssa ja toivon, että ne alkavat kasvaa 😀

 6. On mullakin jotain pientä kasvamassa, mutta sinä painit kyllä ihan eri sarjassa 🙂

 7. Kuulostaapa jotenkin tutulta; joka paikassa purkkeja ja taimia ja osa vielä istuttamatta. Se nyt niin tätä aikaa! Pääsiskin pian kasvariin kasvatteleen. Yöpakkaset on aika kovia ollu, viime yönä taas miinus 5.

 8. Thank you, Kim. Let's hope those seedlings will grow and bloom.

 9. Ihanaa nähdä kaikki nämä taimipottisi. Nimittäin en tunne itseäni oudoksi. Meillä on näitä samoja joka paikka täynnä. Suurin osa on vielä koulimatta. Kasvarissa on jo kaikki juurakot ja mukulat ja osa perennoista.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: