Omenat ja kirsikat kukkivat – Blooming trees

Omenat ja kirsikat kukkivat – Blooming trees

Tässä näitä kuvia samoista paikoista taas, mutta oli pakko kuvata illalla. Luonto oli niin vihreä ja raikas ukkoskuuron jälkeen. Ehdin juuri leikata ja trimmata nurmikon ennen sadetta. Omena- ja kirsikkapuut kukkivat ihanasti. Tässä kuvia sateen jälkeen. Here are some pictures of the same places in our garden – once again. The nature was so lush and green after rain and thunder that I had to take pictures. I just cut and trimmed the law before the rain. Apple and cherry trees are blooming now.

Huomaatteko, se aiemman postauksen ”kuva-arvoituksen” patsas on löytänyt paikkansa? Kun mieheni täytti tuon valkoisen savipatsaan betonilla, se murtui useasta kohdasta kaikista varotoimenpiteistä huolimatta. Nyt pitää keksiä keinot, miten peittää siististi pinnan halkeamat. Patsas painaa nyt 40 kg. Laajensin ja yhdistin kaksi kukkapenkkiä yhteen patsaan ympärille.

We have a new statue in the garden. It’s a bit broken. It was very fragile and got broken, when my hubby put concrete inside the  hollow statue. Now, we have to find a way, how to fix it…

Tämä uusi polkuprojekti alkaa hissukseen valmistua… This new path project is getting done…

Kasvimaalle sade teki hyvää. Jahas, olen taas hyppytunnilla töistä ja takaisin on riennettävä. Mukavaa keskiviikkoa! The rain was needed in the vegeplot. Well, I’m having a break from my daily work and have to go back ;O). Happy Wednesday!

39 thoughts on “Omenat ja kirsikat kukkivat – Blooming trees

 1. Kylläpäs teillä on jo kesäisen näköistä, upea nurmikko istutuksista puhumattakaan!! Omena- ja kirsikkapuut ovat kyllä kauneimpia <3 Kaikki ihanat tuoksut tuntuvat melkein täällä asti 🙂 ja patsas kruunaa kaiken. Kiitos ihanista raikkaista kuvista Satu!

 2. Ai että miten vihreää ja vehreää siellä on. Maa valkoisenaan kohta pudonneista kukista, ihanaa.

 3. Voi upeus tuota teidän pihaa! Onko nurmikko siemenistä vai siirtonurmikkoa? Aivan kuin vihreä matto. Patsas näyttää komealle 🙂

 4. Tämä alkukesän kauneuson jotain mahtavaa siitä ei saa tarpeekseen, melkein tekis mieli nukkuakin puutarhassa:)

 5. Mahtavan rehevää jo toukokuussa. Täällä tiedossa nurmikon leikkuuta reissun jälkeen. Nyt pääsee mukavasti kasvukausi käyntiin, jos lämmintä riittää 🙂

 6. Ihanan kauniisti vihertää sateen jälkeen. Voin melkein tuntea tuoksun tänne asti!

 7. Upealta näyttää tuo teidän piha! Kukkivat puut ovat todella kauniita! 🙂

 8. Your garden looks absolutely beautiful .The first picture with the greenhouse is awsome .It must be great to have such a big beautiful garden !
  Elisabeth

 9. So much beauty. The paths and garden beds and everything is just beautiful!
  love
  tweedles

 10. Onpa taas ihania kuvia, kyllä näitä katselee niin mielellään! Teillä on nurmikko jo leikattu, meilläkin kohta pitäisi. Sadetta vaan kaivataan jo kovasti, ei ole kunnolla satanut pitkään aikaan.

 11. Kiitos kauniista sanoistasi, Pia. Tuo nurmikko näyttää kuvassa paljon paremmalta kuin luonnossa…

 12. Nurmikko on varmaan 25 vuotta vanha ja siemenistä täten luulisin. Seassa on kyllä paljon sammalta ja rikkaruohoja. Kuvassa näyttää paremmalta kuin on, koska on juuri leikattu.

 13. Meillä on ollut todella lämmintä ja olemme saaneet sadekuuroja, joten luonto tykkää.

 14. Meillä on ollut paljon sadekuuroja ja se on tehnyt luonnolle hyvää.

 15. I see you have planted your seedlings in the high beds Satu. What are they?The new project was done well, lovely view!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: