Romanttinen muotopuutarha etenee ja ARVONTA!

Romanttinen muotopuutarha etenee ja ARVONTA!

Heips! Pikainen päivitys viikon aherruksista. Tulin juuri sisälle pihatöistä ja iltapala odottaa, mutta tässä nopea kuvapläjäys. Takapihan romanttinen muotopuutarhaprojekti etenee ihan hyvin. Kaatosateet pitkin viikkoa ovat vähän hidastaneet tahtia, mutta hiljaa hyvä tulee… Here are a few pictures of our new garden project. I just came in and must hurry to eat some supper… So this is the situation in our garden today…

Kukat ovat hieman siirroissa kärsineet, mutta toivottavasti ovat elossa ja virkeinä keväällä. Eniten pelkään pionien puolesta… Hätäpäissäni länttäsin samettikukat toisesta penkistä tuohon reunalle (vähän miten sattuu), sillä kukat olivat lipputangon juurella ja mieheni siirsi tangon uuteen paikkaan. Itse asiassa hän on tuossa yllä olevassa kuvassa valamassa tangolle uutta jalustaa tuonne pihan perälle.

Varmaan jonkinlainen pisto tuosta polusta tulee kulkemaan tässä nurmikon kohdalla ja vie terassille. Tuon vaalean soran päälle tulee vielä tummempi kivituhka.

Kasvihuoneen polun varren kasvit ovat vaihtuneet matalampiin.

Tämmöstä tänään. Huomenna pidämme tyttäreni kanssa pihakirppistä valtakunnallisen siivouspäivän kunniaksi. Vielä pitäisi myytävät tavarat hinnoitella… Ja vielä ARVONTAMUISTUTUS! Arvontaan pääset TÄSTÄ.

Mukavaa perjantai-iltaa! – Happy Friday!

23 thoughts on “Romanttinen muotopuutarha etenee ja ARVONTA!

 1. Kyllä tullee niin upea piha tuostakin osasta. jaksatte paljon tehdä pihanne eteen töitä, ja työ palkitaan sitten tuolla kauneudella.

 2. Ihanalta näyttää jo nyt. Aika paljon muutoksia yhdelle kasvukaudelle!!

 3. Ihanalta näyttää! Rakastan tuollaisia pieniä polkuja,
  on aina yllätys mitä niiden perällä odottaakaan, erilaisia
  tiloja ja tunnelmia.

 4. Kyllä siitä tuleekin upea, voi olla että pionit ei ensi kesänä kuki, nehän ovat niin nirsoja.

 5. Näyttää jo upealta tuo muotopuutarha. Minä aloitan oman muotopuutarhani teon parin viikon kuluttua, jos säät vähän paranevat

 6. Upeita muodonmuutoksia puutarhassa. Kaunista. Ahkeria olette olleet!

 7. Olettepa te urakoineet!
  Onneksi teillä on koko perhe mukana talkoissa.

 8. Simply gorgeous! You are such an industrious gardener, always making improvements. You are an inspiration to lazy gardeners like me.

 9. Hetihän sitä putoaa, kun eno veneestä, kun jonkun aikaa käymättä blogeja lukemassa! Hui mahdoton mikä työmaa teillä on siellä. Kaunista jälkeä syntyy ja vauhdilla. Ihailen tarmoasi.

 10. Ehnorabuena¡ Tienes un jardín precioso, es todo un ejemplo de un gran trabajo!!

 11. Tästä tulee varmasti mieletön! Olen käynyt kännykällä katselemassa kuvia aina, kun olet niitä laittanut, mutta kommentoimaan en ole ehtinyt ennen tätä. Kovasti vaatii työtä, mutta ei se haittaa silloin kun siitäkin osuudesta nauttii 🙂

 12. Projekti etenee hienosti ja yhteistyö tuntuu pelittävän. Mutta, mutta… onko laadunvalvoja joutunut arestiin, kun ei ole näkynyt?

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: