Yrttipuutarha – HerbGarden

Yrttipuutarha – HerbGarden

Pääsin kokeilemaan Fiskarsin HerbGarden -yrttipuutarhaa. Jippii! Nyt on tiedossa tuoreita yrttejä, vaikka talvi ja pimeys tulevatkin.

Fiskars HerbGardenillaon vaivatonta kasvattaa tuoreita yrttejä. Yrttipuutarhan muotoilu ja ominaisuudet takaavat ihanteelliset kasvuolosuhteet. Yrttipuutarha on tarkoitettu sisätiloihin ja sitä on siistiä ja helppoa käyttää. Mikä parasta: nyt on jatkuvasti saatavilla tuoreita yrttejä! Yrttipuutarhassa voit säilyttää kaupasta ostetut yrtit tuoreina, tai vaikka kasvattaa kaikkia kasveja siemenistä!

Kasvatusalusta on konepesun kestävä.

Valo on vähän energiaa kuluttava LED-valo. Kasvatusalusta tulee suojata vedolta, kuumalta ja kylmältä. Vettä tulee kaataa riittävästi kasvatusalustassa oleviin loviin saakka. LED-valoa ei saa kastella.

Fiskars HerbGarden on helppo käyttää. Kytke muuntaja pistorasiaan, aseta yrtit kasvatusalustaan ja lisää vesi alustassa oleviin loviin saakka. Lisävarusteina yrttitarhaan on saatavilla kapillaarimattoja ja yrttitukia. Yrttitarhan mukana tuli yrttien leikkaamiseen tarkoitetut tyylikkäät Fiskars-yrttisakset. Minä laitoin yrttitarhaan kasvamaan oreganoa ja rosmariinia. Keittiössä on nyt huumaavaa yrttien tuoksu. Välimerellistä tunnelmaa! Kiitos, Fiskars, että saan kokeilla tyylikästä Fiskars HerbGarden -yrttitarhaa!

28 thoughts on “Yrttipuutarha – HerbGarden

 1. Oi, teillä on yrttitarha keittiössä, vai onko se keittiössä? Kiva yrttitarhapläjäys tällaiselle, joka ei näistä paljon tiedä. Kesällä minulla oli rosmariinia kukkaruukussa… rosmariini jää kuitenki hyvin vähälle käytölle keittiössäni. Mutta oppia ikä kaikki, ja minulla on paljon opittavaa yrteistä. Kiitos yrteille tuoksuvasta postauksesta!
  Ihanaa syyskesän viikonloppua!

 2. Tuo kuulostaa hyvältä, varsinkin kun yrtit täytyy kohta kantaa sisälle…

 3. Voi miten ihana juttu. Tuoreita yrttejä ympäri vuoden 🙂

 4. Kaikkea kätevää sitä onkin tarjolla, niin ei tarvitse antaa vuodenaikojen rajoittaa yrttien viljelyä 🙂

 5. On se keittiössä. Mies kokkaa meillä ja tykkää käyttää tuoreita yrttejä. Mukavaa viikonloppua, Tuulia!

 6. Tuo olisi niin tarpeeseen! Olen sitä jo vähän sillä silmällä katsellutkin…

 7. Voi ihanuus sinä onnenpekka. Juurikin tuohon ihastuin Habitare-messuilla 🙂

 8. This looks like a great idea. Herbs need more light than what we naturally get in the winter so the LED light is wonderful. I can almost smell your kitchen from here.

 9. Aivan mieletöntä napsia tuoreita yrttejä pitkin syksyä ja talvea.

 10. Kätevää! Pitääköhän tuo laite kosteuden sopivana yrteille? Meillä on sisällä yleensä liian kuiva ilma yrttien kasvatusta varten.

 11. Kätevä ja siisti systeemi !
  Itse olen miettinyt toisiko yhden jalallisen kasvulaatikon sisälle olkkariin :O Jos vaihtaisi siihen uuden mullan ja istuttaisi yrtit uudelleen.

 12. I wouldn't be amazed if those HerbGardens were sold in your country as well. Fiskars is worldwide known.

 13. Kaipa siinä kosteuttakin tulee, kun täyttää sen altaan uria myöten. Niin, ja voihan niitä yrttejä vähän suihkutellakin, kun ei kastele sähköosia. Voi ottaa vaikka yrtit erikseen suihkutteluun.

 14. Kuulostaa ihan hyvältä idealta. Onko sulla olkkarissa jokin kasvivalo?

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: