Makuuhuoneen kaksi ilmettä – Our bedroom

Makuuhuoneen kaksi ilmettä – Our bedroom

Tilasin muutama viikko sitten Tanskasta GreenGaten päiväpeiton. Peitto on käännettävä. Toinen puoli on vaaleanpunainen ja toinen ruusuisen romanttinen.

Koska päiväpeite oli hieman liian kapea sänkyymme,ompelin sen molempiin reunoihin leveät brodyyripitsit. Pitsit sointuvat ompelemani helmalakanan brodyyreihin.

Ajattelin pitää tätä päiväpeitteen vaaleanpunaista puolta esillä näin talviaikaan ja keväällä ja kesällä kukkaista puolta.

Kumpi puoli sinusta on kivempi? Tuo vaaleanpunainen on ehkä rauhallisempi vaihtoehto. Jossain vaiheessa ompelen vielä uusia tyynyjä.

16 thoughts on “Makuuhuoneen kaksi ilmettä – Our bedroom

 1. Kaunista! Päiväpeiton molemmat puolet kauniita. Ehkä ruusut sopii kesään.

 2. Minä tykkään varmaan enemmän tuosta kukkaisesta puolesta, se on tuollainen romanttinen ruusutarha, mutta sopii molemmat huoneeseen hyvin. Kätevää muuten vaan kääntää peite kun alkaa kyllästyttää :).

 3. Molemmat yhtä ihania! Kiva kun päiväpeite on kaksipuolinen,
  vaihtelu virkistää.
  Ihanaa 1. adventtia Satu <3

 4. Todella kaunis makuuhuone, molemmat kauniita kukkapuoli käy hyvin kesään:)

 5. Tough choice. The bedspread is very beautiful!
  Greetings.
  Lucia

 6. Kyllä molemmat ovat kauniita, mutta kukkakuosi sopii juuri kevääseen ja kesään, kun luonto on muutenkin kauneimmillaan. Mukava peitto, kun voi kääntää toisinpäin silloin, kun siltä tuntuu. Terv Liisa

 7. Kukkakuosi on kyllä ehdottomasti kahdesta hyvästä se parempi 🙂 Kaunis ja romanttinen tunnelma teidän makkarissa!

 8. Kainiita molemmat, kukallinen ehkä enemmän minun mieleeni. 🙂

 9. Itsekin pidän enemmän kukkaisesta puolesta.

  Haluan vielä sanoa, että tuo mintunvihreä (vai sininen?) kaappi on ihana! 🙂

 10. Minä tykkään enemmän tuosta vaaleanpunaisesta puolesta, mutta kukkakuosi taitaa sopia teidän väreihin paremmin, ehkä. Kauniita unia!

 11. Both sides are beautiful but the pink side is, as you said, more peaceful. I like your idea of using the flowers for spring and summer and the pink for winter. Happy new week, Satu!

 12. Your bedroom is so charming and pretty. I really like your bedspread, especially the flowering side. And your head board is lovely. Everything from the chandelier to the curtains to the picture on the wall – it all looks wonderful. You did a great job on it.

  I hope you enjoy the December days.

  ~Sheri

 13. Molemmat kauniita, ehkä itsellä on tälläinen rauhallisempi kausi niin silmää hivelee tuo vaaleanpunainen, mutta kesällä ehdottomasti kukat kehiin. Mukavaa adventin aikaa

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: