Kesän kaipuu! – Missing summer time!

Kesän kaipuu! – Missing summer time!

Olisipa ihanaa istua auringonpaisteessa tuossa portailla kukkien keskellä ja kuunnella kimalaisten pörinää. Kesää on ikävä! It would be nice to sit on the stairs in the sunshine. Oh, I miss you summer!

Miltähän tämä polku istutuksineen näyttää ensi kesänä. Rakensimme tämän alueen viime keväänä. I wonder how this path and flowers will look next summer. We built this area last spring.

Tämän polun varren istutukset vaihtoivat paikkaa syksyllä. Tänä kesänä on uusi look. I changed these perennial beds last autumn. This will look different next summer.

Tässä alkoi olla jo vähän viidakkotunnelmaa. Toivottavasti syksyinen muutos auttoi ja ensi kesänä näyttää paremmalta. This looks a little bit like a jungle. Well, it will be different next summer..

Sama täällä. Kasvit vaihtoivat paikkoja syksyllä. Oli siinä myllättävää. The same happened here.

Enpä juurikaan istuskellut kasvihuoneessa viime kesänä. Ei ollut aikaa pihatöiltä. En kyllä ole muutenkaan istuskelevaa tyyppiä. I didn’t spend so much time in the greenhouse last summer. I was digging soil…

Tässä kohtaa näyttää nyt täysin erilaiselta. Tämä kuva on otettu kesäkuussa 2014. This area looks totally different now. This picture was taken in June 2014.

Tällaista tuli tehtyä syyskuussa… Odotan ihan liekeissä, miltä tässä näyttää ensi kesänä! Romanttisia ruusukaaria luvassa… This is how this same area looked in September. I can’t wait for next summer and see how it looks here.

Ihanaa lauantaita! – Happy Saturday!

66 thoughts on “Kesän kaipuu! – Missing summer time!

 1. Ahkeroitte viime kesänä oikein urakalla! Aivan upea muutos, minäkin odottelen kesää ja uusia kuviasi! Ihana tuo viimeinen kuva.

 2. Lovely summer pictures which cheer me up on these cold winter days.

 3. Upeita kesäisiä kuvia! Ja tuo kukkivien kukkien määrä puutarhassasi on ihan käsittämätöntä <3
  Satu, tuo sinun kasvihuone on niin ihanan iso 😉 Kesää on jo ikävä 🙂

 4. Voisitkohan mitenkään lähettää jonkun prosentin puutarhaenergiasta ja -taidostasi minulle päin. Meidän pikkupläntti meinaa olla aina ihan ryteikkökunnossa 🙁

 5. Kesän Ikävä kasvaa sitä mukaa kuin kevät lähestyy. On ihanaa kun pääsee taas tarkastelemaan mitä lumen alta nouseekaan.

 6. Näillä ihanilla kesäkuvillasi kesän kaipuu vähän helpottaa. Kesää odotan minäkin.
  Kiitos näistä kauniista kuvista ja hyvää viikonloppua ♪☺

 7. Kesää kaivataan täälläkin <3 – ihanat kuvat 🙂 T: Vilja Hongisto

 8. Kuvat ovat parasta lääkettä kesänkaipuuseen, ihania! Mukavaa viikonlopun jatkoa Satu.

 9. Siis sinulla on niin uskomaton määrä kukkasia ja ihana puutarha 🙂 Mukavaa viikonloppua kesästä haaveillen tv Liisa

 10. Aivan mahtavan näköistä! Me lukijatkin odotamme mitä lumen sulettua maasta nousee ja miten ruusukaariunelmasi toteutuu. Kiitos inspiraation ja innostuksen jakamisesta! 🙂

 11. Kyllä näiden kuviesi myötä kesän kaipuu vaan kasvaa…
  Kaunis on puutarhasi!

 12. Kyllä näyttää kauniilta! Tuo sormustinkukkien ryhmä on upea! Tulisipa pian kesä 🙂

 13. Det är en fin tid som väntar med vår och sommar.
  Förstår om du är nyfiken på hur dina nya rabatter kommer se ut.
  Ha de bra
  Mariana

 14. Hei! Å sitte på trappa å skue ut over hageriket er drømmen. Håper det ikke blir for lenge til. Skulle gjerne ha med meg en hund. Flott hage du har. God natt! Anne

 15. Hi dearest Satu, I haven't been behind my computer or visiting blogs for months now. Life kinda took over. But today I did and so good to see your gorgeous garden. I can't wait for summer and spring first as well but I sure hope our summer will be better than the last one. With no vacations, no trips last summer, a bad summer weatherwise, and now a strange and grey winter, a person doesn't get very inspired except when seeing a gorgeous garden like yours, what a dream! Thank you so much for sharing!
  Marian

 16. Summer makes such a difference- doesn't it? Things will look better here when summer comes too.
  Your summer world is a beautiful world.
  love
  tweedles

 17. Voi mitä kuvia! Nyt on takana niin tiukka työputki, että todellakin kaipaisin pihatöitä ja kesän lämpöä. Voi kun olis etes kevät…
  Auttaiskohan, jos kävisin ostamassa kaikki puutarhalehdet per heti?

 18. No huh, kyllä sulla on aivan ihanan näköistä! Nuo polut ovat kyllä hienoja.

 19. Kaunis piha teillä ❤️ Minäkin haaveilen kukista ja istutuksista mutta en osaa kukkienhoitoa lainkaan 🙁 Voisikohan tuota taitoa jotenkin opetella 🙂 Leppoisaa sunnuntaita!

 20. Ihastuttavia nuo polut ja kivireunat! Viidakkotunnelmaa on paljon helpompaa haalia kuin siistejä polkuja, ainakin jos on peruslaiska luonteeltaan.

 21. Ei voi kuin ihastella puutarhaasi! Josko sitä minäkin saisin ensi kesänä jotain aikaan pihalla… Mukavaa sunnuntain jatkoa!

 22. Ei voi kuin huokailla täälläkin blogissa lueskellessa. Uskomaton homma teillä oli viime kesänä! Mukava odotella ensi kesää ja upeita kuvia sieltä 🙂

 23. Voi mahoton, että on kaunista ja vehreää. Juu tässä kohdin talvea, alan olla niin kyllästynyt ja kesää odotellessa. 😉

  Ihanaa sunnuntaita. <3

 24. kesä on ihana, mut odotus myös ja kaikki mukava mitä siihen liittyy siementen tilaaminen, taimikasvatus, valon lisääntyminen päivä kerrallaan, nyt jo mennään kukonaskelin kohti kesää, nuo vikat kuvat upeita! ihanaa nähdä tosiaan miltä näyttää kesällä.

 25. I've missed you, Marian! I really hope you'll get warmer summer than last one was! Well, we have snow and frost, but I can't say I'd like it. Some people do. I prefer summer! Our summer is far too short! Thank you for stopping by, Marian!

 26. Kiitos, Niina. Mylläsin nuo polkujen istutukset täysin syksyllä ja toivottavasti ovat siistimmät ensi kesänä.

 27. Tekemällä oppii. Perusasiat kastelu ja kevätlannoitus ja siitä se lähtee. Kaikkea ei voi lannoittaa ja sen kyllä sitten huomaa, mitä ei olisi pitänyt lannoittaa ja samaa mokaa tuskin toiste tekee.

 28. Mulla tuli vähän viidakkotunnelmaa, vaikka heilun kukkien kanssa kuin heikkopäinen. Jotkut kasvit vaan kasvoivat enemmän kuin kuvittelin. No, nyt on kaikki taas myllätty uusiksi.

 29. Minäkin odotan mielenkiinnolla minkälainen pihasi on kesällä, mutta voin arvata, että on kaunis.

 30. Oi että näitä sinun kesäkuvia, ihania!! Tulee itsellekin todellinen kesän kaipuu! Mielessä ois ens kesäksi pari puutarhaprojektia, toivottavasti toteutuvat 🙂

  Kivaa viikkoa sinulle <3

 31. You've done so much to your garden! It looks wonderful! :o)

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: