Kevätmessuilla!

OKävin tänään Kevätmessuilla aistimassa kevättunnelmaa. Varsinaisen jutun messuista teen, jahka palaan kotiin ja tietokoneeni ääreen. Esimakua saatte nyt kehnojen kännykkäkuvieni kera.

Messuilta löysin leinikkien mukuloita. Jippii!

Löysin kivoja puutarhakäsineitä.

Ostin vitosella ison, keltaisen ruukkuruusun. Kympillä sain neljä soihtuliljan juurakkoa. 

Anne Pöyhönen antoi minulle ystävällisesti kuukalenterin avuksi puutarhatöiden päivitykseen. Alunperin joskus ajattelin, että tuo kuukalenteri on humpuukia, mutta kokemuksen myötä olen kääntänyt kelkkani. Kasvavan kuun aikaan kannattaa kylvää, ja laskevan aikaan kitkeä. Niin se vain on!

Kotiblogit- ja Terassi-lehden osastolta sain bloggarikassin, joka piti sisällään kaikenlaista mukavaa. Kassin sisältö ylläolevassa kuvassa. Kiitos kivasta bloggaripaketista. 

Tänään näin kaikenlaista kivaa, josta kirjoitan tarkemmin ja paremmin kuvin, jahka pääsen kunnon koneen ääreen.

Kiitos kaikille kivoille ihmisille, joita näin tänään ja joitten kanssa vaihdoimme puutarha-ajatuksia. 

Huomenna messuilen lisää!

18 thoughts on “Kevätmessuilla!

 1. Jos olet messuilla vielä viikonloppunakin, niin olis tosi kiva nähdä. (olen töissä siellä Kevätpuutarhan puolella Viihtyisä Piha-osastolla, jossa meiltä on esillä Triangeli-pihasauna, joka ilokseni löytyi myös Ilta-Sanomien messuvinkeistä :)).

 2. Keltainen ruukkuruusu on ihana, varsinkin kun pääsiäinen on tulossa 🙂
  Minua kiinnosti myös bloggarikassin vihreä kenno, mikä se on?

 3. Kiitos maistiaisista. Koko raporttia odottelen 🙂

 4. Ihanan iloisia hanskoja :). Kännykkäkuvat toimivat hyvin. Niissä on ihanan nostalginen 80-luvun paperikuva -fiilis :-).

 5. Minä myös jään odottamaan koko raporttia. Kiva katsoa, mitä olet bongannut!

 6. Minullakin on ollut takaraivossa tuo kuukylvö, mutta enpä ole koskaan käytännössä kokeillut. Hm., eipä siinä mitään hävittävää ole vaikka kokeilisikin!
  Joo messut on varmasti ollu kivat !
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

 7. Loppuraporttia odottelen innokkaana, herkkuja saatiin jo alkupaloiksi! Tuohon kuukalenteriasiaan uskon aina vain vahvemmin!

 8. Siellä on ollut varmasti monenlaista katseltavaa! Raporttia odotellaan 🙂

 9. Ahaa, sinäkin hankit noita hanskoja. Olivat ihan hyviä ja messutarjouksena edullisia. Jäänpä odottelemaan lisää uutisia messukäynnistäsi.
  Eikä muuten blogisi päivity edelleenkään luettelooni. Tämä menee jo yli ymmärrykseni. Täytyy jatkaa asian selvittämistä.

 10. Plääh mä en päässyt kun jalka kipsissä edelleen…jaksa keppeillä pitkiä matkoja 🙁

 11. Kivat oli messut ja paljon oli nähtävää, mutta sinua en sieltä tunnistanut niin, että oisin tullut esittäytymään, ;D

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: