Kevätmessut mielessä!

Kevätmessut mielessä!

Kevään suurtapahtuma 26.-29.3.2015 Messukeskuksessa Aiotko mennä ensi viikolla Helsingin messukeskuksessa pidettäville Kevätmessuille? Minä aion. Menen perjantaina iltapäivällä ja lauantaina. Mukava, keväinen vierailu tiedossa.

Keväinen suurtapahtuma kokoaa tällä kertaa peräti viidet messut saman katon alle: Kevätpuutarha, Oma Koti, OmaMökki, Sisusta! ja Lähiruoka&luomu-messut. Tänä vuonna Kevätpuutarha-messujen yleiskoristelualueen teemana on Pihaelämää. Neljältä erilaiselta kuvitteelliselta pihalta saat inspiraatiota oman pihan ja puutarhan ensi kesän kasveihin, materiaaleihin, kalusteisiin ja muihin ratkaisuihin.Pihateemoina ovat lapsiperheen piha, moderni piha, perinnepiha ja mökkipiha. Alueen pääsuunnittelijana toimii suunnitteluhortonomi Eva Wuite, ForSeasons Oy. Tästä voit lukea Kevätmessut-lehteä. Messujen ohjelmaan pääset tästä.

Kuva: Messukeskus

Mitä sinä odotat messuilta, jos menet? Joko olet bongannut osastoja, joissa ainakin aiot käydä? Minua kiinnostavat erityisesti (Yllätys, yllätys!) kukat! Aion ainakin käydä Scheteligin Puutarhasi elämään -osastolla 6P99.

Rakastan daalioita. Niitä ei ole koskaan liikaa. Daaliat kannattaa pistää kohtapuolin kasvamaan ruukkuihin, jolloin ehdit nauttia niiden kukinnasta pidempään. Minua kiinnostavat myös tomaatin ja chilien kasvatus. Ikkunalaudat ovatkin jo pullollaan taimia.

Kuva: Schetelig

Tänä vuonna perinteisten samettikukkien trendiväri onsitruunainen. Kiinnostaa! Olen samettikukkien ystävä.

Kuva: Messukeskus

Kevätmessuilta Haluasin saada uusia, kivoja ideoita pihalle ja terassille. Toivon tekeväni edullisia kasvilöytöjä. Ennen kaikkea haen kevättunnelmaa tämän pakkasen keskellä. Meillä on tänään viisi astetta pakkasta. Huoks! Nähdäänkö messuilla?

47 thoughts on “Kevätmessut mielessä!

 1. En ole menossa messuille, mutta sinulle antoisaa reissua sinne! Toivottavasti löydät etsimäsi.

 2. En tiedä uskallanko lähteä messuille 🙂 Tuollaisissa paikoissa syntyy aina tarpeita, joita ei tiennyt olevankaan.

 3. Oikein antoisia messupäivänä sinulle!
  Olen joka vuosi ollut Tukholman puutarhamessuilla, tänä vuonna ei aikataulut sopineet sitten millään, menenpä sen sijaan Tampereen kevätmessuille huhtikuun puolessa välissä 😉
  Tukholman messujen tärkeintä antia ovat minulle jo monena vuonna olleet pelakuun taimet!
  Messuilla tosiaan huomaa tarvitsevansa kaikenlaista, sellaistakin, jonka olemassa olosta ei ole ennen edes tiennyt……..
  Parasta on kuitenkin ihana keväinen ilmapiiri.

 4. No töissä röissä menee koko viikonloppu 🙁 Yritän lohduttautua sillä, että tylsää olis kuitenkin, paljon taas samoja hollantilaisia mukuloiden myyjiä, joita olen jo nähnyt tarpeeksi.

 5. Tarkoitus on mennä messuille, vaikka ylimääräistä aikaa ei ole yhtään. Tiedän, että jälkikäteen harmittaa, jollen mene, joten nyt vain sitten teen sitä aikaa. Yritän mennä messuille ilman sen kummempia odotuksia. Messuilta tulee kevätfiilis ja on ihan kiva vain katsella. Yleensä jotain tuppaa mukaankin tarttumaan.
  Kummastelen yhä, miksi en saa sinun postauksiasi, vaikka olen ollut lukijasi jo pitkään. Tarkistin taas asetukset, eikä niissä ole mitään hämminkiä. Outo juttu.

 6. Kuulostaa hyvältä! Tulen tervehtimään jos sinut näen, en vielä tiedä minä päivänä pääsen vai pääsenkö ollenkaan. Minua kiinnostaa aina eniten shoppailu 🙂 Samettikukista tykkään myös. Sitruunainen kuulostaa kivalle.

 7. Messuille olen menossa lauantaina, pitkä päivähän siitä tulee, kun aikaisin aamulla hyppään junaan ja iltamyöhällä (yöllä) olen sitten takaisin kotona, mutta sen verran urheilumieltä pitää olla!

 8. Mä olen töissä taas neljä päivää, mutta tauot juoksen aktiivisesti pitkin messuja. Yritän aina parina päivänä mennä pari tuntia ennen kuin messut aukeavat, että ehtii vähän kiertää. Hirmu määrän bloggaajia bongasin sieltä viime vuonna. Mä ostan aina liljan sipuleita ja sitten on jotain ihan eri lajiketta mitä luvataan. Sellainen uhkapeluri kun olen 😀

 9. Minulle tuli muuta ohjelmaa sekä lauantaille että sunnuntaille, joten joudun tänä vuonna jättämään messut väliin :-/. Pionit, perinnekasvit ja kukka-asetelmat ovat olleet messujen kiinnostavin anti aiemmilla kerroilla.

 10. Viime keväänä tuli koluttua Tukholman, Helsingin ja Turun kahdet puutarhamessut, tänä keväänä aika ei riitä kuin yksille Turun messuille. Ne ovat kuitenkin vasta pääsiäisen jälkeen, joten pitää jaksaa vielä odotella. Kivaa messuilua sinulle!

 11. Minä olen käynyt vain kerran aiemmin ko. Messuilla. Yleensä en lähde täältä kotoa oikein minnekään… Mukavuudenhalua?

 12. Jaa-a. Mikä lie mättää.. Olisipa kiva tavata messuilla!

 13. Shoppailu olisi minunkin juttuni, jos rahat riittäisi.. Matka tulossa, joten rahat tarvitsen sinne..

 14. Puutarhamessut kyllä houkuttelisivat, mutta matka on pitkä ja pitäisi varmaan ottaa perjantai vapaaksi.
  Ehkä jonakin toisena keväänä saan järjestettyä itseni messuille. Oulussa olen käynyt pari kertaa puutarhamessuilla ja kumpikin kerta on ollut pettymys. Taidan käyttää messumatkaan kuluvat rahat puutarhaostoksiin täällä kotiseudulla. Sillä saakin jo melkoisen läjän kukkia tai muuta tarviketta.

 15. I thought we had a cold day, but 5 degr. frost, o no… That must have been a lovely spring fair, all those dahlias……love them.
  Have a nice Sunday!

 16. Meidän mökkiyhdistys tekee reissun sinne ja ilman muuta lähdetään Isännän kanssa reissuun lauantaina, 🙂
  Saas nähdä nähdäänkö, ;D

 17. Voi huoks… Olisipa ihana käydä tuolla! Ota paljon kuvia, niin saan kuolata täältä ruudun takaa 🙂

 18. Hyvää sunnuntaiaamua 🙂
  Viime yö oli kylmä: melkein 10 astetta pakkasta meilläpäin.
  Me emme taida lähteä Kevätmessuille tänä keväänä,
  toivotan sinulle oikein ihania messupäiviä!

 19. mukavaa messureissua Sinulle, monipuolinen tarjonta näyttää olevan. itse en ole oikein messuihmisiä, joten hyvin harvakseltaan niissä käyn. toukokuun lopulla kyl olen menossa Uudenkaupungin kukkamessuille kutsuttuna, halusivat esittelemään Rauniopuutarhaani sinne messuväelle!

 20. Kyllä, messuille olen menossa, kylläkin vasta sunnuntaina. Ja kukkia katselemaan, erityisesti pelargoneja, mutta myöskin ideoita omaan puutarhaan. Aina jotain sieltä onkin tarttunut mukaan…

 21. Ihania messuhetkiä <3 ja kerrothan mitä ihanuuksia sitten löysitkään 🙂

 22. Saan sitten sulta kivoja vinkkejä 🙂 mitä kannattas hakea messuilta. En pääsis Helsinkiin, on aina työvuorot viikonloppuisin, jos ja kun olis joku meno, mutta Tampereelle sitten olen menossa huhtikuussa. Ainakin junaliput on jo hankittu :)))
  Ainakin siemeniä katselen ja varmaan daaliatkin kerkiää sittenkin kasvaa.

 23. Helsingin messuille en nyt mene, vaan Tukholmaan :D:D:D Aion käydä ainakin Tampereen messuilla ja varmaan Turussakin ja vähän tekisi mieli Poriin ja Uuteenkaupunkiin, katsotaan miten aika riittää. Olen nyt niin intoa piukassa…ja tankannut itseni kaikilla vitamiineillä ettei matka ainakaan flunssan takia peruunnu.

 24. Juu, menossa olen itsekin, ja minusta on hauskaa että sain jaettavakseni kuudelle muullekin messuliput blogiini. =) On ihanaa saada muille hyvä mieli. =)))

 25. Oi, tuohan kuulostaa hienolta! Sulla onkin upea Rauniopuutarha.

 26. No samoina päivinä messuilla minäkin 🙂 Toivottavasti törmätään!

 27. Itse en ole messuille nyt menossa, vaikka mieli tekisi. Voihan se olla, että sitten piipahdankin. Nyt piipahdin blogiisi ja uskon todella, että täältä saisin inspiraatiota oman pikku pihani laittoon:) Hienoja puuhasteluja sinulla tai teillä on täällä. Klikkasin itseni jäseneksi. Jos ennätät,niin tervetuloa vastavierailulle Kristallikimaraan, jossa sisustetaan, tehdään käsitöitä, kokeillaan kosmetiikkaa. kristallikimara.blogspot.fi

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: