Puutarhaunelmia… ja ARVONTOJA – Garden dreams

Puutarhaunelmia… ja ARVONTOJA – Garden dreams

Heips! Tiedättekö, mikä on jo kauan ollut viimeinen näkyni iltaisin ennen nukahtamistani? Se on näkymä takapihallemme. Unelmoin, miltä siellä näyttää muutaman kuukauden kuluttua. I’m just waiting for summer and gardening. I can’t wait to see how our backyard looks this summer. We rebuilt it last autumn.

Mietin, miltä ylläoleva maisema näyttää, kun on kesä. Suunnittelen, mitä istutan lisää ja miten vielä muokkaan tuota  näkymää mieleisekseni. Veikkaan, että näkymä alkaa jo tänä kesänä vastaamaan jotenkin puutarhaunelmiani. Pari ruusukaarta, köynnöstunneli yms. ja avot! Harmi, etten tajunnut, miten muokata takapihaamme jo pari kesää sitten. No, parempi myöhään… ja puutarhahan ei ole koskaan valmis!

En oikein millään malttaisi odottaa uuden kasvukauden alkua. On jännittävää nähdä ensimmäisen kerran, miltä loppusyksystä muokattu takapiha näyttää kukkeimmillaan ensimmäisenä kesänä. Ensi kesänä varmasti paremmalta, mutta jännittää jo nyt. Kuten kuvista näkyy, meillä on vielä lunta… Saisivat jo sulaa pois. Jollet ole vielä osallistunut blogini kahteen puutarhamaiseen arvontaan, pääset osallistumaan, kun klikkaat oikean sivupalkin arvontakuvakkeita. Lykkyä pyttyyn!

31 thoughts on “Puutarhaunelmia… ja ARVONTOJA – Garden dreams

 1. Siinäpä onkin ihanat unen alut! Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle Satu!

 2. And we know it will be so beautiful when winter is finished sleeping
  love
  tweedles

 3. I'm glad to see we are not the only ones with snow left on the ground in April. I know exactly how you feel – I'm ready to start gardening too!

 4. I´m sure your garden will be wonderful this summer because the structure is de backbone of the garden.
  Happy Easter!

 5. Meillä satoi lunta, eikä ole paljoa toivoa, että nyt pääsiäisenä pääsisi puutarhahommiin. Minulla on myös suunnitelmia kovasti mielessä:) Hyvää pääsiäisen aikaa!

 6. Varmasti sormet syyhyää jo kovasti! Minäkin ilostuin kun näin maalaiskotini pihassa viime syksynä kasvatettujen tulppaanien puskevan maasta. Tein sellaisen "romanttisen" penkin, vaaleanpunaisia, pinkkejä ja valkoisia tulppaaneja. Saa nähdä miltä se kohta näyttää. 🙂
  60luvunnahkahousut.com

 7. Oi, nuo käytävät ovat tosi hienot! Kiinnostavaa nähdä sitten kesällä miltä puutarhasi näyttää! 🙂
  Iloista pääsiäistä!

 8. Täälläkin odotellaan että pääsisi puutarhatöihin, vielä vähän aikaa :). Teillä niin upea piha ja varmasti hienot uudistukset, valmiudet jo upeat <3

 9. Mielenkiintoista nähdä miltä siellä näyttää, kun kesä koittaa! Mukavaa pääsiäistä tv Liisa

 10. Näkymä on jo nyt ihana ja kesällä kukkien kukkiessa varmasti mykistävä <3 Iloista pääsiäistä <3

 11. Täällä päin maa on jo paljas, mutta vielä ei kelin puolesta ole kovin keväistä. Unelmointi on ihan parasta! Hauskaa pääsiäistä!

 12. Tuo on kyllä toteutunut unelma, tuo teidän puutarha – ihana!

 13. Lumen sulamisen jälkeen, kun piipot nostavat päätään unelmointi alkaa…ja malttamattomuus! Oikein aurinkoista Pääsiäistä!

 14. Minä en malta odottaa näkeväni, mille kesällä näyttää…

 15. Kevät ja Talvi ihan selvästi käyvät nyt väsytystaistelua. Välillä kevät etenee pari päivää ja sitten tulee lunta niin että maa on jokapuolelta valkoinen. Onneksi me tiedämme kuinka tässä käy, mutta silti ei jaksaisi odottaa! Hauskaa pääsiäistä sinulle Satu!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: