Ihan fiiliksissä!

Ihan fiiliksissä!

Jep, loma alkoi. Ihan fiiliksissä..? No, joo. Paitsi, että aamuyöllä heräsin armottomaan kipuun. Lukuvuoden loppustressi iski niveliin. Oikea jalkoterä on tulehtunut, joten pari päivää on pakkolepoa pihatöistä. 🙁 , mikä ei ole niin kiva juttu.

Käppäilin pihalla kameran kanssa. Mikki otti vielä rennommin kuin minä…

Onko kamalan omahyväistä sanoa, että olen ihan rakastunut uuteen takapihaamme? Olen niin umpiromantikko ja kukkahöperö, että olen ihan fiiliksissä. Jahka tämä piha vielä vuosien saatossa rehevöityy ja kasvit kasvavat ja peittävät mullan ja osan kivistä, näyttää kaikki paremmalta. Kunhan vaaleanpunaiset köynnösruusut kukkivat noisssa kaarissa… Ehkäpä jo muutaman vuoden kuluttua?

Voi mussua…

Tulppaanit kukkivat. Taustalla chilit, jotka joutuivat taivasalle. Kylmää kyytiä…

Pionitulppaaneja.

Valkoinen alppiruusu kukkii.

Kirsikkapuut kukkivat taivaallisissa korkeuksissa.

Tämä on se pompöösi läntinen polku…

Itäpolku

Etupihan tulppaanit alkavat vedellä viimeisiään.

Mahtavaa, jos jaksoit tänne asti! Aurinkoista viikonloppua!

65 thoughts on “Ihan fiiliksissä!

 1. Oih, teillä kukkivat jo alppiruusutkin!
  Minä tykkäsin erityisesti noista pompööseistä poluista. 🙂
  Ihanaa viikonloppua!

 2. Ei se ole mitenkään omahyväistä. Musta olisi sääli, jos omasta pihastaan ei nauttisi. Ja jokainen rakentaa itselleen juuri sellaisen pihan kuin haluaa.Niin mäkin teen, vaikka palaute ei aina nättiä olekaan ollut.

 3. Kaunista ja voi miten ihanilta näyttivät nuo pionitulppaanit. Pionit ovat auringonkukkien ohella lemppareitani. Mukavaa viikonlopun jatkoa, terkuin Suska koivuladesignesta.

 4. Kerrassaan upeata!!
  Hyvää lomaa, harmi vaan, kun se alkoi kipuilin merkeissä.

 5. You can be proud, you did a terrific job making this garden. And Mickey looks as if he knows all about it, the funny boy.

 6. No, hyvä. Minä näen jo sieluni silmin, miltä noin viiden vuoden kuluttua voisi näyttää.

 7. Minunkin suosikkejani ovat pionit. Nuo pionitulppaanit ovat aika räväkän värisiä, mutta eipä haittaa. Väriä mahtuu tähän maailmaan.

 8. Joo, kyllähän tuo harmittaa. Ennen vanhaan aloitin loman aina migreenillä. Tämä nivelten tulehtuminen on nyt uusin muoto.

 9. Paranemista jalalle! Nyt on ainakin aikaa ihastella omaa kaunista puutarhaa 🙂

 10. Mahtavaa, ihanaa lomaa! Mikki näyttää mammalle mallia "kato tässä on hyvä, jalat lepää!"
  Ei ole yhtään omahyväistä, on ihan oikein että teet juuri sellaisen pihan mistä tykkäät! Tuon palkitsevampaa hommaa en tiedäkään kuin pihan laittaminen, ja ajatella, miten voit joka päivä käyskennellä pihalla ihailemassa sitä ja tulevina vuosina vaan entistä enemmän, eihän tuon järkevämmin tai paremmin voisi aikaansa käyttää. Hyvä sinä!

 11. Voi tuota Mikkiä! 🙂 Ihan rentona makailee keskellä polkua.

  En yhtään ihmettele että olet ihastunut takapihaasi! Onhan se nyt ihan valtavan hieno! Upea katsoa sen kehittymistä täyteen loistoon.

 12. Mukavaa alkanutta kesälomaa. Harmi, että nivelkipu yllätti. Mikki näyttää silminnähden nauttivan puutarhasta ja kesästä. Se tässä puutarhuroinnissa onkin ehkä parasta ,että aina on jotain mitä odottaa.

 13. En yhtään ihmettele että olet fiiliksissä, niin ihanalta kaikki näyttää..mikki mussu on sulonen ♡

 14. Kyllä on kaunis piha sinulla. Saat olla ihan aiheesta tyytyväinen ja iloinen kättesi töistä. Harmi, että sairastuit loman alkajaisiksi, mutta eikös se ole niin, että kunnon työntekijät sairastavat lomalla. Toivottavasti kuitenkin paranet pian ja saat nauttia ansaituista lomapäivistä ja tietenkin kukkaiselämästä. Hyvää lomaa!!

 15. Mikillä on mukavat oltavat. Satte hyvällä omallatunnolla nauttia kauniista puutarhastanne ♪♫☺

 16. Olishan se ihan hoopoa, jos tekis sellaasta pihaa mistei tykkää. Hyvää lomaa!

 17. Paranemisia! Tuo stressi on varmasti aina yksi pahimmista tulehduksen laukasijoista. Nyt vain kunnon lepoa, ettei tulehdus pitkity. Pääset nauttimaan puutarhasi kauneudesta sekä istuskelupaikoista.

 18. Ei ollenkaan omahyväistä pihanne on niin kaunis ❤️Minäkin rakastan sitä ❤️ Pikaista paranemista ja leppoisaa sunnuntaita ❤️

 19. Teillä on jo hienosti rehevöitynyt ja viheää, kannattaa nauttia ja iloita! Romanttinen kukkahörhellys on myös minun mieleeni 🙂

 20. Niin viehättävä puutarha! Ilta-auringon kajossa niin romanttinenkin <3 kylläpä tuolla olisi ihana käveleskellä! Mukavaa kesälomaa sinulle! Pikaista paranemista jalalle.

 21. Ei ole omahyväistä sanoa, että rakastaa omaa pihaansa ja omien kättensä töitä. Todella kaunista. Hyvää loman jatkoa tv Liisa

 22. Omahyväistäkö? Ei ole. Tottakai oman käden aikaansaannoksista pitää nauttia ja niistä tykätä. Itse ainakin huokailen monta kertaa päivässä kiitollisena siitä, että mökillämme saamme toteuttaa itseämme ja tykätä siitä mitä olemme aikaan saaneet.

 23. Suvivirsi on nyt laulettu ja piha on jo noin hyvässä kuosissa. Nyt voi nostaa jalat ylös ja nauttia pihasta. Kyllä keho pitää puolensa. Ihan hyvä on sitä kuunnella, kun mieli laukkaa omia menojaan. Ota vaan Mikistä mallia!

 24. Paljon olet puurtanut, joten ota nyt hetki aivan rennosti ja nauti aikaansaannoksistasi. Piha on kyllä muuttunut huimalla tahdilla, mielenkiintoista nähdä miltä se tosiaankin näyttää muutaman vuoden kuluttua. Nautinnolista lomaa!!

 25. Rehevää taitaa olla jo tänäkin vuonna ja niin houkuttelevia nuo polut! Kutsuvat kulkemaan eteenpäin. Oletko videoretkeä koskaan tehnyt? Olisi hieno "kulkea" poluilla. Hyvää lomaa sinulle!

 26. Minäkin olen rakastunut teidän ihanaan puutarhaan <3 Näitä upeita kuvia voisi katsella aina vaan uudestaan ja uudestaan, koskaan niihin kyllästymättä. Teidän puutarha on niin kuin meri meille, ikuinen ilon lähde, joka muuttuu alati.
  Aurinkoista lomaa! Muista nyt levätä itsesi kuntoon ja laita perheen muu väki passaamaan :))

 27. Eipä ihme, että olet fiiliksissä, on sinulla niin upea takapiha. Tuollaisen haluan itsellenikin seuraavien 30 vuoden kuluessa.

 28. Onpahan sinulla puutarHa! Eipä ihme, että olet rakastunut siihen!

 29. Kerrassaan ihana piha sinulla 🙂
  Ei kyllä ole yhtään huono juttu kehua omaa pihaa. Meillä suomalaisilla on tapana pitää kynttilä vakan alla. Tuo teidän koiruus on aivan ihastuttava!

 30. Ei ole omahyväistä olla rakastunut omaan puutarhaan, kyllä sen saa näyttää ja on olla ylpeä saavutuksesta..Ei tuo ole ihan kadet ristissä istuen ole tullut. .Pihanne on ihana!

 31. Joo, pitää ottaa varovammin. Onneksi on hyvät lääkkeet.

 32. No, hyvä. Niin, huono juttuhan olisi, jollei tykkäisi tekemästään.

 33. Yritän, mutta kun on vähän sellainen menevä mieli…

 34. Kiitti vinkistä. On tuolla YouTubessa videokävely viime vuodelta, mutta piha on jo ihan toisenlainen.

 35. Kiitos, SeijaAnneli. No, onhan sitä jonkin verran rehkitty, mutta se on kivaa.

 36. Nyt saatkin jo nauttia kauneudesta, kun on loma ja jalkakin kremppaa. Oikein kaunista!

 37. Ihan muuta pitää olla fiiliksissä omasta pihastaan!
  Itselleen sitä luodaan ja siitä nautitaan!

 38. Pikaista paranemista sinulle Satu!
  Jos on pakko pitää puutarhavapaata, voi hyvin viettää aikaansa katsomassa puutarhaohjelmia youtubesta;)

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: