Luuta ja verta!

Luuta ja verta!

Voi, että mie tykkään näistä Bayer Gardenin luomulannoitteista! Näillä hoituu homma kuin homma. Tänään me lannoitettiin Mamin kanssa vaikka mitä. Alppiruusuille me annettiin Natria Rhododendron -lannoitetta. Se on 100 % orgaaninen ja ympäristöystävällinen lannoite ilman keinotekoisia lisäaineita. Tätä lannoitetta tulee antaa rodoille ja muille happaman maan kasveille kahdesti vuodessa: huhti- / toukokuussa ja kesä- / heinäkuussa. Lannoitetta sirotellaan kasvien ympärille 10 cm syvyyteen. 100 g / m2. Helppo homma.

Lannoitettiin me ruusujakin Natria Ruusulannoitteella. Mami on hankkinut uusiin köynnöskaariin Lavinia- ja New Dawn -köynnösruusut. Niille me siis annettiin Natria Ruusulannoitetta, Mami on heikkona noihin köynnösruusuihin, joten pitäähän niitä hoitaa ja vaalia. Tämäkin lannoite on luomua.

Tämä ruusujen lannoitus hoituu ihan samalla lailla kuin alppiruusujenkin. Kahdesti vuodessa huhti- / toukokuussa ja kesä- / heinäkuussa. Ripotellaan lannoitetta kasvien ympärille 10 cm syvyyteen.  50 g/ m2.

Kyllä kohta Mamin ruusut kukkii! Ja sitten se miun suursuosikki: Natria Luujauho!

Voi lurpsista sentään! Natria Luujauhoon tietenkin luomua ja sopii kukkivien kasvien ja sipulikasvien lannoittamiseen. ( Ja miksei miullekin… ;O) Luujauho parantaa kukintaa ja kasvien vastustuskykyä tauteja ja tuholaisia vastaan.  Tätäkin lannoitetta annetaan kahdesti vuodessa 10 cm syvyyteen kasvien ympärille noin 50 g / m2. Kastellaan huolella levityksen jälkeen.

Ai, että tuoksuu hyvälle! Ja sitten se verinen juttu!

Natria Verijauho sopii erityisesti lehtivihanneksille. Se lisää lehtien kasvua. Luomua tietenkin myös tämä lannoite.

Natria Verijauho on nopeasti vaikuttava ravinne, joka siis lisää erityisesti lehtien kasvua. Tätäkin käytetään kahdesti vuodessa ja sirotellaan 10 cm:n syvyyteen kasvien ympärille. Käytetään noin 70 g / m”

Tämmöinen rivi upeita Bayer Gardenin Natria-luomulannoitteita. Kyllä kasvaa ja kukkii tänä kesänä!

Vielä ei kovin paljon kukkapenkeissä näy, mutta ehkäpä jo pian vihertää enemmänkin.

Kasvimaalla muhii jo kaikenlaista mullissa, mutta mitään ei vielä näy. Tämmöisiä hommia tänään. Ensi viikolla onkin vuorossa polunrakennuspuuhia. Kivaa sunnuntaita!

Kivaa sunnuntai-iltaa ja uutta viikkoa! Kiitos, Bayer Garden, että me Mamin kanssa saimme kokeilla näitä lannoitteita! Mikki

38 thoughts on “Luuta ja verta!

 1. Voi sinua Mikki, ehkä Mami antaisi sulle luujauhoa, jos ajattelisi, että meinaan kasvaa ja kukkia. Tää on kyllä ihan paras esittelijä, vaadin Mikille omaa puutarhaohjelmaa telkkariin!

 2. Huokaus tuolle teidän niin kauniille puutarhalle <3 Söpö apulainen <3 Leppoisaa sunnuntai iltaa 🙂

 3. Leppoisaa sunnuntain iltaa sinulle – ihana koira <3 RONJA

 4. Kyllä Mikki muuten olisi valmis vetämään puutarhaohjelmaa, mut kun joutuisi olemaan niin paljon pois Mamin luota…

 5. Oi niin kaunista on jo teidän puutarhassa, ja kaikki on jo niin mallillaan, lannoitukset ja kaikki. Kaikki näyttää niin valmiilta, minä en ole ennättänyt vielä kuin haravoida ja puhallella lehtipuhaltimella meillä.. Hyvää alkavaa viikkoa sinulle, Satu 🙂

 6. Voi että miten kaunista!
  Tekisi mieli tulla käyskentelemään noille teidän ihanille poluille. 🙂

 7. Onpas teillä paljon lannotteita joka lähtöön. Omat lannoitteeni loppuivat viime viikolla eli puutarhaostoksille pitäisi lähteä.

 8. Mikki, mikä ihastuttava lannoittaja. Toivotaan, että ilmat tästä pikkuhiljaa lämpenevät ja kevään pysähtyneisyyden aika olisi ohi. Lämpöä odotellen.

 9. Ihku koirakaveri sinulla 🙂
  Kiitos lannoitevinkeistä. Tarvitsisin ainakin rodolannoitetta ja tuo verijauhe kuulostaa kokeiltavalta.

 10. Hienon näköinen puutarha, vaikka ollaan vasta keväässä! Paljonko sinulla on siellä lääniä kaikkiaan?

 11. Voi Mikki!
  Minulla menee nuo puutarhajutut ihan ohi, kun hymy huulilla katson vain tuota Mikkä ja noita ilmeitä!:D

 12. Kiitos Mikille esittelystä, selvispä se mamin puutarhan kukoistuksen syy :))

 13. Ehditkö päivätöissä ollenkaan käväisemään,kun piha on jo tässävaiheessa noin komeassa kunnossa 😀 😀

 14. En edelleenkään tajua, miksen saa postauksiasi luettelooni. Kävin jälleen kerran poistamassa sinut listalta ja lisään uudelleen. Onneksi seuraan puutarhasi tapahtumia fb:ssa, joten ainakin siellä homma hoituu.

 15. WoW! Mikä puutarha!! <3 Ja onnea Cision voittajalle!! 😀

 16. Meillä oli viikko sitten kasvimaalla jo 10 cm pituista ruohosipulia. Se kasvi osaa aloittaa aikaisin!

 17. Ihan uusia lannotteita mulle! (no olen oikeastaan aloittelija joten…) No kyllähän ne puutarhahommat pistää vähän Mikkiäkin väsyttämään vai linssiluteiluko se vain ramaisee? 😉

  60luvunnahkahousut.com

 18. Meilläkin on ruukussa. Se on uskollinen vuodesta toiseen.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: