”Ahistaa”… – Still in pain…

”Ahistaa”… – Still in pain…

Ei pitäisi narista, mutta narisen kumminkin. Olen nyt ollut pari päivää ilman kipulääkkeitä, koska hirvittää syödä niitä kaiken aikaa. Mutta ei tästä vaan tule mitään. Oiken jalan jalkapohjassa on sellainen pallukka, ettei jalkaa voi kunnolla laittaa maahan. Pihatöistä ei tule mitään, lenkille ei voi mennä. Tässä istun kuin löpötatti. Meneehän se loma sitten näinkin. En vain ole yhtään istuskelevaa tyyppiä, joten alkaa ottaa korvien väliin. Sen verran asiani on edistynyt, että  pienellä ”väännöllä” sain lopulta ajan reumapolille. Kahden viikon päähän. Huoks. Uhkasin lukita itseni polin oveen… ;O) Kävin oikein paikan päällä. No, se siitä. Tosin, tätä menoa läskiä kertyy aika mukavasti vartalon ympärille… SEKIN VIELÄ! Well, I finally got an appointment to the doctor’s. I’ll have to wait two weeks… My foot is aching, if I don’t take any pain killers. I just sit indoors or outdoors and can’t garden, go for a walk etc. But what can you do?

Takapihan näkymät ovat tällä hetkellä aika kivoja. Paremmat kuin olisin keväällä uskonut joskus olevan. I think our back yard looks quite nice right now. Better than I would have thought!

Eipä ole tarvinnut varjoa avata eikä pehmusteita tuoda ulos tänä kesänä. It’s been raining almost every day, so I haven’t sat on a divan above.

Mikki vaklaa… – Mickey the Stalker!

Auringonlaskun aikaan – During sunset

Liikenteen laskentaa… – Counting traffic…

 Itäpolun villiviinissä näkyy jo häivähdys syksyä… – Eastern path

Ympyrä sulkeutuu… – The circle is closing.. 

Mukavaa keskiviikkoa! – Happy Wednesday!

34 thoughts on “”Ahistaa”… – Still in pain…

 1. Kyllä tuota kelpaa vaan katsella pönöttääkin. Tosin kipu ei koskaan ole mukavaa, toivottavasti nyt saat siihen apua.
  Aivan upeasti teillä on kaikki lähtenyt kasvamaan ja nopeasti vehreytynyt. Ehkä tämä "mukava kesäsää" tänä vuonna on ollut avuksi. Totesin juuri, että kerran olen raahannut keinun pehmusteet pihalle tänä kesänä ja onneksi silloin otin yöksi sisään, sillä aamullahan jo tulikin vettä esterin täydeltä. Nyt on ollut oikeasti hyvä lomailma mulle, kun olen niin ahkerasti kärrännyt kivituhkaa. Vielä kun multamies muistaisi tuoda multakuorman, niin alkaisi oikeasti valmistakin tulla. Eilen ostin pensasmustikan taimia, kun viimein keksin niille hyvän paikan. Puuhaa riittää niin, ettei malttaisi syömässä käydä. Piti kuitenkin istahtaa vähän ruokalevolle tähän ennen paluuta kottikärrynkahvoihin:)

 2. Vio miten ikävää kun jalka on niin kipeä. Pidetään peukkuja että apu löytyy pian! Mistä olet muuten hankkinut noita pyöreitä kiviä kukkapenkkien reunamille? Ne näyttävät niin kivoilta ja olen itselle miettinyt samanlaisia. En viitsisi alkaa keräilemäänkään kiviä.

 3. Kyllä sinulla on kaunista. Ja tuo koirasi on aivan huippu. Toivottavasti apua löytyy ja elämä palautuu normaaliin uomiin.

 4. Voi, inhottavia tuollaiset kivut ja säryt. Toivotaan että saat apua reumapolilta. Ihana kukkaloisto puutarhassasi!

 5. Tuollainen taatusti pännii, ymmärrän täysin!! Näkymät ovat todellakin kauniit pihallasi, on mitä istuskellessa ihailla…Tsemppiä odotteluun reumapolille!

 6. Voi, inhottavia tuollaiset kivut/säryt. Toivotaan että apu löytyy reumapolilta ja pääset kivuista eroon. Ihanaa kukkaloistoa puutarhassanne!

 7. Ei kiva ;(
  Onneksi voit istua kasvarissa ja uhalla huikeaa kukkaloistoa siihen saakka kunnes saat apua, Huoh
  Toivottavasti kuitenkin saat avun sieltä reumapolilta. Odottavan aika on pitkä. Tsemppiä

 8. Puutarhasi on niin kaunis. Ja liikenteenlaskija huippu. 🙂
  Nariseminen helpottaa joskus, vaikkei kipu sillä hellitäkään. Toivottavasti apu on tulossa.

 9. P-maista, kun ei saa apua heti tarvittaessa 🙁 Mutta onneksi nyt edes sait ajan.
  Siellä kukkii kärhötkin jo täysillä, täällä on vasta ekat nupuilla.

 10. Onneksi sait ajan. Joskus pitää vaatia tiukasti. Hyvin kukkaisaa teillä on nyt. Ihanaa kukkaloistoa!

 11. Hyvä kun sait ajan – joskus vain pitää jaksaa olla äänessä niin kauan, että asia rullaa eteenpäin
  Hyvin tehty puutarha kukoistaa ilman jatkuvaa rapsutustakin – pakkolepoa = nyt on hyvä aika nauttia aikaansaannoksista 🙂

 12. Toivottavasti saat apua vaivaasi! Nyt pullo kuohuvaa ja kasvariin istumaan ja ihailemaan upeaa puutarhaasi!

 13. Kyllä on kaunis piha, ihan vois istua ja katsella rauhassa. Tietysti kivut ovat kamalia, menee lomakin ihan sairastaessa. Toivottavasti menee kaks viikkoo äkkiä.

 14. Toivotaan että saat apua sitten sieltä reumapolilta.
  Eihän nuo lääkkeet mitään herkkuja ole, ja riippuvaisuus vielä lisäksi, mutta toisaalta jos ne auttaa ni nuo riesat on kestettävä.
  istu nyt alallasi ja ihaile kaunista puutarhaasi, ja nythän voit suunnitella seuraavaa rojektia jonka toteutat kun jalka paranee 🙂

 15. Kiitos! Ei mulla muuten ole kipuja, jos en kävele. Kävely tuottaa sen kivun. Jotta voin edes vähän "jolkotella", joudun ottamaan kipulääkkeen. Toinen vaihtoehto on kävellä varpaat ilmassa kantapäällä. Ei toimi. Ei tämä sää oikeastaan minuakaan ihan kamalasti riso. Ei onneksi ole ollut sellaisia koko päivän kaatosateita montaa. Kohtuullinen ilma olla pihalla ja ei tarvitse kastella. Uudet istutukset tykkäävät tästä ja kukat kukkivat pitkään. Tietty lämpö olisi itsestä tuntunut kivalta, mutta ei voi mitään.

 16. Kivet olemme tilanneet suursäkeissä paikalliselta pihanrakennusfirmalta. Joo, ei jaksa kerätä tällaisia määriä.

 17. Kiitos. Kyllä se apu varmaan löytyy, menee vain aikaa. Harmittaa vähän, että loma menee ontuessa.

 18. Kyllä se siitä. Tähän on jo tottunut. Aina jokin paikka hajoaa määrätyin väliajoin.

 19. Kiitos, Maarit. Parit päikkärit olen tuolla kasvarissa ottanut.

 20. Kyllä se apu tulee. Ei saisi valittaa. Monella on huonommin. Välillä vaan turhauttaa, kun loma menee ontuessa ja istuessa.

 21. Muutama kärhö on kuollutkin. Epäilen myyrää tai Mikkiä… Enemmän myyrää.

 22. Kiitos! Ei jaksaisi aina tapella lääkäristä ja ajoista. Olen taistellut jo 25 vuotta. Alkuun olisivat jättäneet kotiin makaamaan kuumeessa, kun selkärankareuma puhkesi. Siitä asti on taisteltu. Tympii jo vähän.

 23. Joo, kyllä tuo piha nyt kukoistaa. En osaa nauttia istuskellen. Nautin siitä tekemisestä.

 24. Joo, on noita kuohuvia ja muunkin värisiä mennyt hyvän ruuan kera…

 25. Kun se istuminen on niin vaikeeta! Olen tässä vähän ihmetellyt, mikä olisi se uusi projekti. Ainakin se, että kasvit runsastuvat entisestään.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: