Viime sunnuntaina – Last Sunday

Viime sunnuntaina – Last Sunday

Viime sunnuntaina avasimme puutarhamme portit vierailijoille. Osallistuimme Avoimiin puutarhoihin. Kerrankin sää suosi ja kävijöitä riitti koko päivän. Luulen, että 300 vierailijan määrä ylittyi reippaasti. Laskut menivät sekaisin jossain vaiheessa. Mikä minua hämmästytti eniten oli, että vierailijoita oli tullut kaukaakin. Yksi ryhmä oli tullut Pohjois-Karjalasta asti, pariskunta Mikkelistä jne. Toki he varmasti vierailivat muissakin puutarhoissa, mutta silti. Mieltä lämmitti, että he olivat näkemäänsä tyytyväisiä ja vaikuttivat iloisilta. Puutarhapäivässä on parasta juuri samanhenkisten ihmisten tapaaminen. Sunnuntai oli aivan ihana päivä. Kiitos teille kaikille, jotka vierailitte puutarhassamme! Last Sunday was a happy day. We opened our garden for visitors. The Sun was shining. I think we had more than 300 visitors and they seemed to be happy and satisfied. Here are some pictures taken last Sunday.

Ja loppukevennys. Olen näemmä sen verran eloisa ihminen, että minusta on lähes mahdotonta saada asiallisia kuvia ;O). Kollaasi kertokoon puolestaan… Sunnuntai oli kiva päivä! Well, it’s obvious that I’m quite a lively person. It seems to be impossible to get a appropriate picture of me.. ;O) Lähdimme maanantaina, heti puutarhapäivän jälkeen, mieheni kanssa Itävaltaan, Wieniin. Tulimme sieltä eilen. Mieheni oli työmatkalla ja minä lomailin. Kerron lähiaikoina, mitä kaikkea matkallamme näin ja koin. Joitain väläyksiä reissustamme olenkin jo kuvien muodossa näyttänyt Facebookissa ja Instagramissa. Mukavaa viikonloppua! Yesterday, my hubby and I came home from Vienna. We spent there four days. I had a lovely trip. My hubby had meetings and was working and I had spouses’ program. I’ll tell you about our trip within a while. Happy weekend!

17 thoughts on “Viime sunnuntaina – Last Sunday

 1. 300 visitors is a lot of people to welcome into your garden, – love the shots of you taken whilst you were unaware.

 2. Thank you, Rosemary. Well, it's obvious I wasn't posing…

 3. Kiva, että teillä riitti vipinää. Puutarhapäivä on sen verran hieno päivä, että ajokilometrejä tulee helposti, kun yrittää päivään mahduttaa muutakin kuin lähellä olevat puutarhat. Viime vuonna taisin ajaa parisataa kilometriä tai enemmän, tänä vuonna vähemmän.

 4. Olisi ollut ihana tutustua puutarhaasi ja nähdä kaikki ihan omin silmin.. niiiiin kaunis se on:)

 5. Mukava kuulla, että vieraita riitti ja päivä oli antoisa, puolin ja toisin. Kilometrejä tulee, mekin ajoimme nelisen sataa kilometriä eikä ehditty käydä kuin neljässä paikassa!! Täällä Keski-Pohjanmaan alueella ja lähistöllä on niin harvassa noita kohteita..

 6. On teillä ollut vilskettä, mutta en yhtään ihmettele. On ihanaa kun ihmiset avaavat puutarhansa vierailijoille, sillä on aivan eri asia nähdä paikka elävänä kuin vain kuvista.

 7. Kyllä teillä on siellä kauniista olisi niin kiva nähdä ,mutta matka on liian pitkä 🙂

 8. Kiitos kun sain vierailla puutarhassanne, se on elämys joka täytyy nähdä!
  Laitoin teiltä pienen postauksen blogiini ja linkin tänne!

 9. ihanaa vilskettä puutarhassasi ja aivan mahtava kuvasikermä emännästä:))
  sattuipa matka sopivasti, olit todella lomaviikon ansainnut!

 10. Oi jospa oisin saanut muuuukaaanaaa♫~♪~♫ Niin kaunista on puutarhasi ♥

 11. Mahtavaa, että ihmiset tulivat tutustumaan puutarhaanne! Itsekin kävin siinä ainoassa avoimessa joka meidän kaupungissa oli osallistunut. Seuraavaan puutarhaan olisikin sitten ollut matkaa melkein 100 kilometriä. Tyydyin tuohon yhteen ja se olikin itseasiassa ensimmäinen kerta kun kävin tuon tapahtuman puitteissa tutustumassa toisen puutarhaan:)

 12. En yhtään ihmettele että teidän kauniissa puutarhassa oli vilskettä <3 Kauniita yksityiskohtia pullollaan ja niiden ihanuuden tajuaa varmasti parhaiten näkemällä itse paikan päällä ne <3

 13. En minäkään ihmettele, että vilskettä on ollut 🙂 Niin kaunis on puutarhanne!

 14. Ihanaa vilskettä ja virkeä emäntä, voiko toivoa enempää ja tietenkin kaunis sää! Teiltä löytyy paljon ihanuutta ja mukavia vinkkejä, joten en ihmettele kävijämäärää laisinkaan! Ihana kun pääsit matkalle pihatapahtuman jälkeen!

 15. Teillä oli tosi onnistunut Avoimet puutarhat ja tosi mukavaa kun väkeä oli paljon. Kyllä teillä riittää nähtävää ja saa mukaan varmasti monta hyvää vinkkiä. Matka vain sinne täältä on niin pitkä, että kuviin pitää tyytyä.

 16. Harmi, etten päässyt vieraaksi, Avoimien puutarhoihin osallistuvien huono puoli. Onneksi saan nauttia kuvista ja tehdä omaa hiljaista matkaani kasviaarteidesi parissa <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: