Blääh!

Blääh!

Olenkohan minä jotenkin maanis-depressiivinen? Eilen olin ihan euforiassa työpäivän jälkeen ja tänään uin ihan syvissä, tummissa vesissä. Ai, miksikö? Jalan takia. Yesterday, I was extremely happy, and I feel quite opposite today…

Oikean jalan varvas on edelleen tulehtunut, samoin jalkapohja. Eilen töissä se vain alkoi yhtäkkiä turvota ja ”crocks-kenkä” täyttyä. Nyt tuo varvas sykkii taas. Ei tunnu auttavan lepo, uusi lääke eikä kymmenen saatua kortisonipistosta. Alkaa olla vähän epätoivoinen olo jo. Kaipa tuo jalka taas paheni, kun survoin syksyisemmät kävelykengät (isoimmat ja pehmeimmät, jotka mulla on) jalkaan. Sandaaleilla ei oikein enää tarkene ja ”crockseilla” ei voi ajaa autoa. Huom. Mikkikin halusi tassunsa kuvaan! Huomenna on kai taas soitettava aikaa lääkärille. Onneksi viikon kuluttua on syysloma, jolloin aion kyllä vain lepuuttaa jalkaani. My toe doesn’t get better. I’m already quite hopeless!

Autotallissa odottaa parikymmentä kiloa kukkasipuleita istuttajaansa. Jospa äitini ja lapseni istuttaisivat ne. Mulla tuo varvas ei siedä kyykkimistä. These bulbs are waiting in our garage…

Kuvasin taas puutarhaa ikkunasta. Tällainen näkymä täältä bloggauspaikaltani, työhuoneesta.

Pics of our garden through windows.

Tälle näyttää makuuhuoneesta. Mukavaa sunnuntaita! – Happy Sunday!

53 thoughts on “Blääh!

 1. Voi tuota siun varvasta, mitä ihmettä siihen keksittäs avuksi. Pystytkö pitämään Aino-aamutossuja niissä voi ajaa autoa, (kokemusta on).
  Jaksamisia ja halaus.

 2. Piti vielä lisätä jos ne Ainot puristaa nimiesten Reinoissa on tilaa. 🙂

 3. Voi ei, onpa kurja juttu. Ei ihme, että mieltä masentaa. Iso voimahalaus täältä!

 4. No voihan varvas! Onneksi on edes kauniit näkymät ikkunoista! =)

 5. Voi harmistus tuota sinun jalkaasi. Toivottavasti parempaa tulevaisuudessa. Eiköhän ne sipulit sinne maahan mene perheen avustuksella. Mukavaa sunnuntaita kaikesta huolimatta. Liisa

 6. Kaunis näkymä puutarhaan sinulla! Mikin tassu on kuvassa aivan kuin lohduttamassa kipeitä varpaitasi 🙂

 7. Toivottavasti varvas voi pian paremmin… Kaunis näkymä bloggaamiseen!

 8. I am so sorry to learn that you are having more trouble with your foot Satu, it must be really painful. Hope that it is all resolved for you very soon.

 9. Voi ei, taasko se jalka alkoi vihoitella. Minä podin muutaman päivän flunssaa ja olin muka niin harmistunut, kun Sinulla taas on oikea ongela jalan kanssa. Pitäisi minunkin osata suhteuttaa nämä asiat. Pikaista paranemista ja ihanaa että sinulla on reservissä apuvoimia.

 10. Joo. Eihän tuo parantunut vielä, mutta oli jo parempi. Kyllä flunssasta saa olla harmistunut. Meillä on erilaisia harmeja ja vaivoja. Varvaskin on mitätön vaiva jonkun isompaan vaivaan verrattuna. Mutta vaiva, mikä vaiva ja se vaikeuttaa sen ihmisen elämää. En kyllä itse olisi arvannut, että varvas voisi olla näin pitkäaikainen harmi.

 11. No onpas harmillista, kun tuo sinun jalkasi ei vaan parane. Mutta onneksi pihatyöt nyt vähenevät, vaikka eivät ihan kokonaan lopu. Täytyy toivoa, että pian sataa lunta ja sitten ei tarvitse ahertaa pihalla 🙂

 12. Voi kumma tuota sinun varvasta, paranisipa nyt äkkiä. Mikkikin ymmärtää että se on kipeä..
  Kyllä tuossa määrässä onkin vähäksi aikaa istuttamista, älä vaan mene kyykkimään ulos niin varvas saa parantua rauhasa.
  Ihanaa kukkaloistoa siis tulossa ensi keväänäkin 😉

 13. En tykkää en tykkää siis tuosta tulehduksesta, himputin vaiva 🙁 Minulla on tänään ollut aikamoinen pyjama sohvapottu päivä mut nyt kerrankin olen rentoutunut ❤️ Pikaista paranemista varpaaseen ❤️

 14. Voi ei! Välillä jo toivo paremmasta. Ja parhaiten sen kivun, turvotuksen ym tietää vain se jonka jalka on kipeä ja turvoksissa. Toivottelen jaksamista lomaan saakka.

 15. No on se nyt kumma ettei yhtä jalan tulehdusta saada kuriin! Toivottavasti saat pian helpotusta tilanteeseen. Ainakin sinulla on maailman paras hoitaja!

 16. Syksyiseltä näyttää jo sielläkin. Voi varvas tosiaan.. Kyllä tuommosesta vähemmästäkin "masentuu".. Mulla on tullu mieleen että voisko johtua jostain muusta, sairaudesta kehossa.. En vaan oo oikeastaan kehannu sanoa ja aiheuttaa lisää harmaita hiuksia. Luulis että ne siellä lääkärissä tutkis paremmin ja tietäisivät, lähinnä sydän tulee mieleen. Kun lähipiirissä on nyt ollut samanlaista, mutta ei ole hänelle diagnosoitu sydänperäiseksi. Oma ajatus vain! Voimia ja paranemista!

 17. Pikaista paranemista!<3

  Teidän puutarha on vaan niin upea, että kiitos, lisää kuvia!:D Ja tuolla määrällä sipuleita ensi keväästä tulee ihanan kukkaisa. Mun viime syksynä istuttamani sipulit söi joku, ja näin on käynyt niin monta kertaa, että alan olla aika epäuskoinen keväisten sipulikukkien suhteen. Viimevuotisissa oli vielä logo, ettei kuulu elukoiden ruokalistalle. Kelpas kumminkin! Jos jaksais tehdä sellaiset todella pienireikäisestä kanaverkosta istutuskorit, niin se voisi auttaa, mutta arvaa jaksanko, ehdinkö ja viitsinkö…;D Vinkkejä?

 18. Voi harmi tuo sinun varvastasi. Toivottavasti apu löytyy. Sinulla on niin kaunis puutarha.

 19. Pitäähän istutuspuuhis tyänjohtajaki olla. Pirät sitte näppis irti sipuuliista 🙂 Sitkiä vaiva, tua varvas. Toivottavasti parannuskeino löytyy pia.

 20. Mie tiedän miltä sinusta tuntuu. Olen laukkonut kipeän varpaani kanssa lääkärissä ja syönyt sitä ja tätä lääkettä, pitänyt varpaassa kylmäpussia eikä mikään tuntunut alkuun auttavan. Lepokipukin oli jossain vaiheessa aivan sietämätön saatikka että olisin voinut juoksemassa käydä. Onneksi se pikkuhiljaa alkaa tokenemaan mutta mielessä hiippailee reuma, sitä kun on äidillä ja äidin suvussa yhdellä jos toisella.

 21. No, voi harmi! Minäkin jo iloitsin, kun jalkasi oli parempi.
  Ei voi muuta, kuin toivottaa voimia ja lääkärille viisautta keksiä jotain helpostusta vaivaasi.
  Lämmin halaus sinulle ja rapsutus Mikille!

 22. Pikaista paranemista sinulle!!!! Inhottavaa, kun vaiva estää puutarhatyöt 🙁 Mutta onpa sinulla vielä runsaasti kukkia puutarhassa, vaikka ollaan jo lokakuussa.

 23. No sitten niin, vaiva se vaan muistaa muistuttaa olemassaolollaan. Kumma kun tuollainen määrä kortisonipiikkejä ei auta pidemmäksi aikaa!
  Mahtimäärä uusia sipuleita, talkooväelle on vissisti kysyntää. Varmasti tulee taas kaunista katsottavaa.

 24. Voi varvasressua. Lepoa, positiivisia ajatuksia ja paranemista !
  Toivottavasti lääkäri keksi jotain mikä auttaa.

 25. En ole ahertanut pihalla enää kahteen kuukauteen. Äitini ja perheeni hoitavat pihahommat.

 26. Kiitos, Taina. Istuta narsisseja reunoille hämäykseksi. Narsissit eivät kelpaa ainakaan myyrille.

 27. Minä olen iloinnut jo monta kertaa ja lopulta aina pettynyt. Kiitos, Riina.

 28. Hei, sinun blogi tuli vastaan kun googlettelin omaa vaivaa. Mulla "ninetön" varvas tammikuusta asti turpoillu ja kipuillu aika ajoin. Viime viikolla kävin kuvissa ja reumakokeissa eikä missään mitään. Nytkin on ihan "turta" ja aamusin tuntuu ettei voi varata painoa jalalle kun kipuaa. Joko sulla on selvinny mikä vaivaa?

 29. Hei! Bursiitti. Mulla on selkärankareuma ja sen vuoksi tulehtuu milloin niveliä, jänteitä ja limapusseja. Hyvin usein tulehtuu varpaitten jänteitä ja kantapään limapussi tai jänteitten kiinnityskohtia. Mulla saattaa olla myös nivelpsori, mutta varmuutta ei ole. Reumatekijää minulta ei ole löydetty.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: