Bosch on ihan Boss! ja arvonnan voittaja!

Bosch on ihan Boss! ja arvonnan voittaja!

Minulla on ilo ja kunnia tehdä blogiyhteistyötä Boschin kanssa. Sain kokeiluun Boschin AHS 54-20 LI pensasleikkurin: * Muotoilun ja pehmustetun kahvan ansiosta leikkuri on tasapainossa ja ergonominen. * Leikkuuhalkaisija on maksimissaan 25 mm. * Timanttihiottujen terien ansiosta leikkuujälki on siistiä. * Johdoton liikkumavapaus * Anti-Blocking -lukkiutumisenestojärjestelmä takaa tehokkaan ja jatkuvan leikkaamisen. * 36 V / 1,3 Ah:n litiumioniakulla enemmän tehoa – vähemmän painoa ja leikkuri on aina käyttövalmis. (Akku sopii myös muihin Bosch-työkaluihin)

Ja eiku kokeilemaan! Testasimme leikkuria etupihan pensasaitaamme. Aita oli jo kovin harva ja kuivaoksainen, joten siistimme sitä kovalla kädellä talveksi. Jospa ensi kesänä meille kasvaisi tuuheampi aita.

Leikkuri leikkasi tehokkaasti ja virtaa akussa riitti ihan reippaasti koko pensasaidan leikkaamiseen. Testasin leikkaamista mieheni lisäksi itsekin ja jäin hommaan koukkuun. Leikkasin samoin tein koko toisen aitapuoliskon. Homma oli kivaa ja leikkuri kevyt. En tiennyt, että pensasaidan leikkaaminen voisi olla noin mukavaa! Niin vain oli. Videolta näet tyylinäytteeni… 😉 Mikki tietenkin valvoi koko työn ajan laatua.

 Jokos olet muuten tilannut YouTube-kanavani? Ensi kesänä onkin luvassa kovin puutarhamaista tubetusta. Näin syksyllä ja talvella vähän muutakin. Videot tuovat vähän vaihtelua tähän normibloggailuun. Kun pensasaita oli leikattu, haketimme leikatut oksat Boschin AXT 25 TC -oksasilppurilla. En tajua, miten tulin ennen toimeen ilman oksasilppuria. Olen aiempina vuosina leikannut kaikki käsin kompostiin ja biojätteeseen. Olisinhan noiden tuntien aikana voinut tehdä jotain järjellisempääkin… No, onneksi Bosch tuli hätiin!

Tälle hake näytti. Levitin hakkeen pensaitten juurille. Olen levittänyt vastaavaa haketta jo kymmeniä kottikärryllisiä pihamme pensaitten juurille. Toki haketta voi käyttää myös kompostissa. On hyvää kuiviketta. Nykyisin kierrätämme käytännössä kaiken pihamme ”kasvumateriaalin” oman pihan hyväksi. Ihan huikeeta! Ja sitten tähän loppuun Fiskars-arvonnan voittaja. Palkintona oli Räystäskourunpuhdistaja. Onnettarena toimi tyttäreni ja voittajaksi valikoitui Vaalean Vihreää. Paljon Onnea! Lähetätkö yhteystietosi blogini sähköpostiin? Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Mukavaa sunnuntaita!

33 thoughts on “Bosch on ihan Boss! ja arvonnan voittaja!

 1. Tuollainen oksasilppuri on minunkin haaveissani. Näyttää tehokkaalta vempeleeltä, eikä kerry poltettavaa risua niin paljon kun voi pieniä ne tuolla laitteella.
  Onnea voittajalle!

 2. Parhaimmat onnittelut voittajalle!

  Onpa tehokkaan tuntuiset kaksikot – Sinä miehesi kanssa ja tuo Boschin pariskunta!

 3. Tilattu on, kävin vielä tarkistamassa, kun mitään en muista. Onnea voittajalle ja kyllä teillä on tajuttomat härpäkkeet, en niistäkään mitään ymmärrä. 🙂 Hih <3

 4. Onnea voittajalle 🙂 minä taisin tämän arvonnan missata :(. Kivalta vaikuttaa oksasilppuri

 5. Tutun näköinen oksasilppuri. Sen ääressä on tullut vietetty tunti jos toinenkin. Oksasilppua menee moneen paikkaan, joten kone on mielestäni paikallaan.

 6. Onnea voittajalle . On mainio oksaleikkuri ,minullakin sellainen ja olen hyvin tyytyväinen siihen Mukava sunnuntai iltaa

 7. Paljon onnea voittajalle. Oksasilppurista on paljon iloa puutarhurille.

 8. Tuo oksasilppuri on ihan ehdoton. Täytyy myös sanoa, että aidan leikkaus meni leikkurilla huomattavasti nopeammin ja kevyemmin kuin käsin.

 9. Muutaman kerran on oksasilppuri käynyt mielessä, mutta eipä ole tullut vielä hankittua.
  Onnea voittajalle hienosta palkinnosta.

 10. Vau! Olipa yllätys. En eilen lukenut blogeja, kun eilinen meni muissa puuhissa. Laitoin sähköpostia. Pääsen sitten testailemaan.

 11. Olisinpa lukenut aiemmin viikonloppuna. Oltiin eilen nimittäin Lpr:ssa kummilapsen synttäreillä. 😉

 12. Mulla on oksasilppuri, vaan ei kyllä oikein hyvin pelitä – oksia jää helposti jumiin ja saa sammutella ja irottaa töpseliä tämän tästä ja putsata leikkurin välejä. Melko turhauttavaa. Onhan sillä jo ikääkin, että. Tuo esitelty silppuri toimii ilmeisen hyvin?
  Onnea voittajalle!

 13. Hyvin toimii. Joskus voi jotain pehmeämpää jäädä jumiin, mutta jumi aukeaa, kun vetää laatikkoa tai tyhjentää sen.

 14. Kätevän näköinen oksasilppuri vehje….Harava odotteleekin taas haravointi hommiin, mutta ensin on parannettava itsensä 🙁 Onnea voittajalle <3 Sinulle toivon hyvää loppuviikkoa <3

 15. Onnea sijoitukesta Cisionin -listalla♥

  En ehdi lukea nyt mitään, kun 3 viikon poissaololla on hintansa niin kirjoissa kuin puutarhassa. Palataan!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: