Hemmottelua

Hemmottelua

Tällä viikolla olen hemmotellut itseäni. Koen ansainneeni sen. Olen puoli vuotta jo kitunut tuon tulehtuneen jalkani kanssa ja nyt oli mieli virkistystä vailla. Menin tänään kampaajalle. Lähes neljän kuukauden tauon jälkeen. Siis NELJÄN! Meikä ei todellakaan paljon ulkonäköönsä panosta (ja sen huomaa..) Kannan kaikki rahani taimitarhoille yms. Hyvään tarkoitukseen siis, mutta itseen ei tule juurikaan tuhlailtua. This week, I’ve been spoiling myself. I went to the hairdresser’s after four months break. I also bought a new iPhone 6S, but I’ll have to wait for it a couple of weeks.

Tässä parit selfiet kampaajareissun jälkeen. Hiukset lyhenivät seitsemän centtiä ja harmaat piilotettiin. Mulle tulee kamalasti harmaita hiuksia ihan eteen ja lähtee jakauksesta paksuna, harmaana raitana. Kulmatkin käsiteltiin. Kyllähän tuo ulkonäkö koheni aikalailla. Siistiytyi. Pitäisi varmaan käydä kampaajalla useammin.

Eikäpä tuossa vielä kaikki hemmottelut olleet. Kävin tilaamassa itselleni uuden puhelimen. iPhone 6S:n ja oikein ruusukullan värisenä. Enpä malttaisi sitä millään odottaa, mutta valitettavasti puhelinta joutuu odottelemaan useamman viikon. Tämmöinen selfiepostaus tällä kertaa. No, en todellakaan ota näitä tavaksi, joten nou hätä! Piti vaan vähän ilotella perjantain kunniaksi. Aurinkoista viikonloppua! – Sunny weekend!

24 thoughts on “Hemmottelua

 1. Kampaajalla käynti on ihana piristys. Voi jutella mukavia kampaajan kanssa ja ulkonäkökin siistiytyy ja kohenee.
  Kävin aikaisemmin, vuosikaudet, kahden kuukauden välein, laitattamassa raitoja. Nykyään en viitsi vaivautua läheskään niin usein. Pistän väriä tukkaan itse ja käyn leikkauttamassa muutaman kerran vuodessa.

  Mukavaa viikonloppua !

 2. Oikein! Tulos näyttää aivan upealta.
  Mutta voi ei… olen jo vuosia haaveillut ruusukullan värisestä puhelimesta… ja läppäristä… ja kamerasta… Pitäisikö nyt mennä iPhone-kauppaan? 🙂
  Ihanaa viikonloppua!

 3. Oikeen hienot tuli. Mulla on keskiviikkona kampaaja ja tosiaan on jo korkea aika täälläki saada uutta piristystä hiuksiin.
  Kivaa viikonloppua sinne teille 😉

 4. Ei sitä tajuakaan, miten kampaamoreissu voi piristää! Kivaa viikonloppua myös teille, Maarit!

 5. Ei sitä passaa itseään unohtaa tässä arjen tiimellyksessä. Kummasti piristää pienikin itsensä hemmottelu! Jaksaa sitten taas 🙂

 6. Upealta näytät aina vaikket kävisikään kampaajalla! Miten tässä olisikaan varaa käydä kun tosiaan pitää kuljettaa kiiruusti pennoset taimistolle 🙂 Ruusukulta on ihana väri, minäkin olen siihen aivan hulluna…

 7. No todellakin olet ansainnut <3. Ja voi että mutta oon kateellinen noista sun paksuista hiuksista. Itselläni ei ole koskaan ollut ja nykyään nekin vähät on pelkkä muisto vaan :). Mutta jos jotain positiivista pitää näistä hahtuvista repiä, niin harmaat (joita siis todellakin on), on tähän Elovenan keltaiseen kuosiin pelkkää plussaa :D. (Ties kuinka monet kerrat on koitettu värjätä mun hiuksia tuhkanvaaleiksi, mutta eihän se väri ole koskaan pysynyt montaa pesua kauempaa. Tää luonnon järkkäämä tuhka sen sijaan taitaa olla pysyvää sorttia :))

 8. Freesin näköinen olet ja kivasti kampaaja käynti kyllä piristää. 🙂

 9. Kampaajalla käynti on aina ihanaa. Jokainen on ansainnut hemmottelua. Harmaita pukkaa täälläkin….

 10. Kyllä meikälääsenki eurot menöö kesääsin aika tarkasti puutarhahan. Ny oon jo ruvennu kattelemahan ittiä peilistä. Tarttis teherä samat kuviot ku säki. En oo sulla kyllä huamannu mitää harmaata 🙂

 11. Kiitos kauniista sanoistasi. Tää puutarhahomma on sellaista, että rahat menee taimistoille ja enimmän aikaa itse on kuin naispuolinen Turhapuro, kun mönkii tuolla pihalla.

 12. Joo, tuo luonnontuhka on tullut jäädäkseen. Ei peity värilläkään ihan helposti.

 13. Voi, voi. Kohta on koko etuosa päästä vitivalkoinen. Joo, kesällä ei ole rahaa mennä kampaajalle.

 14. Ehdottomasti itseään pitää välillä hemmotella. Jo pelkkä kampaajalla käynti piristää kummasti aina. Liisa

 15. I recognize this. Always the family FIRST. Your hair is gorgeous. And what a beautiful photo in your header!!.
  Wish you a beautiful sunday.

 16. Kyllä niitä harmaita puskee itsekullekin, ja tyyristähän tuo kampaajalla käynti on. Nyt löysin edullisen kotikampaajan, jonka työhön olen hyvin tyytyväinen. Sinä näytät upealta! Kulmakarvat ovat piste i:n päällä.

 17. Kaunis ja pirteä Satu!
  Kyllä sitä pitää itseään piristää aina säännöllisesti. Se tekee niin hyvää.
  Kyllä olet niin iloisen näköinen ja sinulla oli hieno loppunostatus tuossa valkosipulifilmissä.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: