Ja hempeily vaan pahenee…

Ja hempeily vaan pahenee…

Niinhän se on, että yksi asia johtaa toiseen. Ensin maalattiin keittiön tuolit hemaisevan pastelleiksi. No, siihenpä kävisi mukavasti ikkunahylly… Mieheni laittoi ikkunalaudan ja minä tuunailin salusiinit vähän korkeammiksi.

Tähän hempeyteen kävisi kyllä älyttömän hyvin sellainen lautashylly, eikö?

No, minäpä tilasin sellaisen… Hylly tulee tuon kanataulun tilalle. Kanoille on vielä uusi paikka katsomatta. Ja kun kerran tulee hylly, tilasin siihen ihka ensimmäiset GreenGateni. Ah ja voih! Niitä nyt odotellaan…

Mieheni toi kauppareissulta pari hyasinttia, jotka pääsivät uudelle hyllylle.

Tässä vähän lähempää kuvaa verhoista, jotka ovat ihan omaa designia ja ompelua. Kohtuullisen romanttiset, vai mitä? Meikä vaan hempeilee, jouluttelusta ei tietoakaan. Nuo sintitkin  miellän enemmän kevääseen kuin jouluun. Mun jouluttelut alkavat vasta joulukuussa ja loppuvat aika pian Tapanin jälkeen. Loppiaisesta alkaa mun kevät! Kevät on siis jo ihan kohta! Mukavaa torstaita!

44 thoughts on “Ja hempeily vaan pahenee…

 1. Ihanan Satumaista hempeilyä 🙂

  Ja sama juttu täällä ton joulun suhteen. Ens sunnuntaina pelataan viimeinen golfkisa (pakkasessa näillä näkymin) ja sit onkin kohta taas kevät :). Joulu vaan käväsee siinä välissä.

 2. OIlipas mukava postaus, sai hyvälle mielelle. Kivoja ja kauniita juttuja olet saanut aikaiseksi. Monesti on niin, että kun saa ulkona puutarhatyöt tehtyä, niin aikaa riittää sitten vaikka sisustamiseen. Mukavaa viikonloppua!

 3. Näinhän se on. Aina tulee touhuttua jotain. Jollei ulkona, niin sisällä.

 4. Toi ikkunahylly on aivan ehdoton. Meillä oli entisessä kodissa hylly samalla tavalla ja tykkäsin siitä, kun se antoi näkösuojaa ja siihen oli kiva tehdä erilaisia asetelmia.
  Kanataulusi on myös suosikkini ja toivottavasti löydät sille keittiöstä vielä uudenkin paikan.
  Joulu loppuu meillä vielä aikaisemmin kuin teillä. Minun kevääni alkaa yleensä heti kun uusi vuosi on ohitettu.

 5. Ihanaa hempeilyä, kauniit verhot olet tehnyt – nuo salusiinit käyvät niin hyvin tuohon yläosaan <3 Tosiaan onkin ihanaa siirtyä tuolta ulkosalta vaihteeksi sisälle 🙂 Kaunis keittiö sinulla <3

 6. Jotekin tuttua, että yksi asia johtaa toiseen 🙂 Kivan ikkunahyllyn sait ja siinä voi vaihtaa koristeita ja kukkasia aina teeman mukaan. Greengatet on niin kauniita, joten varmasti saat upean kokonaisuuden uudelle hyllyllesi. Joulu tulee meillekin aikaisin ja häipyy myös aika pikaiseen, vaikka jouluihminen olenkin. Joulua on niin ihana valmistaa 🙂 Liisa

 7. Tykkäsin! <3

  Jotenkin nyt sopii tuollaiset hempeät värit. On niin synkkää ulkona ja ei tule yhtään valoa sisään. Hempeät värit vähän valaisevat.

  Minä en ole vielä greengateen hassahtanut. Mutta lautashyllyä himoitsen!

 8. Kanataulu on edesmenneen anopin maalaama. Minäkin tykkään siitä.

 9. Joo, ja keväällä voin kasvatella taimia tuolla hyllyllä.

 10. En minäkään ole aiemmin noita greengaten astioita tilannut. Muutama tekstiili kyllä on.

 11. olet taitava ompelemaan, verhot ovat todella kauniit ja hempeily näin syksyllä piristää kummasti. sinnikkyys palkitaan, hienoa kun otit kässäkorinsi uudelleen esiin, kukat ovat todella kauniisti virkattuja:)
  voi kunpa mekin saataisiin jostain inspis maalata keittiön mäntykalusteet!

 12. Gg.n astiat ovat niin söpöjä, ihanat hyasintit<3
  Mukavaa loppuviikkoa Satu 🙂

 13. On hempeää ja verhotkin käy hyvin kokonaisuuteen! Oikein mukavaa tavaroiden odotusta! 🙂

 14. Ihanaa hempeilyä! Greengatet, oih ja voih ja lautashyllyhän on ihan must ja ikkunalauddat! Turskatti kun meillä ei ole sellaisia. Hempeää viikonloppua <3

 15. Onhan se vaihtelua hempeillä välillä sisätiloissa 🙂 Ikkunalauta on kiva – ennen muinoin näitä näki enemmänkin, hyvä, ettei ole unholaan jäänyt.

 16. Kaunista hempeilyä! Lautashylly on kuin piste iin päälle:) Hih, minäkin haaveilin jo ääneen orvokin siementen kylvämisestä:D

 17. Ihanan hempeää, täytyy myöntää 🙂 Sintit näyttävät kivalta läpinäkyvissä purkeissaan.
  Sinullehan voi jo kohta toivottaa mukavaa kevään odotusta 🙂
  Ihanaa viikonloppua ♥︎

 18. Kivan näköistä ja niin se menee että lopulta on uudet astiat uudella hyllyllä kun ensin ostaa vain purkin maalia ja pensselin.?

 19. (Kommentti hävisi – huh. No yritetään uudelleen)

  Kaunista ja kodikasta. Maalaisromantiikkaa ja satua.
  Aivan ihanaa.

 20. Ihanaa hempeilyä ❤️Kaunista ❤️Tykkään ❤️Ihanaa viikonloppua ❤️

 21. Ihanan hempeää!!! Olen samaa mieltä, joulu alkakoon vasta joulukuussa.

 22. Kesti hetken ennen kuin ehdin hakea paketin. Se tuli kyllä perille.
  Ei meilläkään joulua rakennella ihmeemmin. Paitsi jouluvaloille alan lämmetä jo marraskuussa, pimeyden takia. Niitä ei kyllä ole vielä laitettu.

 23. No siellähän on pantu kohta koko huusholli uusiksi. 😉 Oikein kauniilta näyttää! Milloinkohan meikäläinen saisi inspiksen tehdä näille sisustusasioille jotain….

 24. Joo, kerran voi hempeillä pihalla, hempeillään sisällä.

 25. Hyvin vaihtelevaa minunkin inspikseni on. Välillä innostun ja välillä en lainkaan.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: