Mikä tässä oikein mättää?!! – Dreaming of summer…

Mikä tässä oikein mättää?!! – Dreaming of summer…

Taidan olla jonkin sortin ”vastarannan kiiski”. Mitä enemmän lunta tulee taivaalta, sitä enemmän ovat ajatukseni puutarhassa ja kesässä. Tämä alkaa jo ihan ahdistaa. No, viikon kun vielä lusii, alkaa virallinen kevät. Maaliskuu! Oujee!

Kyllä me vaan niin kovasti kesää odotellaan Mikin kanssa! Jaoin muuten noita kuvan ajuruohoja reippaalla kädellä syksyllä. Saa nähdä, joko leviävät oikein kunnolla polun reunoille. Jaoin myös sammalleimuja ja hoopeähärkkejä.

Ensi kesänä nuo takapihan istutukset ovat toista kesää. Toivottavasti multaa ei enää paljoa istutusten keskellä näy.

Toivon myös, että tuon kaariportin Lavinia-ruusut selvisivät kolmenkympin pakkasista.

Olisi ihanaa, kun tuo portti jo täyttyisi noilla kärhöillä ja ruusuilla.

Tällaista fiilistelyä tällä kertaa! Joko olet osallistunut blogini arvointoihin? Jollet, linkit löytyvät oikealta ylhäältä.

26 thoughts on “Mikä tässä oikein mättää?!! – Dreaming of summer…

 1. Näiti ihania kuvia katsellessa itsekin jo kovasti odotan kesää 🙂 Mukavaa keskiviikkoa <3

 2. Ihanaa fiilistellä kesäisen puutarhasi kuvilla:) Olen surrut tämän päivää vanhaa omenapuuta, jonka latvuksesta lumi oli halkaissut puolet:( Olin menossa lunta tiputtelemaan kun huomasin, joten olin myöhässä. En yksin ollessani uskaltanut kiivetä sahailemaan, joten korjaustoimet jäävät viikonloppuun, on nimittäin jo pimeää kun saan muita kotiin. Harmittaa, sillä tuo puu on meidän puutarhan keskipiste, kruunu. Olen tiennyt, että jossain vaiheessa se ei enää jaksa, mutta että tuo helkutin lumi tuli nyt!

  No, eteenpäin sano mummo lumessa, ja ehkä saan sen sahailtua vielä jonkinlaiseen kuntoon…

  Täytyy yrittää vähän jarrutella näitten siementen kanssa, sillä arvaas vaan mitä tänäänkin olen puuhaillut? Luuhannut siemenkaupoilla netissä….vaikka en saisi olla edes koneella niskan takia.
  Joku riippuvuus vissiin tämäkin…

  Mukavaa iltaa!

 3. Täälläkin "puutarhaminä" jo hieman nostaa päätään. Lähinnä kuitenkin jännittää, kuinka pihan kasvit ovat selvinneet hankalasta talvesta.

 4. Kyllä teillä on kaunis piha. Niin paljon kukkia ja kaiken päälle aivan ihana koira. Kiva katsella tällaisia kuvia, kun ulkona lumimäärä vaan kasvaa.

 5. Vajaa viikko enää lusitaan ja sitten, maaliskuu! Upeaa! Saa fiilistellä, kerätä voimia, nautiskella, suunnitella, haaveilla ja nauttia jo tehdyistäkin ja toivoa ettei talvi lannistanut ihanuuksia!

  Meillä sataa….lunta!

 6. Malttia malttia Satu, kyllä se kesä sieltä tulee. Uskon kyllä ettet malttaisi odottaa, kun uusittu piha siellä odottaa lumen alla.

 7. Eiköhä meidän kaikkien mieli tähyä kesään. Kyllä se sieltä tulee ja on päivä päivältä lähempänä. Kesäkuvia on kyllä mukava katsella ja nauttia ihanasta puutarhastasi.

 8. Niin ihania kuvia, että kesää jo malttamattomana odottaa ☺☺

 9. Härreguud kun teidän piha on kaunis ♥ Moisesta kukkaloistosta täällä saa haaveilla vielä monta vuotta.

 10. Ihanaa, olet kuin Duracell-pupu joka joutuu olemaan talven paikoillaan ilman paristoja ja lopulta keväällä saa pariston ja pääsee irti puutarhaan…aika ihailtavaa tuollainen intohimo jotain asiaa kohtaan!

 11. Voin vain kuvitella miten kevään odottaminen voi tuntua tässä vaiheessa ylitsepääsemättömän hitaalta, mutta kyllä se sieltä tulee. Ihania kuvia, alkoi jo itselläkin hieman levoton olo tulla kun ajatukset karkasivat lumettomaan pihaan 🙂

 12. Mun mielestä on parempi et lumet satavat nyt eikä vasta huhtikuussa 🙂

 13. Upeat värit! ja upeat ne Lavinia-ruusut, todella kauniit. En laske viikkoja kevääseen, lasken jo tunteja. Niin kauhea kaipuu valoon ja lämpimämpään ja siihen että saa upotettua kädet multaan.. Ihanaa keväänodotusta, Mikille myös!

 14. Kyllä minäkin odotan jo kovasti kevättä ja kesää:) Ja puutarhahommia

 15. Kevättä ja kesää täälläkin odotellaan. Jo riittäisi tämä harmaus…

 16. Ajatteles, minä en ole tilannut netistä yhtään siemeniä tänä vuonna. Eka kerran vuosiin!

 17. Hurjaa, sitä oli jo unohtanut että tosiaan oli 30 astetta pakkasta eikä lunta suojana ollenkaan, toivotaan silti parasta kaikille puutarhan asukeille.

 18. Kesää odotellaan täälläkin jo kovasti ja kiroillaan jatkuvaa lumentuloa ja lumitöitä… Mutta kyllä se kevät sieltä tulee…

 19. Kyllä täälläkin on mieli malttamattomana kesässä, ei jaksaisi enää. Talvi vaan on liian pitkä, piste. Kivaa viikonloppua <3

 20. Ei ihme, että mielesi on kesässä, kun katselet noita kauniita kuvia. Kyllä minäkin jo odottelen kevättä ja lumien lähtöä. Mukavia viimeisiä helmikuun päiviä tv Liisa

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: