Kevät, kevät, kevät!!! – Spring!

Kevät, kevät, kevät!!! – Spring!

Tänään alkoi maaliskuu eli ihan oikea KEVÄT! Jes, jes, jes! Nyt voi jo ihan luvan kanssa haaveilla ja suunnitella kaikenmoista kivaa puutarhaan liittyvää. Ensi kuun Kevätmessujen Blogikylänkasvihuoneprojektianikin jo kovasti suunnittelen. Tänään aloitin nimikyltin maalaamisen. Kylttiin tulee hemaisevat pastellivärit sekä kukkia ja perhosia Kukkaiselämää-tyyliin.

Tästä se lähtee… Aion myös ommella kasvariini muutaman puutarha-aiheisen pupun. Onko sinulla ehdotuksia tai ideoita? Nyt voit konkreettisesti vaikuttaa kasvarini sisustukseen!

Jotain mielikuvituksellista, sillä Oma Piha -messujen yleiskoristelualueen teemana on Puutarhan uni.

Kuva: Tanja Nieminen

Ehkä teen Kepa-keijun (alla) lisäksi jonkin toisenkin keijupupun tai enkelin? Ajattelin laittaa Kepan keinumaan kasvarin katosta.

Olen myös tutkinut kasvariprojektiini liittyen Puutarhasi elämään -siemen- ja tarvikeluetteloa. Eikös ole aivan ihania karkkiväriruukkuja? Ah ja voih!

Kuva: Puutarhasi elämään -esitteestä
Kuva: Puutarhasi elämään -esitteestä

Pidän messuilla kahtena päivänä puheenvuoron. Sitäkin pitää harjoitella ja valmistella. Vaikka puhun työkseni, jännittää se silti ihan kamalasti. Toivottavasti en pyörry! Hih! Kerron puheenvuorossani puutarhastamme. Tuleeko sinulla mieleen jotain erityistä, mitä haluaisit tietää tai kuulla puutarhastamme?

Näillä mietteillä mennään tänään tiistaina, kevään ensimmäisenä päivänä! Kivaa tiistaita!

34 thoughts on “Kevät, kevät, kevät!!! – Spring!

 1. Suloisia nuo pupuset!
  Ehkäpä vilttihattuinen pupu on torkahtanut haravansa kanssa pensaan juurelle 🙂
  Nyt kuulostaa messuohjelma kiinnostavalta, innostavaa kuultavaa meille omista puutarhoista innostuneille! Yritän päästä kuulemaan!

 2. Nyt juuri on kesähaaveiden aika. Täällä aurinko paistaa niin ihanasti, että mieli virkistyy valtavasti. Onnea messusuunnitelmillesi!

 3. Ihania suunnitelmia sinulla, kuulostaa mielenkiintoiselta tuo messuprojektisi!

 4. Voin hyvin kuvitella ihanan Kepa-keijun keinumassa kasvarissasi iloisesti helmat heiluen ja kyllähän Enni-enkelikin olisi aikas kiva sievästi istumassa jollakin prinsessatuolilla… 😀 Toivoisin että kun pidät esityksen niin laittaisit ihania puutarhakuviasi taustalle pyörimään Mikkiä unohtamatta, pusukäytävän ja kaiken muun! Ja en Sinä varmaankaan siellä esiintymislavalla pyörry, otat vain Enni-enkelin kainaloon tukemaan Sinua 😀

 5. Nyt on kevät kyllä niin mahtavalla mallillaan ettei voisi parempaa toivoakaan. Tänäänkin saadaan nauttia aivan täydellisestä kelistä <3
  Ei mene enää kauaakaan niin on jälleen kesä. Toi pupuperhe on aivan valloittava.

 6. Nukkumattipupu ehdottomasti! Ihana nähdä kasvarisi messuilla:)

 7. Pupuset sopivat erinomaisesti tuohon Puutarhan uni -teemaan. Niitä voisi olla useampikin siellä täällä kurkkailemassa. Kivipellon Sailan ehdotus puutarhasi kuvien pyörimisestä puheen taustalla on erinomainen idea. Näin ihmiset saisivat konkreettisesti käsityksen puutarhastasi.

 8. Minusta tuo keskimmäinen harmaa pupu istutuslapion kera on hurmaava<3 Toivottavasti pääsisin itsekin tuonne messuille ja voitaisiin viimeinkin tavata, olisi ihanaa nähdä sinut ja kasvarisi!

 9. Yksi pupunen voisi nukkua riippumatossa hattu silmillä heinänkorsi suussa.
  Oikein mukavia suunnitteluja

 10. Enpä osaa muuta toivetta esittää, kuin kuvia ja puhetta niiden pohjalta… Yritän päästä kuuntelemaan sinua, mutta kasvarillesi tulen varmasti

 11. Ihanaa ja nyt saa hörheltää ja kukin omien innostuksen lähteiden kautta. Keväällä on ilmestymässä aika monta ihanaa hajuvettä ja meikkikokoelmaan, hih. Nuo puput vievät sydämen. <3

 12. Kuulostaa ihastuttavalta ja innostavalta suunnittelulta! Muuta ei tullut mieleeni kuin ylipuutarhuri Arno Kasvi -pupu :-). ..ja paljon, paljon runsautta ja pupuja :-). Ihana kevät!

 13. Jos Mikki oli elementissään lumessa, niin Satu on sitten näissä puutarhasuunnitteluissa 🙂
  Jos aiheena on uni, niin heti tuli mieleen, että voisko yksi pupu olla pyjamassa/ uniasussa nukkumassa jonkun kasvin juurella? Keijupuput kuulostaa hyvälle.

 14. Ihania suunnitteluhetkiä sinulle <3 En malta odottaa että näen lopputuloksen sillä se on varmasti jotakin ihanaa ja kaunista <3 Mukavaa maaliskuuta <3

 15. Pitää tulla kuuntelemaan, jos satun sinne samana päivänä. Ja kasvarit kierrän taatusti. Kiva teema!

 16. Tosi kiva idea nuo bloggareiden kasvihuoneet. Puput on tosi hauska idea, mulle kävisi nuo kaikki puput!

  Olen hommannut itseni talkooporukkaan joka koristelee puutarhaseuran osaston paikallisilla rakennusmessuilla. Se ei ehkä ole ihan yhtä jännittävää, mutta kyllä sitäkin odotan "sormet ja varpaat kipristellen".

 17. Puput sopivat hyvin teemaan. Enpä nyt osaa parempia ehdotella kuin tuolla jo tuli.

  Puheessa voisit kertoa vaikka teidän polkuprojektista tarkemmin; miten pohjustitte, reunustitte jne.

 18. Harmaa pupu on Viivi Viherpeukalo. Olisi mukavaa tavata!

 19. Toivottavasti saan sitä runsautta tuohon aikaan vuodesta…

 20. Jos käyt messuilla, eiköhän olla samana päivänä, sillä olen paikalla joka messupäivä ainakin klo 12 – 16.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: