Kohti Kevätmessuja…JA LIPPUARVONTA!

Heips! Täällä alkaa messukuume vähitellen nousta! KevätmessutHelsingin Messukeskuksessa 7. – 10.4.2016 lähenevät… Kuten ehkä jo tiedätkin, olen tämän kevään Kevätmessujen Oma Piha -messujen Blogikylän asukas. Blogikylä sijaitsee Puutarhaetsiviensuunnittelemalla messujen Puutarhauni-yleisalueella. Meidät neljä Blogikylän asukasta löydät täältä. Meillä kullakin Blogikylän asukkaalla on mieluisana ja haasteellisena tehtävänä sisustaa kasvihuone omalla tyylillämme. Meillä jokaisella bloggaajalla on ihan erilainen tyyli ja se näkynee kasvihuoneitten sisustuksissa. Puutarhauni-yleisalueen teemana on nimensä veroisesti metsä, sadut ja unet. Tuo satuteema passaa minun mielikuvitukselleni loistavasti. Pupuja ja väriä on tulossa ja kukkia niin paljon kuin onnistun niitä huhtikuussa saamaan. Olisiko sinulla ehdotuksia kasvarini sisustukseen? Pupuihin liittyen sain aiemmin loistavia ideoita. Kiitos niistä! Blogikylän sisustettava kasvihuone on KivikankaanPiccolo, 3,6  m2. Kasvihuoneen edustalla on lisäksi parin neliön terassi ja istutusalue. Bloggarien arvonnassa kasvihuoneeni väriksi valikoitui sininen. Olen arpaonneeni tyytyväinen.

Kuva Kivikankaan sivuilta

Pidän messuilla kahdesti puheenvuoron. Kerron puutarhastamme:”Kukkaiselämää – matkalla kohti unelmapuutarhaa”. Ensimmäisen kerran esiinnyn perjantaina 8.4. klo 16.30 Piha-lavalla. Arvaa vain, jännittääkö! Toisen kerran sunnuntaina 10.4. klo 15.00. Pidän PowerPoint -esityksen. Joten kuvia pukkaa puheen lisäksi. Piha-lavan esiintyjät ja aiheet löydättäältä. Oletko tulossa kuuntelemaan esityksiä? Mikäli olet tulossa Kevätmessuille, voit osallistua messulippujen ARVONTAAN TÄSTÄ. 

18 thoughts on “Kohti Kevätmessuja…JA LIPPUARVONTA!

 1. Voi kun jännittäviä aikoja sinulla on menossa ja ihanan kasvihuoneen sait somistettavaksesi. Tulisin takuulla, mutta toi hankala matka on kyllä esteenä, varsinkin kun olen sinä viikonloppuna vielä töissäkin.
  Onnea ja menestystä sinulle messuille!

 2. Voi mie niin odotan sun kuvia sieltä messuilta. Ajattele, kesä tulee ihan kamalalla vauhdilla. Jeeee

 3. Tuo vaaleansininen (mikä mun silmään taittuu aavistuksen verran turkoosiin) kasvihuone näyttää hyvältä! Sininen kuuluu lempiväreihini :). Ihanaa. Alan jännittämään puolestasi. Voin vain kuvitella, miten mukavaa on kasvihuonetta rakentaa. Vaikka en sinua henkilökohtaisesti tunne, niin uskon, että esiintymisesi menevät hyvin. Ja jos olen messuilla, tulen katsomaan :).

 4. Aion tulla katsomaan kasvarisisustuksianne, mutta luennon kuuntelemisesta en vielä tiedä. Toivottavasti ehdin siihenkin.

 5. En enhkä tule messuille, mutta olisi sitten mukava nähdä kuvia sisustamastasi kasvihuoneesta. Hyvin se puhe menee 🙂

 6. Olisipa mukava päästä käymään… Tuo sininen kasvihuone on ihana!

 7. Tulossa paikalle kyllä, mutta ajankohtaa en vielä tiedä. Toivottavasti ennätän kuuntelemaan:)

 8. Vitsit, kun olen jo ohjelmoinut tuon huhtikuun niin täyteen, etten voi edes arvontoihin ottaa osaa. Onnea valmistautumiseen ja kaikkiin messutilanteisiin.

 9. Täytyy tulla katsomaan sinua sinne. Me tehtiin koulussa olessa pari vuotta sitten Puutarhaetsivien ständi siis oppilastyönä messuilla. Ja kun messuja purettiin voi sitä kukkien määrää minkä sai ilmaiseksi kotiinsa roudata ♥

 10. Tsemppiä suunnitteluun, lopputuloksesta tulee varmasti hyvä!

 11. Osallistun arvontaan ja tsekkaan ehdottomasti blogikylän. Ihan oikein, että harrastajayhteistö otetaan näin isosti mukaan. Onko noi uusimman postauksen puput tulossa sinne kans? 😀

 12. Voi hitsi, mää oon tulossa messuille lauantaina, joten en kuule esityksiäsi, mutta tulen kyllä moikkaamaan:)
  Ja mukana arpajaisissa tietty!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: