Otetaas uusiks ja ARVONNAN VOITTAJA!

Otetaas uusiks ja ARVONNAN VOITTAJA!

Me ollaan täällä Unelma-pupun kanssa valmistauduttu kevään koitoksiin…

Ollaan koristeltu linnunpönttöä… ja nimikylttikin on syntymässä.

Sitten me vähän mietittiin. Ootte te blogikaverit kyllä nopeita. Mulla oli ehkä reilun parin tunnin ajan toissapäivänä juttu tässä blogissa. Ehdotin siinä bloggaritapaamista tulevana kesänä – vaikkapa meidän puutarhassa täällä Lappeenrannassa. Sitten kuulin, että lännessä on jo suunnitteilla bloggaritapaaminen. Ajattelin, että olkoon sitten ja poistin se blogijutun, johon kukaan ei kommentoinut mitään. No, kun poistin sen jutun, tuli seuraavana päivänä parikin  kyselyä, missä juttu on. Ehkäpä me sitten voitaisiin kuitenkin pitää bloggaritapaaminen täällä idässäkin? Täältä on pitkä matka länteen ja toisin päin. Henkilökohtaisesti minua ottaa pannuun, että täällä ei juurikaan tapahdu mitään ja kaikki tapahtuminen tuppaa olemaan pääkaupunkiseudulla tai lännessä. Monesti vielä arkena, jolloin homman voi unohtaa. Ehdotin bloggaritapaamisajaksi heinäkuun 16:tta tai viikkoa myöhemmin lauantaina. Heinäkuuta, koska sää on silloin todennäköisesti suotuisa ja puutarhakin parhaimmillaan. Olisiko joku muu ajankohta parempi? Tulisiko kukaan? Ketä kiinnostaa? Nyt on sitten paikallaan kertoa tapaamishaluista ja toiveajankohdasta. Ohjelmaakin pitäisi miettiä. Täällä Lappeenrannassa ei ole mitään erikoisia taimistoja tai huikeita puistoja. Satama kyllä on näkemisen arvoinen paikka. Ehkä risteily Saimaalla? Tai jos joku toinenkin täällä Lappeenrannassa tai lähellä innostuisi raottamaan pihaporttiaan.

Ja sitten siihen kukkahörhön arvontaan. Tyttäreni toimi onnettarena ja voittajaksi valikoitui Eilamar Illakosta varjoliljaan -blogista! Onnea! Ilmoitatko, Eilamar,  osoitetietosi blogini sähköpostiosoitteeseen? Kiitos kaikille osanottajille. Lähiaikoina on tulossa lisää arvontoja, joten olkaapa kuulolla! Loppuun Mikin eilistä iloittelua Saimaan jäällä.

Kotipihalla Mikki kaivoi itselleen pesän lumihankeen. Siitä on hyvä tähystellä maailman menoa. Kivaa sunnuntaita!

47 thoughts on “Otetaas uusiks ja ARVONNAN VOITTAJA!

 1. Kivaa, että on suunnitteilla useampikin tapaaminen? Ruusunmekossa on pelargonitapaaminen 18.6, milloinkas se lännen bloggaritapaaminen on? Olisi mukavaa päästä itsekin mahdollisimman moneen mukaan! Ja onnea voittajalle <3

 2. Hyvä Satu! Säpinää sinne itään, ihana juttu! Suomenmaa on niin pitkä ja lanteet leveällä että tänne mahtuu vaikka kuinka monta ihanaa bloggaritapaamista! Olisi ihanaa, jos kaikkein arimmatkin puutarhahörhöt uskaltautuisivat mukaan, ja että tapaaminen olisi niin lähellä että sinne olisi helppo osallistua! Unelman kanssa oli varmaan ihana miettiä tätä tärkeää asiaa!

 3. Lännen väki varmaan kertoo asiasta lähiaikoina. Idän tapaaminen varmaan järjestyy, jos on intoa tavata.

 4. Hei! Minua kiinnostaisi ehdottamasi bloggaritapaaminen kovasti ja heinäkuun alkupuoli olisi hyvä ajankohta, koska loma-aikaan voisin saada helpommin jonkun perheenjäsenen tänne talonvahdiksi. Sitovasti en siis pystyisi tässä vaiheessa ilmoittautumaan.
  Kukkaiselämää-nimikylttisi on tosi kaunis! 🙂

 5. Kiinnostaa kovasti,jos vaan osuu sopivaan ajankohtaan. Vielä en tiedä, missä kesällä olen.

 6. Olen myös innolla tapaamisessa mukana, ja veikkaan, että siskoanikin kiinnostaisi tapaaminen, vaikka ei bloggaa – on kyllä somessa yleensä aktiivinen 😀 Heinäkuu sopii näillä näkymin hyvin, kun kalenteri ammottaa tyhjyyttään. Melkein kyllä tykkäisin enemmän kiireettömästä sunnuntaista kuin lauantaista. Tirilän puutarha on ok, tosin palvelu siellä nihkeää.. Ja tokihan me lemiläiset voidaan myös puutarhan portteja raottaa, jos ketään kiinnostaa 😉

 7. Mukana tapaamisessa, vaikka en ihan puutarhabloggari olekaan, terkuin Suska Koivulasta.

 8. Juu, Unelma ei sano vastaan. En halunnut kilpailla lännen kanssa, mutta tuskinpa samoista ihmisistä kuitenkaan on kyse välimatkojen takia ja ajoitus on ehkä aika eri.

 9. Kiitos, Sara. Joo, harva voi varmaan vielä sitoutua. Lähinnä utelen, olisiko intoa, etten turhaan touhua ja mieti.

 10. Heinäkuun puoliväli olisi varmaan kivaa ja leppoisaa aikaa.

 11. Onnea pupun onnelliselle vastaanottajalle!

  Huomasin bloggaritapaamispostauksesi ja ryhdyin mielessäni laskeskelemaan, kuinka pitkä ajomatka sinne teille tulisi. Totesin, että ajankohta ei minulle käy ja lisäksi matkakin on aika pitkä. Silti asia jäi muhimaan päähäni. Sitten koko postauksesi hävisi.

  Minusta olisi hienoa, että tapaamisia järjestettäisiin eri puolilla Suomea, koska meitä bloggaajiakin asuu pitkin poikin maata. Liian pitkä ajomatka voi monelle muodostua esteeksi ja lisäksi matkaan kuluva aika syö mahdollisuuksia monipuolisen tapaamisen järjestämiseen. Osallistuin viime kesänä Tampereella järjestettyyn tapaamiseen ja niin minun kuin muidenkin tapaamisesta postatessa, tuli useita kommentteja juuri siitä, kuinka olisi ollut kiva tulla mukaan, mutta etäisyyttä yksinkertaisesti oli liikaa.

 12. Kivahan se on, jos tulee muitakin "hörhöjä". Kiinnostus ja innostus puutarhaan riittänee. Mulle käy yhtä lailla lauantait ja sunnuntait. Mitä vaan enemmistö haluaa. Lähinnä ajattelin, jos jossain haluaa käydä, voi sunnuntaina olla kiinni. Joo, Tirilästä samaa mieltä. No, Lemille lomps! ;O)

 13. Mukava, kun on kiinnostusta tapaamiseen. Minä tulisin Joensuusta mielelläni mukaan tapaamiseen. Minulle käy tuo Satun ehdottama 16.7. (mutta 23.7. ei käy). – Onnea voittajalla!

 14. Ensinnäkin suloinen Unelmapupu. ♥ Olisipa puutarhasi lähempänä, niin olisi kiva käydä vieraisilla ihan livenä. Heinäkuu on kohdallani buukattu kyllä muutenkin melkolailla täyteen.

 15. Mahtavat onnelliset kuvat Mikistä, kuin Samppaa katselisi <3 Pupuset ovat vaan niin yltiösöpöjä <3

 16. Minäkin ihmettelin, että miksi en näe bloggaritapaamisjuttua. Mieluusti osallistun idän bloggaritapaamiseen. Heinäkuun viikonloput ovat vielä vapaana 🙂 Olisi ihana nähdä puutarhasi livenä 🙂

 17. Varmasti mahtuu useampi tapaaminen tähän armaaseen kotomaahan, onhan puutarhaporukkaa ympäri ämpäri Suomea. Olis kyllä mielenkiintoista, mutta ajomatkaa tulee liikaa..:(
  Onnea voittajalle ja pupusi on tosi suloinen 🙂

 18. Heinäkuun viikonloput on minullakin vielä vapaana mutta varaan veilä hetken miettimistä. Työt saattaa olla kesällä toiset kuin tähän saakka ja sen takia en ole luvannut kesälle vielä oikein mitään 🙂

 19. Näillä näkymin minä pääsen osallistumaan. 16.7 sopii paremmin kuin seuraava viikonloppu.

 20. Kyllähän tänne sopii tapaamisia vaikka joka suunnalle. Mulle ei matka ole esteenä, vaan työt. Niitä siis riittää koko kesän ajalle hyvin tiiviisti. Tampereen tapaaminen mua harmitti, samoin edellisen kesän pohjoisen tapaaminen Särkällä.
  Jos olisi vapaata, tulisin sinunkin puutarhaasi! Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan.

 21. Sehän se on se matka, mikä aina harmittaa ja estää moneen juttuun tulemisen. Vielä sitä Helsinkiin joskus tuleekin, mutta länteen asti tulee niin pitkä matka, että jää luultavasti väliin.

 22. Kiitos arvonnasta. Oli hauska voittaa. Bloggarien tapaaminen on mielenkiintoinen juttu.

 23. Kuulostaapa hauskalta tuo blogitapaaminen.
  Onnea voittajalle!

 24. Mikki on lumipessään ihan kuin meiädn Olga pruukasi olla:) Noutajat osaavat nauttia ja myös relata.

  Meillä on aina järkyttävän kiire kesä. Kun vielä vedin puutarhakierroksia omass apuutarhassamme, se oli ihan mahdotonta. Nyt ovat kesät menneet niin, että ei olla ehditty edes Savonlinnan oopperaan. Tulee vieraita kaukaa. Tai alakvat hirvittävät helteet. Tai me olemme menossa johonkin lännisrannikolle, useimmiten äidille ja sitten tämä puutarha…:) Huokaan aina onnesta, kun alkavat heinkuun hämärtyvät illat, silloin on enää satovouhotus, mutta nurmikot ovat kohta kadonneet ja niittykukat kasvvat villeinä osa vielä lokakuullakin.

  Upeaa maaliskuuta!<3

 25. En tiedä vielä kesän lomista ja ohjelmasta, mutta tapaaminen kiinnostaa kyllä

 26. Lappeenrantahan on monin tavoin mukava paikka, tosin en ole pariin kymmeneen vuoteen käynyt tarkastamassa. 🙂
  Kyllä bloggaajatapaamisia mahtuu useampikin kesään. Kesäaikatauluni on vielä auki, mutta heinäkuussa ei ainakaan ole työesteitä.

 27. Minua alkaa jo juhannuksena ahdistaa, että kohta ihana kesä loppuu…Kiitos samoin, Leena!

 28. Tulen mielellään bloggaritapaamiseen puutarhassasi, jos ajankohta sopii. Olen todennäköisesti muutenkin kesälomareissulla Itä-Suomessa heinäkuun puolen välin jälkeen.
  Lappeenranta kesäkaupunkina on kaunis ja lisäksi Imatra kuuluisine koskineen naapurissa, joten nähtävää varmasti riittää.

 29. Ehdottomasti tulen tutustumaan puutarhaasi, jos vaan saan sille viikonlopulle vapaata, pitää muistaa esittää toivetta töissä:D Ihana Mikki <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: