Blogikylän kasvarista ihan omaan!

Blogikylän kasvarista ihan omaan!

Jaa-a, Kevätmessuilla sisustin Blogikylään yhden kasvarin. Nyt se elämä on taaksejäänyttä ja on aika panostaa ihan omaan kasvariin. Meillä on Kivikankaan Gardener, 16 neliötä. Tykkään siitä ihan kympillä! Tänä kesänä olen ajatellut vähän uusia sen sisustusta. Panostan kauniisiin kukkiin, jahka niitä on saatavilla.

Romanttista sen olla pitää! Puuttuu vain ne em. kauniit kukkaset. Vaaleanpunaiset. Myös pientä säätöä teen vielä sisustuksen suhteen..

Kasvarissa aiemmin olleet kalusteet siirtyivät terassille, jonka sisustus on myös vielä vaiheessa.

Kaikenmoista puuhaa on pihalla vielä tehtävänä ja se on pelkästään kivaa se! Tosin tänään on ollut lepopäivä. Heiluin pihalla seitsemänä päivänä kuin heikkopäinen ja nyt on väsy. Tein ”Mikit”. Tänään on ilta mennyt masun vieressä sohvalla nuokkuen. Huomenna taas uutta tarmoa täynnä, jos sää sallii.

Mukavaa viikkoa! Huomenna arvon ne messuliput Lahden Pihapiiri-messuille. Arvontaan voit osallistua edellisessä postauksessa.

12 thoughts on “Blogikylän kasvarista ihan omaan!

 1. Kuulostaa hyvältä että pidät edes joskus lepopäivän. Mukavaa tiistaita sinulle!

 2. Ihana tuo metallinen divaani ♡
  Mukavaa viikkoa!

 3. Välillä on hyvä levätä ja pitää levopäiviä 🙂 Kiva, kun vihdoin löysin sun blogin 🙂

 4. Puutarhahommat on vaan sellaisia, että mennessäänhän ne vie. Mutta kannattaa ehdottomasti välillä huilia. Minulla siitä pitää lapset huolen 🙂

  Ihanaa sisustaa kasvaria! Näyttää niin sinulta <3

 5. Uudistetusta kasvaristasi tulee varmasti upea, mikäli sinua yhtään tunnen. Liisa

 6. Ja sen huamaa. Puutarha on nii viimmeesenpäälle siisti. Teillä on hyvän kokoone kasvari. Sinne mahtuuki vaikka mitä hianua. Täälä tuli aamun lunta ja loppupäivän vettä….että se siitä puutarhapäivästä.

 7. Hyvä, että muistat levätä myös välillä. Kiva nähdä millainen uudistettu kasvihuoneenne sisustus tulee olemaan?

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: