Vielä ehtii – Fertilizing

Vielä ehtii – Fertilizing

Heips! Viikot mennä vierähtävät. Kohta, päivän päästä, alkaa syksy virallisesti. Oletko valmis? Minä en! Onks pakko, jos ei haluu. Kesä on niin ihanaa aikaa! Koska syksy lähenee, pitää alkaa valmistautua tulevaan puutarhakauteen. Niinpä ensi kesänkin kukkaloiston voit varmistaa huolehtimalla syyslannoituksesta. Olen saanut blogiyhteistyönä  Biolanin Syksyn PK-lannoitetta. Hyväksi on todettu. Eipä ole ollut kukkien määrässä seuraavana kesänä valittamista. Kukkia on riittänyt keväästä syksyyn koko puutarhakauden. Tietty kukintaa avitellaan Biolanin muilla huipputuotteilla pitkin kesää. Jos tykkäät laadusta ja luomusta, suosittelen suht pitkällä kokemuksella Biolania. Alla kuva viime syksyn lannoitusoperaatiosta. Pakko tunnustaa, että tämän syksyn lannoitus on vielä vähän vaiheessa, mutta vielä ehtii. Ensi viikonloppuna lannoitetaan.

Kuten alla olevista kuvista näkyy, riittää kukkia vieläkin. Hyvä, kun kasvarin näkee..

Syyslannoitatko sinä?

Mukavaa loppuviikkoa! – Happy week!

36 thoughts on “Vielä ehtii – Fertilizing

 1. Kiitos lannoitevinkistä, jospa meilläkin muuttuisi syyslannoituksen avulla tuon näköiseksi x)

 2. Oi kun on ihanat leimut ja nauhukset! Korkeat ja komeat.
  Mun täytyy myöntää, että en ole ikinä ostanut syyslannoitetta. Olen nyt kokeillut heittää tuhkaa parin syreenin juurelle, jotka eivät vain ole suostunut kukkimaan, vaikka ovat jo yli 5 vuotta sitten istutettu. Jospa se auttaisi. Tuhkassa on osittain samoja aineita kuin syyslannoksessakin. Jää nähtäväksi ensi keväänä, kukkivatko sitten.

 3. Aion lannoittaa, kunhan pääsen mökille. Lannoitin myös viime syksynä. Aikaisemmin en ole lannoittanut, mutta kun hommasin uusia pensaita, ajattelin, että talvehtivat paremmin, kun lannoittaa. Ihanasti sinulla kukkii vielä. Mukavaa viikkoa!

 4. Kiitos muistutuksesta, pitää piipahtaa lannoiteostoksille ☺

 5. Kauniisti vielä kukkii.Kyllä aion lannoittaa. Mukavaa syyskuun alkua:)

 6. Your garden is still in full bloom, wonderful. We have a great late summer too with even (too) hot days but I love it. Yes, slowly we have to prepare for autumn but not for late October I give the garden a slow working fertilizer.

 7. Kyllä minäkin aion lannoittaa.
  Voi mahoton kuinka hienosti sulla kukkii.
  Oikein hyvää keskiviikko päivää sulle.

 8. Kauniisti vielä kukkii puutarhasi
  Kyllä osa on jo lannoitettu ☺
  mukavaa loppuviikkoa Sinulle Satu ♥

 9. Voi miten kauniisti vieläkin pihallanne kukkii <3 Ihana Mikki apulainen <3 Mukavaa loppuviikkoa <3

 10. Hih, eipä kestä. Itseltä on monina aiempina vuosina syyslannoitus helposti unohtunut muussa syyshässäkässä.

 11. Olen huomannut, että syreenit tykkäävät tuhkasta. Olen heitellyt kotiloraivooni tuhkaa tonttimme rajalla oleville syreeneille. Ovat innostuneet huikeaan kasvuun ja yleensä kukkivat myös hyvin.

 12. Lucky you! We have had quite a lot of rain, but some sunny days as well. Happy week, Janneke!

 13. Oletko valmis… No en, syyskuu on vain nimi kalenterissa 🙂 Jos ilmat ovat lämpöiset ja aurinko paistaa, niin sen mukaan.
  Lannoitukset vaiheessa…
  Kaunista on siellä, yhä vain kukoistaa 🙂

 14. Elokuu(kin) meni niin nopsaan. Itse olen huono syyslannoittaja. Jossain vaiheessa varoiteltiin syksyllä lannoittamisesta, etteivät kasvit innostu liikaa, mutta se taitaa koskea niitä keskikesällä käytettäviä lannotteita. No, epävarmuudessani en sitten ole tehnyt mitään :). Syyslannoitteet taitavat auttaa talvenkesätvyyteen? Mihin saakka syyslannoitetta voi antaa?

 15. En ole syyslannoittanut vielää kertaakaan mitään, mutta nyt kun katselee tuota sinun puutarhaasi, niin pitäisi varmaan aloittaa 😀 Onko tuo kuinka riittoisaa, että riittäisikö säkki noin 15m2 kukkapenkkiin?

 16. Itse heittelin syslannoitteet jo pari viikkoa sitten:)

 17. Mä tykkään nykyisin syksystä. Kiva, että ilmat hieman viilenee. Kesällä sai olla koko ajan hiki päässä.

 18. Syyslannoitteen paras antoaika on siinä heinä- syyskuyssa, mutta vielä ehtii. Syyslannoitteesta puuttuj typpi, jota on kesälannoitteissa.

 19. Säkki riittä enemmän kuin hhvin. Noin puoli litraa lannoitetta kymmentä neliötä kohden.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: