Vielä kukkii.. – Still blooming..

Vielä kukkii.. – Still blooming..

Hei! Tiedättekö, lähes inhoan sanontaa: ”Vielä on kesää jäljellä…” Sitä toitotetaan nyt ihan joka tuutista. Minä ymmärrän sen niin, että kesä on siis ihan finito. Loppu. Slut. Kauheeta! Tiedä sitten, tuleeko samoja mielleyhtymiä sanonnasta: ”Vielä kukkii..”, vai onko se yhtä kuin, ettei kuki yhtikäs mitään? No, kukkii kuin kukkiikin! Ilman suurempia filosofointeja kukkakuvia Mikillä – ja ilman. Malli oli eilisiltana aika väsyksissä, kun kuvailin puutarhassa. Hi! It’s still blooming, althought it’s almost autumn. Mickey shouws you, how it looked like last night in our garden.

Yllä kaunein ruusuni ”Mikkis Kukoistus”.. ;O)

Superkyylä työssään: Kyttää, mitä naapurissa tapahtuu… ;O)

Tässähän näitä eilisillan kuvailuja olikin. Toinen mokoma jäi vielä näyttämättä. Jätänpä ensi kertaan. Toivottavasti jaksoit loppuun asti, sillä tuli melkoinen kuvamarathon. Mukavaa torstai-iltaa! Thank you for stopping by! Happy Thursday evening!

50 thoughts on “Vielä kukkii.. – Still blooming..

 1. Ihanasti kukkii elokuussa! En minäkään tykkää kun lasketaan päiviä kesän loppumiseen. Tosin, kyllä sitä itsekin pistää merkille syksyn ekoja merkkejä. Vaan ei se syksy eikä pimeys minua haittaa, sehän on kaunista aikaa. Mutta kylmyyttä minä inhoan.

 2. Naapurikyylä Mikkis Kukoistus 😀
  Vielä kukkii on just hyvä! Vielä kesää jäljellä on tosiaan ankea, just sellainen, että no niin… joululahjoja ostamaan siis. Plääh.

 3. Upeita ruusuja. Niiden lisäksi jaksan aina vain ihailla pihanne rehevyyttä.

 4. Iltaisin on kiva katsella kuvia 🙂
  Siellähän kukkii vielä paljon, ehkä sitä kesää sitten on vielä jäljellä (sorry, oli pakko) 😀

 5. Kukkiipa hyvinkin. En minäkään halua edes ajatella, että tämä alkaa olla loppusuoralla. Joka vuosi tuntuu siltä, että odottaa sen kesän alkua, varsinkin jos sataa ja on kylmä kauan ja sitten se yhtäkkiä onkin ohi/lopuillaan.

  Kauniita ruusukuvia. Ajattelin juuri, kun avasin blogiasi, että ehdotan sinulle lähikuvien ottamista/laittamista tänne! Heh heh, sen takia melkein nauratti ääneen, kun nuo ruusut tupsahtivat ruutuun lähikuvissa. Mutta tosiaan sinulla on paljon kaikkia ihania kukkia, niistä olisi kiva saada enemmänkin lähikuvia.

 6. Eikö sielä sadet kurita kukkiasi, kun ovat niin hyvän näköisiä ☺
  Nuo edelliset kukkakimput ihan huikeita ~♥~

 7. Nythän on monilla kukilla parasta kukinta-aikaa, ei todellakaan vielä ohi.

 8. Your garden looks beautiful. Hugs to Mikki
  Have a wonderful evening Satu.

 9. Ihania ruusuja ja vaikka mitä …. ja tietysti tuo ihanainen Mikki! Eihän se kesä vielä tähän lopu, eipä ensinkään!!! Mukavaa loppuviikkoa!

 10. Vielä kukkii, ihanaa!!! Vaikka kyllä minulle kesä loppuu koulujen alkaessa, valitettavasti… Vaikka oikeasti elokuu on vielä kesäkuukausi, mutta kun se puutarhurointiaika loppuu 🙁 Seuraavan kerran ehdin työntämään sormet multaan vasta sunnuntaina tai maanantaina 🙁

 11. Kukkiipa varsin hienosti jopa! Sanokoon toiset mitä tykkäävät, mutta minulla on yhä kesä ja aion jatkaa sitä viimeiseen asti. En vain halua taipua vielä syksyyn.
  Voi vitsi tuota Mikkiä. Aivan mahdottoman mainio puutarhakyylä. Varmasti naapuritkin tykkää, sillä Mikki tuskin näkemistään asioista eteenpäin juoruaa.

 12. Tosiaan, minua ärsyttää juuri nuo samat iankaikkiset sanonnat! Elokuu on kesää ja sillä siisti ja syyskuukin ja niin kauan kukkii kuin kukkii, eikä tarvi sitä s….ä alkaa manaamaan jo juhannuksena! Ihania kukkijoita ja kaunein on Mikki!

 13. Täällä on niin rento fiilis ja kaunista, ja olet ollut tosi ahkera pihallasi, kiitos <3

 14. Mikki really loves the garden, always looking around with interest, never destroying plants or running in the borders, such a well behaved dog. Your garden also looks still great in August, hope it will last until it's really autumn and that's still 6 weeks away.
  Regards, Janneke

 15. Kyllä teillä kukkii vielä pitkään tänä kesänä 🙂

  Kaunista viikonloppua.

 16. Kovin on rehevää ja kukkiaki vaikka kuinka palio. Ihana lumikärhö tiätenki saa erityysmaininnan, ku talavi vei mun omat.

 17. Tuo lähikuvaus ei oikein ole minun juttuni. En tiedä, mikä siinä on. Olen vähän sellainen suurten linjojen nainen..

 18. Kyllä tuo sade on piiskannut tuulen kera lähes joka päivä heinäkuusta alkaen..

 19. Onhan se niinkin…Mutta mitä kukkii enää niiden jälkeen? Viimeisiä vedellään.. Huoks.

 20. Thank you, Janneke. Mickey says thank you as well! Happy weekend!

 21. Lumikärhöön olen ihastunut minäkin. Toivottavasti selviää talvet.

 22. Ihana kukkakimppu bannerissa! Mä en oikein edes ymmärrä että kesän pitäisi jotenkin loppua elokuussa, puutarhakausi kuitenkin jatkuu oikeastaan koko vuoden. Monesti olen kuvannut kukkia vielä marraskuussakin, aina siellä joku hassu aloittaa jälkikukinnan hyvinkin myöhään. Lisäksi ruskahan on valtavan ihana "toinen kukinta".

  Talvella kerätään voimia, kukaan ei jaksaisi ikuista kesää. Ainakaan Suomessa. 🙂

 23. Kukkii, kukkii ja Mikikin siellä niin valppaana ja komeana. <3 Kivaa viikonloppua Satu <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: