Syksyn ensimmäinen.. – The first one this autumn

Syksyn ensimmäinen.. – The first one this autumn

Hei! Kranssikausi on nyt korkattu käyntiin! Sain eilen ykskaks inspiksen tylsyydessäni ja eiku tuumasta toimeen. Minulla oli jo lähes vuoden vanha sammalkranssi terassin ovessa. Tuunasin sen puutarhamme kukilla. Nyt kranssi keikkuu etuovessa. Hi! I made my first wreath this  autumn. Now, it’s hanging on our front door.  If you want to make your own wreath, here’s a link, how I make these. https://www.youtube.com/watch?v=nOdAqAL-q4Q

Taidankin tästä kranssista innostuneena tuunailla kasvarin syysasuun tänään. Se on kevyttä ja kivaa puuhaa ja voin tehdä vaikka istuen. Lähtisiköhän tyttäreni avuksi..? Jos haluaisit tehdä itsellesi vastaavanlaisen kranssin, videoin viime syksynä blogini YouTube-kanavalle kranssin teon vaiheet. Tässä linkki:https://www.youtube.com/watch?v=nOdAqAL-q4Q Maybe, I’ll decorate our greenhouse with some wreaths and candles today.

Enpä muista, mitä lajiketta syyshortensiamme ovat, mutta kovin vaaleanpunaisiksi ovat muuttuneet. I took pictures of our garden on Thursday evening. Mickey was posing..

Mikki-mussukka lähti juuri mieheni kanssa lenkille. Onnekas!

Nämä kuvat on otettu torstai-iltana. Mikki poseerasi jälleen oikein antaumuksella. ;O)

Kuten kuvista näkyy, Mikki tykkää palloista.

Huomasin eilen, että blogipostaukseni päivittyi muitten suosikkilistalla, mutta jäi alimmaksi, vaikka ko. listaus oli tehty aikajärjestyksessä. Mikähän tuota Bloggeria taas riivaa? Eilen myös ainakin minun blogini osalta koko Blogger ”kaatui”. Blogger elää välillä ihan omaa elämäänsä..

Miten tulkitset? Tuliko tästä puutarha- vai Mikki-postaus? Miten tässä aina käy näin? Mikki vie shown! Toki valitsen ne kuvat, joissa Mikki on. Kuva puutarhastamme ilman Mikkiä on kuin kukka ilman terälehtiä.

Tämä Länsipolku on mielestäni puutarhamme metsäisin osio. Muistuttaa jotenkin metsäpuutarhaa. Aionkin jalostaa tätä puolta tuohon suuntaan – vähemmän kukkivia ja enemmän erilaisia lehtimuotoja yms.

Etupihalla sormustinkukat aloittivat uuden kukintakierroksen. Käy minulle.

Oman tuotannon sammarit ja kehäkukat ovat vallanneet sisäänkäynnin viereisen penkin etupihalla.

Kosmokset rehottavat Itäpolulla.

Tulipas melkoinen marathon! Toivottavasti jaksoit.. Oikein mukavaa sunnuntaita! Well, quite many pics! I hope you coped to the end… Happy Sunday!

18 thoughts on “Syksyn ensimmäinen.. – The first one this autumn

 1. Ihailin tuota kranssia jo eilen kun jaoit kuvan facessa. Todella kaunis! Ihanalta näyttää teidän alku syksyn piha ja jotenkin tuo "metsäinen" polku viehättää erityisesti. Kosmoksen kukkia pitäisi laittaa omalle ostoslistalle. Mikki se osaa esitellä puutarhaa. <3

 2. Jaksoin kaiiki ja heti piti katsoa myös video…ihana taustavingunta 😉
  Jahas…sormia ihan syyhyttää..tahtois kans tehdä tuollaisen kauniin kranssin <3

  Ihanaa sunnuntaita <3

 3. Herranjestas miten mahtava! Niin kaunis, että on ihan huikee:) Kuinka noi kukat säilyy väreisään? Olen joskus jotakin kransseja räpeltänyt, mutta ei voi kyllä samana päivänäkään puhua niistä, heh;)

 4. Kiitos, Outi! Yritin vuosia esikasvattaa kosmoksia tuloksetta. Sitten jostain pumpsahti taimi penkkiini. Ja siitä eteenpäin kosmokset ovat itse kylväytyneet ja lisääntyneet tuossa penkissä. Enpä voi valittaa. Joo, Mikillä on jo pitkä kokemus. ;O)

 5. Joo, Mikki vingutti lelukanaa. Pitäisi tehdä oikeastaa uusi kranssivideo tänä syksynä. Aurinkoa sunnuntaihin!

 6. Kiitos! Nuo kukat säilyvät muutaman viikon hyvinä. Joskus olen laittanut hiuslakkaa, mut nyt en laittanut mitään. Kun nuukahtavat, teen uuden kranssin.

 7. Beautiful wreath Satu, I'm not yet that far, end of the month I think I'll make some wreaths. Your gardenphotos are great with that September light and what about Mikki…..he loves his garden too.
  Hugs to your sweet furry friend!
  Janneke

 8. Todella kaunis kranssi. Niitä onkin kiva tehdä näin syksyllä, kun puutarhatöiltä liikenee hieman enemmän aikaa.
  Mikki on mainio.

 9. Ihana kranssi! Sääli, että olen ihan onneton kädentaitoa vaativissa hommissa, muuten yrittäisin itsekin.

  Ihana Mikki:)

 10. Aivan ihana kranssi! Puutarhassasi on kivasti syksyisiä sävyjä.

 11. Siis upea kranssi ja täydellinen värien ja kasvien harmonia <3

 12. Ihana kranssi! Kyllä olet taitava tässäkin asiassa.
  Kyllä Mikki ehdottomasti kuuluu puutarhakuviin ja -postauksiin. Ilman muuta ne terälehdet puuttuisivat, jos jätät Mikin kuvista pois.

 13. Upea kranssi!!!! Syksystä huolimatta, onneksi vielä on kukkia jäljellä….

 14. Miten ihana kranssi! Menenkin heti katsomaan ohjeet ja haluan tehdä itselleni oman, kiitos! 😀

 15. Aivan upea kranssi ☺ tykkään ♫
  Hyvää alkavaa viikkoa Sinulle ☺

 16. voi miten mielettömän ihana kranssi,
  Hyvää alkanutta viikkoa.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: