Nyt on vaaterissa! – Sheshed project!

Nyt on vaaterissa! – Sheshed project!

Heips! Lillevilla-puutarhamajaprojekti on nytkähtänyt kierrepaalujen verran eteenpäin. Oujee! Meillä on siis rakenteilla Lillevilla 387 -puutarhamaja blogiyhteisytönä Lillevilla by Luoman kanssa. Maja on 12 m2 ja tarkoitus on nyt syksyllä saada se rakennetuksi ja keväällä alkaa sitten sisustus ja fiilistely.

Mies ja poika kiersivät eilen perustuspaalut paikoilleen. Kuusi 70-centtistä paalua. Mikki oli menossa mukana. Tietenkin.

Paalut kierrettiin rautakangella ja siihen lisätyllä jatkovarrella.

Tänään miehet asettelivat perustuspaalut ”vaateriin”. Mikki valvoi jälleen työtä. On se tuo Mikin homma raskasta. Kauhea vastuu.

Siihen se tulee! Ikioma Lillevilla-puutarhamaja! Jippii! Majan eteen tuohon multaan on istutettu kolmisenkymmentä keltaista tulppaania. Keltaisia, jotta näkyvät talolle asti. Majan edustalle on vielä tulossa 60 narsissia.

Kävin vähän fiilistelemässä majan paikalla. Majasta tulee olemaan hyvät näkymät yli koko puutarhan.

Eilen äitini upotti maahan vielä toiset 20 kiloa kukkasipuleita. Vielä olisi voinut olla muutama pussukka lisää, mutta noilla saa nyt pärjätä. Toivottavasti meillä on tulppaaniloistoa keväällä. Tämmöistä täällä! Oikein mukavaa viikonloppua!

31 thoughts on “Nyt on vaaterissa! – Sheshed project!

 1. Tosi kiinnostavaa nähdä, miten tällaisia juttuja kunnolla tehdään.
  Mikki näyttää todella vastuulliselta ja keskittyneeltä tuossa kuvassa. 🙂

 2. Tekstisi mielenkiintoisin osa koski Mikiä. Minulla on sellainen mielikuva, että perhekoira kantaa suurta vastuuta ja on aivan näännyksissä, kun on huolehtinut perheen asioista.

 3. Ihanalle paikalle tulossa teidän puutarhamaja, kiva seurata projektia 🙂

 4. Hieno paikka huvimajalle! Kiva nähdä, kuinka hommat etenevät. Mukavaa viikonloppua teille ja terkkuja työnjohtaja Mikille, terkuin Suska.

 5. Hommat edistyy ja kiva kun jo jaksat vähän päällysmiehenä sinäkin toimia. Voisi muuten olla liian rankkaa Mikille yksin tuo päällysmiehenä oleminen.

 6. Tuskin maltan orottaa majan valamistumista. Sullon kiva talavi, ku saat suunnitella sisustusjuttuja. Teillä on ens keväänä sellaane sipulikukkaloisto, että oksat pois!!!!
  Mukavaa, että hoirot on purru ja voit jo paremmi 🙂

 7. Ihana tuo hauvelinne:) Kiva sitten nähdä miltä valmis huvimaja näyttää.

 8. Looking forward to see your gardenhouse when it's finished. Micky takes his job very serious!
  Have a nice Sunday,
  Janneke

 9. Kävin vain katsomassa. Ei tuolla pihalla tarennut olla, vaan tuli kiire sisälle.

 10. Tosi kiva seurata tätä teidän projektia 🙂 Mukavaa sunnuntaita!

 11. Tuo vaihe uudessa projektissa on kutkuttava, tästä eteenpäin on jatkuvaa uutta kunnes " teos" on valmis. Onnea!

 12. Te olette jonkin verran edellä meitä, mekin ollaan tekemässä takapihalle kasvihuonetta vanhoista ikkunoista ja ovesta.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: