Rakenna tässä sitten – Sheshed project

Rakenna tässä sitten – Sheshed project

Heips! Mitä tähänkin nyt sanoisi? On vasta marraskuun alku ja meillä kaakossa näyttää tältä. Siinä se ihana blogityhteistyöprojekti Lillevilla 387nököttää paketissa. Mie niin romahan! Lunta on tullut monena päivänä tällä viikolla ja pakkastakin on. Ja vastaavaa on luvattu lisää. Hi! How can you build a sheshed, when it’s snowing and we have frost. I don’t like this weather at all!

Majapaketin tukipuu näyttää nyt tältä. Jollemme halua, että itse majakin kokee vastaavaa, täytyy rakennustyö varmaankin keskeyttää. Lillevillan perustus on tehty ja valtattu sekä peitetty hyvin pressulla, joten se on turvattu. Samoin itse maja on turvassa paketissa. Lisäämme vielä pressun ilmavasti lisäsuojaksi tuon paketin päälle. Valttaus täytyy tehdä plus viiden asteen kelillä. Joten jos nyt rakentaisimme, ei ulkoseinien valttaus onnistuisi ja majan sisäseiniä ei valtata. Seinät tummuisivat kosteudessa väistämättä. Kelit ovat yksinkertaisesti meitä ja rakentamista vastaan. Niin on kyllä Lappeenrannan kaupunkikin. Rakennusluvasta ei ole kuulunut tuon taivaallista. Lupaa anottiin jo reilu kuukausi sitten. The Lillevilla sheshed is still in packet.

Minä niin näin jo tuon Lillevillan jouluisena  puutarhan perällä tuomassa tunnelmaa talvipuutarhaan… Huoks! I already saw our christmassy shed in my mind…

Joko siellä on lunta? Tykkätkö talvesta ja lumesta? Minun on sanottava, että puolestani koko talven voisi ihan hyvin skipata. Kolme vuodenaikaa riittäisi hyvin minulle. Jeps, näihin kuviin ja tunnelmiin. Mukavaa viikonloppua! – Happy weekend!

39 thoughts on “Rakenna tässä sitten – Sheshed project

 1. Voi, teidän projektin kannalta talven tulo näin aikaisin on tosi harmillista. Vaan ei sitä tiedä, saattaa tulla vielä lämpöasteita jouluun asti. 🙂
  Mukavaa viikonloppua kuitenkin! Täällä paistoi tänään aurinko ja nyt on pirteä pakkasyö tulossa.

 2. So sorry for the delay in building your sheshed, I think even in Finland this snow is very early. We still had a nice week, but the last few days it´s getting colder and wet…..
  Have a nice weekend!

 3. Aina tuo sää pääsee yllättämään. Toivottavasti lumi sitten helmikuussa omisi jo poissa 🙂
  Mukavaa viikonloppua <3

 4. Täällä sataa lisää lunta. Aurinkoista viikonloppua sinne!

 5. Yes, it's early to snow. Let's hope that we'll have an early spring as well!

 6. Niin yllättää. Aikainen kevät ei haittaisi yhtään!

 7. Harmi projektin suhteen!
  Voikun nuo lumet tulisi tänne etelään!?
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!❤️

 8. Voi ei, teillä onkin sitten ihan kunnolla lunta. Täällä Lahden seudulla satelee lunta juuri nyt mutta maa ei ole vielä kokonaan valkoinen. Mutta jos nyt ette pääse rakentamaan niin onpahan kevääksi hommia 🙂

 9. Onpa teillä paljon lunta eipä tuossa rakentaminen käy. Oikein hyvää pyhäinpäivän iltaa:)

 10. Siellä onkin paljon enemmän lunta kuin täällä, vaikka kylmä ja talvi tuli kyllä tännekin. Kyllä nyt toisaan taitaa olla parempi laittaa rakentaminen paussille ja odotella rauhassa kevättä. Rakennuslupakin varmasti saapuu talven kuluessa!

 11. No huh, jääköhän kevääseen. Jos ei sitten nuo lumet vielä sulaisi. Täällä on paljon vähemmän, just vaaleaa maassa. Mutta äsken kun hain postia näin kun lisää satoi. Ja pakkasta alkaa olla yli -5. Joten voi jäädä maahankin lumet.

 12. Et oo tosissas! Haluat lunta??? Voi, kun voisin nämä lumet sulle antaa… No, tuohan tuo lumi toki valoa ja Mikki pysyy puhtaana.

 13. Kyllähän tuota keväällä auringossa ja lämpimällä olisi mukavampi tehdä. Nyt on näpit umpijäässä ja ei riitä valoa.

 14. Meillä on lunta ja koko ajan lisää tulee. Kiitos samoin, Ritva!

 15. Niin, olisihan se hienoa, jos se lupa viimein tulisi! Lunta tulee koko ajan lisää ja pakkastakin on seitsemän astetta.

 16. Toivotaan, että tulee aikainan kevät, jos tulee aikainen talvi. Pakkasta on nyt reilut seitsemän astetta.

 17. Kolme vuoden aikaa riittäisi myös minulle:)
  Lunta on täälläkin, lisää en kaipaa.

  Mukavaa vikonloppua!

 18. Harmi, että majan rakennus on stopannut lumen myötä. Ei taida auttaa kuin odottaa kevääseen, vaikkakin jos viime vuosien säätä muistelee, niin eiköhän tämäkin säätyyppi pian vesisateeksi, ikävä kyllä (minun mielestäni), muutu…
  Itse en ole kovinkaan talvi-ihminen, mutta mieluummin vietän talven valkeiden hankien loisteessa kuin vesisateessa harmaudessa:)

 19. Aika paljon teillä on jo lunta. Meilläkin on lunta, mutta vain kevyt lumipeite. Pakkasta oli aamulla kuusi astetta.- Mutta voi hyvin olla, että nämä lumet vielä sulavat. – Mukavaa viikonlopun jatkoa!

 20. En niin välittäisi talvesta minäkään. Jospas se lumi vielä sulaisi pois kun tuli niin aikaisin.
  Hyvää viikonloppua!

 21. En ole lumi- enkä talvi-ihminen, mutta minkäs näillä leveysasteilla sille voit. Äkkiä se kevät taas tulee ja sitä odotellessa voi suunnitella kesää. Suunnitelmien romuttuminen tekee aina vähän kipeää, oli sitten syynä lumi tai mikä tahansa. Ja lohduksesi, meillä on aivan yhtä paljon lunta ja lisää on luvassa.

 22. Minä kyllä pidän talvesta ja lumesta, tosin vuodenajoista se saisi olla lyhin;)
  Ja lunta toivoisin jo kovasti suojaksi, mittarissa lukemat painuvat jo niin kovin paljon miinukselle.

 23. Olen ihan samaa mieltä talven skippaamisesta. Täällä on myös lunta ja pakkasta, murrr….

 24. Kaipaan lunta, en loskaa,kuraa ja sadetta. Kiva postus ja kultsi on tosi komee! Meidän jo 11v. ihan kohta,paripäivää, sen huomaa jo tuon iän.

 25. Harmi teidän kannalta, vaikka itse lumen tulosta iloitsenkin. Keväällä sitten uusin innoin projektin kimppuun, ennättää ne luvatkin tulla siihen mennessä, toivottavasti. Mukavaa sunnuntaita!

 26. Voi höh! Tänä vuonna lumet tulivat hyvin aikaisin. Mutta toivottavasti talvi menee nopeasti ja keväällä pääsette taas jatkamaan rakennusprojektia.

 27. Onhan se niinkin, että nyt on valoisampaa ja puhtaampaa, kun on lunta. Puolensa on lumellakin. Tuntuu vain niin talvelta…

 28. Meillä on pakkasta nyt seitsemän ja yöllä oli tullut lisää lunta. Ihan talvi.

 29. Saa lumi puolestani ollakin. Harmittaa vain, kun rakennushomma tyssäsi heti alkuunsa.

 30. Joo, kohta tehdään jo eka kylvöt! Jep, mekin saatiin vielä lisää lunta ja kylmää.

 31. Heips, kiva kun löysit blogiini. Tervetuloa! Rapsuja kultsille ja Mikiltä terkkuja.

 32. Ei ne noitten lupien hyväksymisessä mitään kiirettä näytä pitävän. Naapureitten hyväksyntäkin oli valmiiksi hankittu. Mikä lie kestää?

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: