Hurahdus! ja arvonnan voittaja

Hei! Nyt se tapahtui! Hurahdus pelargoneihin! Enpä olisi uskonut niin käyvän ja ihmettelin aina, miten niistä voi innnostua. Viime talvena talvetin ensimmäisen kerran pelargoneja ja kun huomasin, miten upeita talvetetut kasvit ovat seuraavana kesänä, olin mennyttä. Nyt on ikkunalaudat pullollaan talvehtivia pelakoita.

Eilen kävin Plantagenissa ja bongasin siellä pöydällisen erilaisia pelargonin pikkutaimia. Ja eiku mukaan niitä pari kassillista. Tein YouTube-videon pelakkahifistelyistäni.. Oletko jo tilannut kanavani? Voit tilata sen TÄSTÄ. Tilaaminen on ilmaista ja tilaajana saat ilmoituksen, kun julkaisen uuden videon. Keväällä tulee kaikenmoisia istutusvideoita.. Tänään sitten jatkettiin siemenillä. Ja tietysti multa loppui kesken. Lopussa piti tehdä arvovalintoja kukkien ja hyötykasvien välillä. Kummatkohan mahtoivat voittaa? Heh, he.

Ja sitten Blogger-puolen siemenarvontaan… Tyttäreni toimi onnettarena. Pinkin siemensatsin voitti.. Irja Plaza de mustis -blogista. Paljon onnea ja kukkaloistoa! Lähetätkö minulle osoitteesi sähköpostiini [email protected], jotta voin postittaa palkinnon? Facen puolella ilmoitan oranssin siemensetin voittajan. Kiitos kaikille runsaasta osallistumisesta arvontaan! Näitä arvontoja tulee vielä lisää tässä kevään aikana. Kannattaa olla kuulolla! Mukavaa sunnuntaita!

36 thoughts on “Hurahdus! ja arvonnan voittaja

 1. Hyvä että sinäkin hurhdit 🙂 Olen aina niistä tykännyt kun ovat niin tuuheita ja näyttäväviä,kestävät hyvin ja pitkään. Onnea voittajalle ja kivat videot.

 2. Sinullahan jo heti alkuunsa hieno valikoima! Toivotan onnea ja menestystä pikkutaimille =)

 3. Ihanat pelakuiden taimet. Hyvän näköisiä ja edullisia. Ostasin iteki…

 4. Kukkahurahdukset ovat mainio juttu näin keväällä. On kiva seurata kasvua ja haaveilla kesästä. Mukavaa alkavaa viikkoa!

 5. Mitä ihmettä, nyt vasta hurahdit pelargoneihin, vaikka olet henkeen ja vereen kukkaisnainen? Mutta hyvä, että hurahditkin sitten kunnolla 😀

 6. Ooh, joko Plantagenissa on pikkutaimia myynnissä! Kivoja löytöjä olet tehnyt 🙂

 7. Siellähän minäkin kävin, ostin pikkutaimia, juurakoita ja täydensin siemenvalikoimaa. Ihania hurahduksia sinullakin, pelakuita ei kertakaikkiaan voi vastustaa 🙂
  Onnea voittajalle!

 8. Itse en ole vielä talvehdittanut kukkiani mutta monesti olen sitä miettinyt. Tuo mummulaa muistuttava pelargonia on niin lempparini kun se kukkii upeasti koko kesän <3

 9. Ihania videoita, olisin kyllä halunnut nähdä tuon kuvaajan ilmeitä 🙂
  Onnea arvonnan voittajalle ja oikein ihanaa tulevaa viikkoa sinulle Satu <3

 10. Yritin taannoin pelakuuni talvettaa mutta se meni ihan hutiksi..kokeilen taas..jos ja kun 🙂

 11. Mikä se on oikea tapa talvettaa noita pelargoneja? Mulla viime kesäisiä tuolla kolme ja jännityksellä odotan, kuinka niiden käy.

 12. Eipä ole oikein tiloja talvehdittaa kukkia. Joitakin kukkia kuitenkin minullakin talvehtii. Onnea voittajalle. Liisa

 13. Minäkin hurahtaisin mielelläni, jos olisi, missä talvettaa! Kaliforniassa ihailin talojen pihojen pensaita, kun ne kukkivat tosi runsaina pelargonipuskina. Silloin tuli mieleen, että miksi asummekaan Suomessa… mutta on täällä ehdottomasti omat puolensa, kuten ruuhakttomat tiet ja loputtoman mahtavat metsät! Ja tietenkin puutarhat, niitä ei kavereilla ole siellä nimeksikään.

  Ihanaa viikkoa!

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

 14. Talvettaminen on vaikeaa!!! Edellisenä talvena sain pidettyä hengissä suurimman osan pelargoneista, tänä vuonna varmaan lähes puolet ovat entisiä, siis saunamökissä talvetetuista. Tänä talvena jätin osan pelargoneista sisälle ja ne ovat lähes kaikki hengissä. Enkä tosiaan tiedä, mikä on mennyt pieleen 🙁 Mutta saanpahan hankkia uusia…

 15. Kiitos! Joo, parempi kai hurahtaa myöhään kuin ei milloinkaan.

 16. Eka kerran nyt näitä ostelin. Katsotaan, miten kasvavat.

 17. Jep, keväällä on mukavaa hurahdella. Kivaa loppuviikkoa!

 18. Juu, näissä olen myöhäisherännäinen. Vasta talvetus aukaisi silmäni.

 19. Kukkakaupoilla on ihana käydä näin keväällä. Tuntuu, kuin kesä lähenisi kummasti.

 20. Kannattaa yrittää. Minä hurahdin noihin pelargoneihin talvetuksen myötä.

 21. Heh, kuvaajan ilmeet kertoivat enemmän kuin koko filmi. Mukavaa viikkoa, Outi.

 22. Kannattaa kokeilla. Ovat upeita, kun kukkivat uudelleen seuraavana kesänä.

 23. Ne pitäisi säilyttää viileässä ja suht vähällä kastelulla. Mulla nuo talvehtivat kyllä ihan huoneenlämmössä ja lähes normikastelulla. Suurin osa on vielä hengissä.

 24. Mullakin talvehtivat ihan ikkunalaudoilla. Vielä ovat hengissä.

 25. Kiitos, Sini. Joo, voisi täällä lämpimämpää olla, jotta vähän useammat kauniit kasvit pärjäisivät. Mutta näillä mennään..

 26. Joo, aina ei onnistu. Minulla talvehtivat ihan huoneenlämmössä ikkunoilla. Vielä suurin osa on hengissä.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: