Kylvöjä ja mullanvaihtoa

Kylvöjä ja mullanvaihtoa

Heisulivei! Just, kun pääsi lähes kevättunnelmaan, tulikin kunnon talvi. Täällä kaakossa on satanut lunta oikein urakalla koko päivän. No, norppa kiittää pesälumesta. Teinpä parit YouTube-videot kylvöpuuhista ja talvetettujen pelargonioiden huollosta. Ensin niitä siemenpuuhia…

ja sitten pelakoitten kimppuun!

Jos sinua kiinnostaa katsella meikäläisen kukkatouhuja videoilta, saat ilmoituksen uudesta videosta, kun tilaat YouTube-kanavani. Pääset tilaamaantästä linkistä.Klikkaa kanavani oikeassa yläkulmassa olevaa tilaa-painiketta. Tilaaminen on ilmaista. Mikäli haluat löytää lisää YouTubesta meidän ”aikuisten” tekemiä videoita, löydät niitä käyttämällä hakusanaa ”aikuistubettajat”. Perjantaina oli kiva päivä. Poikamme tanssi vanhojen tansseja. Hän on vielä lukion ensimmäisellä, mutta paikkasi huutavaa miespulaa ja meni kavajeeriksi tansseihin. Pääsinpä minäkin pyörähtelemään pojan kanssa.

Vielä ensi viikko töitä ja alkaa viikon hiihtoloma. Etelässähän lomat ovat jo alkaneet. Hyvää lomaa kaikille lomalaisille! Mukavaa sunnuntaita!

18 thoughts on “Kylvöjä ja mullanvaihtoa

 1. Ihana kukkahaalari! 🙂 Toivottavasti kaikki kylvösi onnistuvat hienosti!

 2. Sää oot niin paras 😀 Ai tällaista multaa… noo ihan sama, nyt kylvetään!
  Juu, täälläkin aina päätetään, etten mitään kylvä, mitä tarvii sisällä kasvattaa (ulkona on perennoja, pensaita ja puita itämässä ruukuissa, mutta niistä ei ole vaivaa). Kas kummaa, tässäkin mulla on nyt keittiön pöydällä ainakin kahdeksaa plaatua ruukuissa itämässä.

 3. Olisin niin mielelläni ottanut vielä nämä sateet lumena, mutta vettä annettiin =) Iloista ja runsasta kasvua kylvöille ja mukavaa viikkoa sinulle!

 4. Kiitos, Aliina. Meilläkin tuo lumi on vaihtumassa näemmä vedeksi.

 5. Kiitos, lomailu on mukavaa 🙂 Ensi viikolla sinäkin!!!! Minäkin olisin päässyt perjantaina tanssimaan frakkipukuisen nuoren miehen kanssa, mutta oli pakko kieltäytyä, etten tartuttaisi tätä hiivatin flunssaa. On upeaa nähdä nuorten kasvutarina lukioon asti, mikä muutos heissä tapahtuukaan.

 6. Youtube kanavasi tilaaja olenkin jo. Minä en niin kukkien hoidosta tiedä, mutta sulla on niin mukava ääni, että siks tykkään videoitasikin katsella. Vanhojentanssit oli kyllä hyvät täälläkin.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa Satu ❤️

 7. Jospa laittaisin keijunmekkoa, tiedä vaikka onnistuisin. Kylvämisessä ei näyttänyt olevan mitään erityistä vinkkiä.

 8. Voi, kiitos, Outi. Sulla on kyllä sydän kultaa, sanot aina niin kauniisti.

 9. Juu, ei ole muuta erikoista kuin, että kylvää ajoissa.

 10. Minä olen vuosia talvettanut omat pelargoniani. Kaikki eivät aina selviä talven yli mutta suurin osa ja se on totisinta totta, että niistä tulee ihan superhienoja näin. Ihana haalari 🙂 ja taitava ompelija olet! Mukavaa viikkoa lumentulosta huolimatta 🙂

 11. Kivat videot nyt taas ajankohtaisista puuhista! Hauskaa alkanutta viikkoa!

 12. Sulla on ihanan leppoisa tyyli! <3
  Juuri tällaista puutarhanhoito parhaimmillaan on, leppoisaa ja rentouttavaa! 🙂
  Tsemppiä lomanaluspäiviin!

 13. Kiitos, Marjo. Totta, talvetetut ovat aivan omaa luokkaansa.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: