Vappuna arvotaan!

Vappuna arvotaan!

Hellurei! Vappu on jo ovella… Mitäs meinaat vappuna tehdä? Minä olen pihalla, jos sää sallii. Vapunpäivänä käymme vappulounaalla. Ei ihan äsken olla käytykään.

Tässä muutama kuva reilun vuoden takaa. Parin viikon kuluttua pitäisi olla jo näin vihreää ja vehreää. Jaa-a. Mahtaako olla? Tänä vuonna tuskin hedelmäpuut pahemmin kukkivat. Viime vuonna kukinta oli suorastaan ylitsepursuavaa. Yleensä kukkivat joka toinen vuosi. Nyt on huilin aika.

Oletko muistanut osallistua vappuarvontaan? Jollet, vielä ehdit mukaan! Arvontaan pääset TÄSTÄ. Mukavaa viikonloppua ja onnea arvontaan!

13 thoughts on “Vappuna arvotaan!

 1. Voi ihanuus mikä vehreys ja tulppaanien kukinta kuvissa! Kunpa olisikin pian tuollaista. Tänään oli onneksi niin lämmintä, että ensimmäiset narsissit avautuivat! Mutta huomenna onkin sitten vesi/räntäsää…

 2. Oho, narskut jo auki! Täällä ei ole edes nuppuja. Krokukset ja muut pikkukukat kukkivat, mutta ei vielä isompia. Aha, sataa sitten taas. Vaihteeksi. Alkaa jo vähän ärsyttää. Kevät meni, ilman että sitä koskaan olikaan.

 3. Jotenki vaikea uskoa, että parin viikon päästä olisi noin vehreää! Tämän päivän sää kyllä lupaili ihanasti kesästä.
  Vappuna ollaan vaan kotona, meillä puoli perhettä sairaina 🙁
  Ihanaa viikonloppua Satu ❤️

 4. Ihana katsoa kesäisiä kuviasi. Laitan varmaan mökkiä kevät/kesäkuntoon puolison kanssa ja jos säät sallivat saatamme ajella Helsinkiin YL:jia kuuntelemaan. Kaikki on vielä avointa. Viime toukokuu oli niin upea omppupuiden kukkiessa. Meillä on tähän asti mennyt niin, että puiden kukinta on runsaampaa parillisina vuosina.

 5. Eipä ole ihmeempää tiedossa, lämpöä odotellessa! Varmaan vähän täytyy käydä frisbeekiekkoa lennätämässä 🙂 Sitä harrastusta ei viileys haittaa, tuli korkattua kausi pari viikkoa sitten.
  Hyvää vappuviikonloppua!

 6. Ihanasti Mikki köllöttelee tuolla polulla! Mukavaa vappua!

 7. Vappuna aion tehdä pihahommia, ellei ole myrskyä. Pieni lumisade ei nyt saa estää.

  Toukokuussa tapahtuu joka vuosi vihreyden kanssa sellainen muutos, jonka näkee joskus silmissä.

 8. Voi ei. Toivottavasti ei mene koko vappu sairastaessa. Toivotaan, että lämpenee. Mukavaa vappua, Outi!

 9. Toivotaan, että olisi lämmintä ja aurinkoista nyt vappuna. Tuntuu, että kevät on mennyt sitä odotellessa. Mukavaa vappua, Ninnu!

 10. Totta. Vihreys tulee joskus ihan huminalla. Niin käynee nytkin tämän kaiken kylmyyden jälkeen. Mukavaa vappua!

 11. Jaa, lumitöitä ehkä tehdään vappuna, muutama tunti tullut lunta ja maa valkoisena.. eipä hirveesti mieltä ylennä! Mutta säälle emme mitään voi, siis iloitkaamme tulevasta toukokuusta, mukavaa vappua sinullekin. Kauniilta näyttää pihakuvasi, kyllä se pian taas kukkii!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: