Huilailee…

Huilailee…

Hei! Perjantai meni sadetta pidellessä. Tulipa levättyä. Sain jotain sisällä aikaankin. Korjasin paviljongin kattokankaan, joka oli revennyt. Nyt se menee taas yhden kesän.

Katsoin myös neljä tuntia Emmerdalea. Koko viikon jaksot kerralla! Olipas jännät paikat! Huomenna on luvattu lämpöä ja aurinkoa, joten jaksaa taas… Mikkikin nukkui koko päivän.

Syreenit ovat nyt kukassa. Aika vaatimatonta on kukinta meillä tänä vuonna.  Tuota kuvan syreeniä pitää leikata reippaalla kädellä syksyllä.

Tulppaanien pääkukinta alkaa olla ohi. Myöhäisimmät kukkivat nyt. Poimin tänään ison kimpun tulppuja sisälle maljakkoon. Poimin myös jalokieloja ja syreenejä. Nyt tuoksuu talossa.

Loppuun yleisnäkymää.. Huomenna pitää jatkaa kitkemishommia. Voisi ehkä leikata ja trimmata nurmikonkin.. Niin, ja paviljonkiin voisi viimein laittaa katon. Mukavaa lauantaita!

21 thoughts on “Huilailee…

 1. Hienot kuvat puutarhanäkymistä ja viimeisistä tulppaaneista. 🙂

 2. Nii ihana tulppumeri sulla! Ja raunioostaki tuli tosi komiat. Airon näkööstä meininkiä saitta siihe. Lillevilla sopii hyvi paikkahansa. Antaa hyvän päätepistehen puutarhalle.
  Saret teköö hyvää sekä kasviille että puutarhuriille. Mukavaa viikonloppua!

 3. Sinullakin on aivan mahtavia tulppaaneja. Oi että.
  Olipa tehokas huilailupäivä ;-D

 4. Sade teki puutarhalle hyvää, mutta valitettavasti myös rikkaruohot villiintyvät kasvuun. Kitkemistä riittää meilläkin valitettavan paljon. Upeita tulppaaneja!!!

 5. Täällä päin on saatu nauttia auringosta ja helteistä jo useamman päivän. Vaikka puutarhahommia ei täällä tehdäkään, ei sisälle malta mennä ollenkaan. Kauniilta näyttää teidän pihassa, on siinä eräskin tunti tainnut vierähtää että tuohon malliin piha saatu. Aurinkoa lomalaiselle ja Mikille oikein kunnon rapsutukset!

 6. Meilläkin syreenien kukinnasta näyttää tulevan hyvin niukka. Suloisia kuvia tulppaaneista.

 7. Kylläpä on nopsasti vehreytynyt ja kukkeutunut puutarhanne!
  Valtavan ahkerana olette olleet, joten huilahetket ovat tarpeen!

 8. Kiitos, Navettapiika. Sade ja lepo tekivät hyvää. Nyt jaksavat sekä kasvit että meikäläinen.

 9. Juu, sateen jälkeen on kitkettävä näin alkukesällä.

 10. Ei malta olla sisällä. Koko talvi on sisällä kökitty. Nyt ollaan kellon ympäri ihan pihalla! Mikki kiittää!

 11. Kiitos. Meillä pitänee osaa syreeneistä leikata ja toisia pitäisi lannoittaa runsaammin.

 12. Kukkapenkit näyttävät jo kovin vihreiltä ja täyteläisiltä, niin se vaan on, että toisten täytyy väistyä tieltä, kun seuraavat jo kolkuttelevat oman kukintansa alkamista. Mukavaa alkavaa puutarhaviikkoa sinulle!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: