Pinkkiä ja purppuraa!

Pinkkiä ja purppuraa!

Hellurei! Taas meni yksi viikonloppu. Tämä päivä oli aika lailla kaatosadepäivä täällä kaakossa.

No, kaatosadekaan ei estänyt meikäläistä suuntaamasta puutarhakaupoille. Kävin ostamassa kesäkukkia: lohenpunaisia pelargonioita, lilaa riippapetuniaa, kulta-alpia, murattia yms. Huomenna pitäisi auringon paistaa ja teen istutukset. Nuo kesäkukat tulevat koristamaan Lillevillan edustaa.

En tykkää noiden laukkojen keltaisista lehdistä. Pitääkin jatkossa muistaa istuttaa laukat vähän korkeampien kasvien joukkoon, jolloin lehdet peittyvät.

Pakko laittaa tähän loppuun vielä yksi rhodokuva. Olen tällä hetkellä rakastunut alppiruusuihin!

Nautitaan huomenna auringosta, jos sitä on. Sen jälkeen on ilmeisesti taas kylmempää ja sadetta. Mukavaa uutta viikkoa!

26 thoughts on “Pinkkiä ja purppuraa!

 1. Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa. Pitää toivoa, että säätiedotukset olisivat väärässä.

 2. Ihanaa juhannusviikkoa, ehkäpä ennusteet muuttuvat vielä aurinkoisempaan suuntaan ja juhannus on nätti. Kivat kuvat ja Mikkikin touhussa kodikkaasti mukana:)

 3. Täällä läntisessä Suomessa on ollut aurinkoinen päivä. Sama kuitenkin oli päivän kohde kuin sinulla nimittäin puutarhamyymälä, oikeastaan parikin. Ostin kärhöjä ja vähän erikoisempia kasveja. Voi olla, että teen taimistoreissustani ja ostoksista blogipostauksenkin. 🙂

 4. Toivotaan, että saadaan lämpöä ja aurinkoa. Kiitos, Irja!

 5. Minä en milloinkaan muista enkä malta kuvata taimistoretkilläni ja ostoksetkin päätyvät aika usein multiin ennen kuvailuja. Maltti olisi valttia.

 6. Muista laittaa kuvia Lillevillan kesäkukista. Minäkin menen vielä kukkaostoksille tällä viikolla. Mökille muutama perenna ja nyt aion tutustua atsaleoihin.

 7. Jep, laitan. Mulla on vain pikkuongelma. Ostin parvelaatikolle telineen 80 cm, mutta en eilen löytänyt mistään ko. kokoista valkoista laatikkoa. Nyt on auto huollossa, mutta jospa tänään vielä pääsisin sen parvelaatikon jostain etsimään. Tänään on viikon ainoa aurinkopäivä tehdä istutuksia.

 8. Oho, sullahan ei enää näy maata ollenkaan, on niin rehevää kasvua! Mukavaa juhannusviikkoa!

 9. Todella kauniisti ja upeasti kukkivat alppiruusut. Ja aivan ihanat laukat. Puutarhanne näyttää tosi upealta.

 10. Laukat on ihania. Minulla on tänä kesänä elämäni ensimmäiset laukat kukkapenkeissä sekä kotona että kesämökillä. Lehdet ovat tosiaankin rumat ja maistuvat varmaan rusakoille, kun niitä on jyrsitty. Varmaan pahanmakuisia, kun päät on vain syöty.

 11. Ihanan kaunista ja rehevää ja laukatkin kukkivat upeasti!

 12. Alppiruusuhuumaa tässä eletään! Kauniit ovat laukatkin, minä olen niitä aiemmin kaihtanut, mutta tänä kesänä nousivat niin kauniisti keskeltä penkkiä, että aion hankkia syksyllä lisää.

 13. Juu, ei ole paljonkaan maata näkyvissä. Se on ollut vuosien tavoite ja yksi tavoite alkaa olla tapissa. On jo kyllä pari muutakin. Tämä on eka kesä, että puutarha ei tunnu enää kovin keskeneräiseltä. Toki tekemistä ja paranneltavaa riittää. Kivaa viikkoa!

 14. Kiitos, Kruunu Vuokko. Nyt olen itsekin aika tyytyväinen puutarhan nykytilaan.

 15. Minä leikkelin tänään noita keltaisia lehtiä, kun ottivat silmiin.

 16. Minä tykkään laukoista ja niin näemmä pörräisetkin. Laukkoja on saatava lisää.

 17. Kiitos, Satu. Kieltämättä nyt on aika nättiä. Voin jopa itse niin sanoa.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: