Hyvä päivä!

Hyvä päivä!

Moi! Kiitos teille kaikki ihanat puutarhavieraat, jotka kävitte tänään puutarhassamme. Teitte päivästämme hienon! Kävi niin hassusti kaikessa hötäkässä, että unohdin vallan kuvata päivän aikana. Yksi kuva tuli kuitenkin otettua (mieheni otti), kun blogikaverini Sirkku Kukkia ja haaveita -blogista tuli visiitille. Olipa mukava tavata!

Meillä kävi vierailijoita 200 – 300. Ensimmäisen kerran puutarhassamme kävijät yllättyvät usein puutarhasta, sillä tämä ei näy tuonne kadun puolelle. Eikä oikein tuonne tonttimme takana olevaan metsäänkään, sillä pihamme perällä on korkea syreeniaita.

Lillevilla-puutarhamaja herätti kovasti ihastusta. Jos olisit halunnut käydä meillä, muttet päässyt, kuvasin blogini Facen puolelle pihakävelyvideon porttien sulkeuduttua. Kuva vähän heittelehtii ja kuvaajalla on aika rajut liikkeet välillä, mutta kyllä siitä hyvin näkyy, millainen puutarha tämä on. Mikkikin pyörähtää videolla. Mikki on päivän jälkeen ihan puhki. Nukkuu tuossa eteisessä ihan ”taju kankaalla”. ;O) Vierailitko puutarhoissa? Kävikö sinulla puutarhavieraita? Suosiko sää. Meillä oli oikein kaunis päivä.

46 thoughts on “Hyvä päivä!

 1. Kiva kuulla, että päivä oli onnistunut.
  Rentouttavaa sunnuntai-iltaa Satu ❤️

 2. Oi, teillä kävi tosi paljon porukkaa! 🙂 Minä piipahdin Kupittaan siirtolapuutarhoilla ja Tomaatti-Ritun puutarhassa Turussa (tomaattiritu.blogspot.fi), Ailin ruusutarhassa Kaarinassa ja lopuksi vielä Ilolan arboretumissa Salossa. Tuli vähän pitkä päivä, mutta piti ehtiä käydä mahdollisimman monessa houkuttelevassa kohteessa. 😀

  viikarivartti.blogspot.fi

 3. Hieno päivä kuulu olleen, kiva. Onhan se mukava, kun väki käy katsomassa ja kun kerran avaa portit.
  Kävin Navettapiian pihaa katsomassa, mukava kokemus oli.

 4. Kiitokset sinulle, Satu, ihanasta visiitistä puutarhaasi, oli mahtavaa tavata ihan livenä!! Pihasi oli juuri niin kaunis kuin kuvistasi voi päätellä, vieläkin kauniimpi, kun pääsi kävelemään pitkin pikkuruisia polkuja kukkien seassa! Minullapa oli kamera matkassa, laitan kuvia omaan blogiini piakkoin:)

 5. Yksi kuva kertoo paljon! Siitä välittyy sekä kävijän, että Satu Kukkaiselämän tunnetilat.
  Omassa kunnassa, Ylöjärvellä ei ollut yhtään avointa puutarhaa, niinpä tein kierroksen omasssa pihassa Jymyn kanssa 🙁

 6. Mikki on varmaan ihan poikki tuollaisen kävijämäärän jälkeen! Huh mikä määrä ihmisiä. Taitaisin itsekin maata eteisen lattialla taju kankaalla.
  Täällä kävi seitsemän, mikä on kuusi enemmän kuin odotin 😀 Tänne kun ei pääse muuten kuin omalla veneellä tai jos on jo saarella valmiiksi, sunnuntaina on niin vähän vuoroja, ettei tänne pääse ja pois samana päivänä. Sää oli pilvinen ja vähän tihkui loppupäivästä. Oli ihanaa saada kerrankin olla pihalla luvan kanssa haahuilemassa koko päivän!

 7. Onpa puutarhassanne käynyt paljon vierailijoita. Voin kuvitella yllätyksen, kun vieraat astuvat kauniiseen puutarhaanne.
  Oli varmasti kiva päivä!
  Käyn kurkkaamassa facebookissa.
  Ihanaa heinäkuuta sinne!

 8. Valtava määrä vierailijoita! Mutta mikäs ihme se toisaalta on, kun sinulla on niin upea puutarha.

 9. Kylläpä teillä on ollut vilskettä! Huh huh! =D

  Me käytiin neljässä paikassa. On se ihanaa, kun ihmiset viitsivät nähdä vaivaa ja päästää porukkaa "stalkkaamaan" omaan kotiinsa!

  Mukavaa viikonalkua!

 10. On sulla ollut säpinää siellä, kuulostaa onnistuneelta päivältä 🙂
  En älynnyt itse selvitellä oliko tässä mökin lähistöllä avoimia puutarhoja mutta kävimme isännän kanssa Hatanpään arboretumissa kävelyllä, kiva paikka sekin.
  Mukavaa alkuviikkoa sinulle Satu 🙂

 11. Mukava määrä porukkaa. Minä kävin kiertämässä 7 paikkaa. Enempää en jaksanut, vaikka aikaa jäi vielä 45 min.

  Paljon on ihania ja erilaisia puutarhoja.

 12. Ihan tajuton määrä vieraita, meillä kävi noin 70 ihmistä ja olin ihan puhki päivän päätteeksi. Mutta hieno päivä oli, sää suosi, paljon naurua ja keskustelua puutarhasta.

 13. Kiitos Satu rupattelutuokiosta <3 Lillevilla oli hurmaava, kyllä siellä Unelman kelpaa asustella 😀
  Soma lähettää Mikille tuoksukkaita terkkuja!

 14. Mikkikin antoi kaikkensa 🙂 Valtava vierasmäärä, enkä yhtään ihmettele, kohde on kiinnostava. Harmi, että on niin kaukana näiltä kulmilta.

 15. Hieno vierasmäärä. Päivä on kyllä aina antoisa. On hauska tavata blogituttujakin. Meillä meni viimeksi yli 300:n ja johan oli vilske.

 16. Olen jo useana kesänä vieraillut eri avoimissa puutarhoissa. Eilen käytiin Päivin puska ja pensas-pihassa Valkolassa. Teen siitä pienen päivityksen blogiini. Kovasti oli sielläkin vilskettä ja kauppa kävi kuumana. Liekö kuitenkaan pääsivät noin huikeisiin vierailijamääriin kuin teidän puutarhassa. Upeaa, että niin moni vierailija kävi pihassanne.

 17. Wau, teillä onkin ollut valtavan suuri kävijämäärä, mutta en ihmettele. Puutarhassasi riittää varmasti katsomista ja ihailtavaa. Lillevilla on minustakin ihana pelkkien kuvienkin perusteella.

  Itse en tänä vuonna päässyt tutustumaan Avoimiin puutarhoihin ja se hiukan harmittaa, mutta ensi vuonna sitten taas. Meillä on itselläkin iso puutarhatontti, mutta se ei vielä ainakaan ole esittelykunnossa. Ps. Kitkin tänään niin, että peukaloon tuli rakko ja sittenhän se rakko repesi, auts!

 18. En käynyt vierailulla missään puutarhassa. Joskus olen käynyt, mutta on viimevuosina jäänyt. Oli teillä huikea määrä vierailijoita. Ja kyllähän puutarhaasi mielellään katselee.

 19. Olipas paljon ihmisiä! Voi Mikin päivää, kasvoja ja naamoja, niin pitkäksi aikaa muisteltavaa 🙂 Onnittelut huikeasta kävijämäärästä vielä!

 20. Niinhän se on, ettei emäntä voi joka paikkaan ennättää. Nyt sait täysin keskittyä vierailijoihin. Varmasti upea päivä!
  Itse en poikennut tänä vuonna Avoimissa, mutta vähitellen on ajatus oman puutarhan avaamisesta yhdeksi päiväksi alkanut houkuttaa.

 21. Ihana, että päiväsi onnistui -kuvaamattomuus kertoo hyvin vilinästä ja vilskeestä 🙂

 22. Paljon kävi. Vieraskirjaan oli kirjoittanut 170 ja läheskään kaikki eivät kirjoita. Kukaan ei ehtinyt laskea vieraitten määrää… Kiva päivä oli. Sinä olet ehtinyt käydä monessa paikassa.

 23. Kiitos teidän porukalle vierailusta! Oli tosi kiva tavata.

 24. Poikki oli. Vallankin, kun joutui viettämään päivän häkissä. Portti oli auki, ei voinut olla pihalla vapaana. Sisällä taas olisi revennyt uteliaisuudesta. Meillä oli aurinkoa, mutta villatakkikeli kuitenkin.

 25. Kiitos, Tuula. Mahtipäivä oli. Kivaa uutta viikkoa!

 26. Paljon oli kävijöitä. Kiva, kun kerran portit avattiin.

 27. Kiitos, Marketta. No, ei meillä sisällä ketään käynyt ja piha on nähty netissäkin, joten salailtavaa ei ole. ;O)

 28. Kiitos, Kisu. Hatanpäätä on moni kehunut. En ole koskaan käynyt. Mukavaa viikkoa!

 29. Ehdit hurjan paljon! Ensi vuonna taidan minäkin vierailla puutarhoissa.

 30. Minä olen puhki vieläkin. Tai oikeastaan jalat ovat. Kiva päivä oli.

 31. Mikki kiittää. Saiko Soma Mikin terkut? Kiva, kun kävit!

 32. Juu, Mikki tosiaan simahti. Paljon kävi ja hyvä niin.

 33. Vilskettä oli. Ei meillä kukaan ehtinyt laskea kävijöitä. 170 kirjoitti vieraskijraan ja läheskään kaikki eivät sitä tehneet.

 34. Minä en jaksanut tänä vuonna kaupata mitään. Kahvia, teetä ja mehua keksien kera tarjottiin ja muutamilla annoin taimia. Saarni vei mehut meikäläisestä jo ennen tuota päivää ja nyt meni loputkin. Loppuviikko makoillaan. Mahtavan kiva päivä oli ja ihania ihmisiä kävi!

 35. Ohhoh. Mitä sinä niin paljon kitkit? Ensi vuonna minäkin luultavimmin olen vierailija.

 36. Paljon oli kävijöitä. Kiva, että kävi, kun kerran avattiin puutarha.

 37. Olisi jäänyt kyllä kuvat lukumäärään nolla, jos olisi ollut omalla vastuulla. Mies otti kuvia aina kun kahvilassa oli hiljaisempi hetki.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: