Viidakon raivausta

Viidakon raivausta

Hei! Siivosin kukkapenkkejä. Kottikärryllisen verran karsin ylilevinneitä ja karanneita kukkia. Pari penkkiä siistiytyi. Josko viidakko olisi vähän hallitumpi taas.

Perjantaina kävin ostamassa lisää tukirautoja. Keväällä tuntuu, että niitä on kamalasti, mutta joka kesä ne loppuvat kesken.

Kasvarin harjakoriste on jälleen pystyssä. Mies korjasi sen.

Kuvattiin illalla Mikin kanssa Facen puolelle videokävely puutarhassa. Sieltä löytyy, jos haluat kanssamme kävelylle.

Meillä on ollut toimelias viikonloppu. Varattiin matka ja remppaakin on suunnitteilla. Kaikenlaista touhua on siis tiedossa. Miten sinun lauantai sujui? Mukavaa sunnuntaita!

28 thoughts on “Viidakon raivausta

 1. Millaisia tukirautoja? Onneksi on ainakin meilläpäin aurinkoisia päiviä ollut. Pihalla tullut vietettyä paljon aikaa. Tekeminen ei koskaan lopu eikä tarvitsekaan. Hyviä hetkiä pihapiiriin. PS Kuvasi latautuvat aina erittäin hitaasti. Tosin minulla on tällä hetkellä käytössä läppäri, joka ei ole kaikkein nopein, mutta en ole huomannut samaa toisilla blogeilla.

 2. Kuvista kyllä näkee, että karanneilla kukilla ei ole asiaa puutarhaasi. Minä tulin piipahtamaan mökiltä kotiin, kun poika tuli lomalle armeijasta. Vain piipahdus ja sitten takaisin mökille nauttimaan loppulomasta. Aurinkoista sunnuntaita sinulle!

 3. Täälläkin oli varsin toimelias lauantai, joka tuntuu vieläkin jäsenissä. Täälläkin kukat rehottavat miten sattuu sateen jäljiltä. Kävin ostamssa perennatukia, mutta eihän niitä voi enää laittaa kasveille. Eli nyt on lähdettävä hakemaan niitä tukirautoja…

 4. Kyllä vaan silmä lepää näissä sinun kuvissa♥ Niin kaunista!! Täällä käväistiin markkinahumua katsomassa ja sitten vaan nautittiin upeasta kesäsäästä:) Kaunista päivää sinne!!

 5. Noita kukkien tukirautoja pitäisi minunkin ostaa lisää.
  Eilen harvensin rankalla kädellä salaattipenkkiä, kun niin tupaten täynnä on. Puolet päivästä meni sisällä siivotessa. Perusteellinen siivous olikin jo tarpeen. Näin kesällä tahtoo menä aika mieluimmin ulkona kuin sisällä.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle ja Mikille!

 6. Täälläkin lauantai sujui puutarhahommissa. Lomamatkan jälkeen puutarha on villiintynyt ja huoltotoimenpiteissä menee hetki 🙂
  Mukavaa sunnuntaita!

 7. Kauniilta näyttää, minun lauantai päivä meni lasten meripäivillä kyllä heillä oli kivaa ja mummin rahat hupeni. Aurinkoista pyhäpäivää:)

 8. Niin siistiä ja kaunista sinun puutarhassasi taas.
  Minä olin lauantaina vanhimman tyttären ja hänen perheensä kanssa Kälviän eläinpuistossa ja Annen puodissa pehmiksellä. Väkeä oli ihan valtavasti. Siellä oli kyllä samalla jotkin rompemarkkinat.
  Mukavaa oli.
  Oikein kivaa sunnuntai päivää sulle sinne.

 9. Onkin taito pitää rehevä puutarha hallinnassa, ihailen sitä taitoa joka sen osaa… ja sinähän osaat! Täällä lauantai sujui pihalla vanhaa puusohvaa maalaillessa, mukavaa touhuamista siis ?

 10. Voi tuota sinun kukkarunsautta, aivan ihanaa 🙂 Ja ihana Mikki, aina niin touhukkaana mukana! Me ollaan ukkokullan kanssa myös katseltu hiukan matkoja, minne päin te suuntaatte?

  Ihanaa alkuviikkoa teille, toivottavasti säät suosivat meitä puuhastelijoita!

 11. Katosikohan kommenttini bittiavaruuteen? Yritänpä uudelleen. Aivan mielettömän ihana tämä puutarhasi. Olen välillä katsellut vidoitasi ja kyllä tulee mieleen, että ollapa omakotitalo ja puutarha. Nyt, kun sitä ei ole, pitää tyytyä parvekepuutarhaan ja onhan sekin parempi kuin ei mitään :).
  Lämmintä sunnuntaita!

 12. Eilen oli ihana päivä. Siskoni ja hänen lapset olivat meillä kylässä. Sain nuuskutella vauvaa ja herkuteltiin pitkän kaavan mukaan. Kiva viikonloppua takana. Ihanan kuuloisia suunnitelmia teilläkin on. Mukavaa sunnuntai-iltaa Satu <3

 13. Meilläkin on koko viikonloppu mennyt pihahommissa. Kitkemisen lomassa tehtiin pojille futismaali ja siinä oli taas tarpeeksi nikkarointia meidän perheelle. Kasvien hoito ja futiksen peluu sujuu tässä perheessä nikkarointia paremmin…. Ja edelliseen postaukseen: Ei vo itulla övereitä! Tämä on aivan liian lyhyt aika tankata talvea varten tätä kaikkea kauneutta. Niin ihanat överit! Kauniita kaikkia, erityisesti nuo kellokukat ja Pionit!

 14. Meilläkin koko päivä kului pihatöissä.
  Pieni kuritus liikaa leviäville kasveille tekee ihmeitä.

 15. Sellaisia vihreitä, joitten yläosa on puolikaari. Eri korkuisia. Mikähän tuota latausta hidastaa? En osaa sanoa. Käsittelen kuvien pikselit pienemmiksi, vaikka ovat isoja.

 16. Tykkään rehevästä puutarhasta, mutta en kaaoksesta. Kasveilla on paikkansa. Mukavaa lomanjatkoa, Ansu!

 17. Mulla onkin vain noita rautoja, ei sen kummempia tukia. Noita on kätevä vaihdella kasvin kasvun mukaan.

 18. Kiitos! Meillä oli ihana päivä. Lämmintä sopivasti. Mukavaa uutta viikkoa!

 19. Ei paljon ehdi sisällä touhuta, jos on hyvä ilma. Toisaalta ei likaannukaan, kun kukaan ei ole sisällä. Mukavaa uutta viikkoa, Kristiina.

 20. Kyllä siinä aina hetki vierähtää, että saa paikat kuntoon reissun tai sateen jälkeen. Mukavaa uutta viikkoa!

 21. Kuulostaa ihanalta lauantailta. Mukavaa uutta viikkoa, Ritva!

 22. Kiitos. Kuulostaa kivalta lauantailta. Aurinkoista uutta viikkoa!

 23. Kiitos, Johanna. Ei siinä auta kuin julmistella kasveille.. Kuulostaa kivalta lauantailta. Kivaa uutta viikkoa!

 24. Me mennään Barcelonaan. Olen aina haaveillut matkasta sinne. Kiitos, Kisu. Toivotaan aurinkoista viikkoa.

 25. Jonnekin kai katosi, kun tuli vain kerran. Kiitos, Heli. Kyllä parvekepuutarhastakin voi tehdä ihanan ja kasvattaa vaikka satoa. Aurinkoista uutta viikkoa!

 26. Siinä olikin tekemistä..Minä en osaa nikkaroida mitään. Pihalla viikonloppu sujuu mukavasti. Kivaa uutta viikkoa!

 27. Pakko tosiaan välillä kurittaa. Kukkaisaa uutta viikkoa!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: