Hyvä match!

Hyvä match!

Hei! Tänään piti ottaa päiväunet. Sen verran koville otti muutaman uuden ryhmän haltuunotto. Ai, että nukuttikin hyvin.

Päikkäreiden jälkeen menin käpöttelemään puutarhaan. Sieltä löytyi monta ilonaihetta, joista postailen ensi kerralla. Pitää kahlata kuvat läpi ensin.

Tämän jutun kuvat on otettu toissapäivänä. Mikille pitäisi tilata kontrolliaika eläinlääkärille. Katsotaan, miten hyvin hotspot kaulasta ja tassusta on parantunut.

Kylpyhuoneremontti etenee mukavasti. Lattiakin on nyt laatoitettu. On enää saumausta vailla. Sitten alkaa varmaankin putkityöt ja kalusteiden asennus.

Lähiaikoina olisi tiedossa rapujuhlat. Olen allerginen ravuille, mutta kuhaakin on kuulemma tarjolla. Sitä siis.

Puutarhaan on näemmä vahingossa syntynyt kaunis perennayhdistelmä: tähkäkimikki ja harmaamalvikki. Hyvä match! Tykkään! Onko sinulla jokin luottoyhdistelmä perennoista? Sellainen, että sointuvat kauniisti ja kukkivat yhtä aikaa? Tällaista täällä. Arki ja syksy ovat totisesti alkaneet. Mukavaa loppuviikkoa!

27 thoughts on “Hyvä match!

 1. Minulla ei itselläni ole perannoja, mutta ystävälläni on yhdistetty valkoisia hentoisia liljoja ja vaaleanpunaisia pioneja. Kun pionit ovat täydessä kukassa ja liljat nupuissa tai osittain auki, se yhdistelmä on niin kaunis!

 2. Ihana tuo kimikki&malvikki! Ja Mikki 🙂
  Nyt ei tule mieleen mitää yhdistelmää, vaikka varmaan niitä on monia. No, tällä hetkellä ainakin tummanpunainen meksikonhanhikki ja valkokukkainen myskimalva, se on kiva raikas pari. Pioniaikaan 'Bowl of Beauty' ja alppipiikkiputki ovat herkut yhdessä, viileä ja pörröinen pari.

 3. Tsemppiä koulun alkuun. Meillä lähti toiseksi nuorimmainen yläkouluun, jännitti sekä lasta että meitä vanhempia. Kimikki ja harmaamalvikki on kiva yhdistelmä. Jälkimmäinen on kiva myös ukonhatun kanssa. Ja toinen mistä pidän omassa pihassa on valkoinen syysleimu ja tiikerililja.

 4. Hienot yhdistelmät! Meillä alppipiikkiputki kukkii myöhemmin kuin pionit..

 5. Yläkouluun siirtyminen on jännä paikka. Hyvin se yleensä menee. Meillä ukonhattuihin tulee usein kirvoja ja sitten härmä. Syysleimuihin tulee härmää myös. Muuten ovat ihania.

 6. Pieni lepohetki töiden jälkeen on ollut paikallaan täälläkin. Minä vasta harjoittelen perennayhdistelmiä. Siinä taas mukavaa puuhaa talveksi, kun suunnittelen seuraavaa kesää.

 7. Ihania värikkäitä kuvia. Päikkärit minäkin tänään otin oikein pitkän kaavan mukaan. 🙂

 8. illalla huomaa, että on syksyn enteitä ilmassa… Onneksi on vielä kukkia! Onpa kaunis ja herkkä yhdistelmä tuo malvikki ja kimikki, ja upean näyttäviä korkeine kukintoineen. Minua on tänä kesänä ilahduttanut kovasti sininen ritarinkannus ja valkoinen, yhdeltä Sadulta saatu valkoinen kaktusdaalia – ihana combo, josta olen laittanut jo monta kuvaa blogiinikin… Kiitos, sinulle,Satu, muutkin daaliat kukkivat hienosti! Edelleen arpaonneani kiittelen:)

 9. Keväällä kukkijoista punainen esikko ja pikku iiris tumma lila. Parhaillaan jaloangervot valkoisena ja tumma tai valko /tumma ukonhattu. Ukonhattujen alaosa on usein ruma, mutta angervot peittää sen hyvin. Onhan niitä.

 10. Minulle ihan uusi tuttavuus tuo tähkäkimikki. Hankintalistalle välittömästi! Aivan ihana!

 11. Kiva kun piäsit päikkäreille koulun jälkeen. Kukkivii on nyt paljon ja ehkä paras yhistelmä on nyt liila virginiantädyke kaks metrisine kukintoneen ja keltanen samankokonen lapinnauhus ja purppurapunalatva, ne on rannassa ja eistäpäin kahtuissa sininen järvi on taustalla.

 12. Tähkäkimikki on kivan näköinen kasvi.
  Mukavaa loppuviikkoa!

 13. Kaunis pari noi kukat. Tuota tähkäkimikkiä vois ostaa.
  Mukavaa elokuuta.

 14. Eilen illalla meni talo niin viileäksi, että pistettiin tuli takkaan. Aamuisin on myös viileää. Heh, en heti tajunnut, että puhuit minusta! Minulla ei itselläni montaa daaliaa tänä vuonna olekaan. Miten lie käynyt niin?

 15. Varmasti kaunis yhdistelmä. Minunkin pitää keksiä jokin kasvi peittämään ukonhattujen varsia.

 16. Jep, päikkärit maistuivat. Mulla on tuo sama yhdistelmä, mutta virginiantädyke kukki jo.

 17. Oi Miki, toivottavasti HotSpot on talttunut, terkuttaa Samu täältä. Samulla oli vuosi sitten ja on kyllä niin kivualias ja viheliäinen juttu, mutta on tuo teidän Miki niin komea <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: